ALIN OPREA, atât de singur în fața dramelor vieții! Fără tată și fără dragostea copiilor
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Andrei Versace, amenințări și injurii la foc automat la adresa celebrului interlop. Droguri și putere! DEZVĂLUIRI PERICULOASE

Andrei Versace, amenințări și injurii la foc automat la adresa celebrului interlop. Droguri și putere! DEZVĂLUIRI PERICULOASE

De: Irina Rasoveanu 20/07/2024 | 23:41

Este bine-cunoscut faptul că Andrei Versace, în vârstă de 37 de ani, avea o personalitate vulcanică și că a preferat întotdeauna un stil de viață extravagant și „pe picior mare”. Totuși, se pare că viața luxoasă a ajuns la un sfârșit pentru „Craiul de Dorobanți”. Andrei nu era genul de persoană care să se ascundă, iar în trecut a distribuit numeroase filmulețe în care îl înjura pe Vasile Pascu, un cunoscut interlop din Capitală.

Andrei Pârvan, pe numele său real, s-a făcut remarcat după ce a început să afișeze luxul în care trăiește, fiind înconjurat mereu de teancuri de bani. Tânărul se învârtea în lumea bună din Capitală, iar aroganțele erau la ordinea zilei. ”Regele fițelor”, așa cum a fost numit, nu a stat departe de probleme și a fost implicat în multe controverse. Recent, a intrat în scandal cu un temut clan de interlopi.

(Nu rata: CINE ESTE FRATELE MAI PUȚIN CUNOSCUT AL LUI ANDREI VERSACE. CE PASIUNE ARE MIHAI)

Andrei Versace, amenințări la adresa unui celebru interlop: ”O să îți iei lumânări”

Andrei Versace a preferat întotdeauna să fie în centrul atenției, iar în mediul online se afișa ca fiind „șmecher” de meserie. A fost protagonistul mai multor controverse și nu a stat departe de scandaluri. Iar atunci când cineva l-a supărat, influencerul l-a atacat public.

În urmă cu câțiva ani, „Regele fițelor” a publicat mai multe videoclipuri care i-au șocat pe internauți. Andrei Versace s-a filmat în timp ce îl amenința și îl înjura pe Vasile Pascu, membrul unui temut clan de interlopi.

Mai mult decât atât, în cadrul filmulețului în a cărui posesie am intrat, influencerul a făcut dezvăluiri neașteptate despre jocurile de putere din lumea interlopă, dar și despre afacerile cu droguri în care ar fi fost implicat. Surse din anturajul lui Andrei Versace au dezvăluit pentru CANCAN.RO că tânărul consuma foarte des substanțe interzise. Din păcate, le combina cu alcool și efectul era unul catastrofal. Apropiații susțin că ieșirile nervoase pe care le avea și pe care le expunea în mediul online erau cauzate de acest mix periculos.

„Vasile Pascu te cheamă. Ți-ai luat Bentley… O să îți iei și lumânări, curând. Sau să nu îți iei un mandat de vreo 40 de ani, băga-mi-aș în m*i tăi. Și în fetele tale. Păi ți-o spun direct: tu ți-o cauți cu mine. Ți-o cauți! Bă, tu, Vasile Pascu. Păi eu sunt Andrei Versace. Păi eu am cărat cu tine kile de cocaină pe aeroport la Frankfurt. Te-a prins pe tine acum și te-ai f*t. Marș, în… de gunoi, băga-mi-aș în fetele tale și în m*i tăi, de bulangiu. Eu sunt șmecher de meserie, să moară tatăl meu de nu mori. Mori! Tu mi-ai făcut cel mai mare rău!”, spunea Andrei Versace în unul din videoclipuri.

Băiatul de oraș nu s-a oprit la un singur video. Acesta a continuat să îl atace public pe celebrul interlop. Andrei Versace a ținut să îi arate lui Vasile Pascu faptul că o duce foarte bine, filmându-se în apartamentul său de 600.000 de euro. În clipul video în care apare în hanorac și cu gluga pe cap, la el in living, Andrei Versace este bătut. Influencerul încearcă să își mascheze vânătaia proeminentă de la ochiul drept, în timp ce cercul negru de la cel stâng este usor vizibilă. În acel moment, furios, se duce pe balcon și continuă un rant la adresa interlopului.

„Hai, mă, tu crezi că din poziția asta a mea mai e problemă cum se f**e mă-ta cu tac-tu? De aici, de pe arătură. A, ce, nu ați văzut bine? Credeați că stau nasol? Stau bine rău, să-mi bag în m***i și copiii tăi. Și în rasa și aburul lui m*i tăi. Dacă nu, de aici din Herăstrău… Miliția!”, mai spunea influencerul.

Apartamentul în care Andrei Versace a filmat videoclipurile prin care îl atacă pe Vasile Pascu este același în care a fost găsit fără suflare. Tânărul locuia într-un complex rezidențial de lux din Sectorul 1- One Residence.

Andrei Versace se lăuda cu mulți bani/ Sursa foto: Facebook

Andrei Versace, moarte învăluită în mister

Andrei Versace a fost găsit mort în propria locuință, din One Residence, un complex rezidențial din Capitală. Sâmbătă, 20 iulie, agentul de pază al imobilului a alertat autoritățile, după ce a simțit un miros înțepător din interiorul apartamentului.

Atunci când au ajuns la fața locului, polițiștii au observat că ușa era încuiată. Astfel, a fost nevoie de ajutorul unui echipaj de descarcerare din cadrul ISU București-Ilfov. Oamenii legii l-au găsit pe Andrei Versace fără suflare, iar apartamentul era răvășit. CANCAN.RO a publicat imagini exclusive din locuință.

Primele imagini din apartamentul lui Andrei Versace
Primele imagini din apartamentul lui Andrei Versace

(Citește și: CLIPUL CARE L-A FĂCUT PE ANDREI VERSACE VIRAL PE TIKTOK. CE A FĂCUT DUPĂ CE A SCOS O CĂRĂMIDĂ DE BANI DE LA ATM)

Trupul neînsuflețit al influencerului a fost dus la Institutul Național de Medicină Legală (INML) pentru efectuarea necropsiei. Între timp, a fost deschis dosar penal pentru moarte suspectă, iar anchetatorii fac cercetări în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Irina Rasoveanu a terminat studiile Facultății de Jurnalism și Științele Cmunicării, în cadrul Univeristății din București. A făcut primii pași în domeniul jurnalistic încă din anul doi de facultate. A început prin stagii de practică, citeste mai mult
Parteneri
Corina Bud arată fenomenal la 44 de ani! Și-a etalat silueta impecabilă într-un costum de baie minuscul. Imaginile au înnebunit fanii
Corina Bud arată fenomenal la 44 de ani! Și-a etalat silueta impecabilă într-un costum de...
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată...
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia Pârva
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia...
Plecare neașteptată din echipa „Neatza cu Răzvan și Dani”. Și-a dat demisia, iar anunțul a luat prin surprindere pe toată lumea: „Da, am plecat”
Plecare neașteptată din echipa „Neatza cu Răzvan și Dani”. Și-a dat demisia, iar anunțul a...
Nașul Cristian Țânțăreanu, declarații neașteptate despre Anca Țurcașiu! Motivul pentru care nu a mers la botezul nepoatei artistei! Ce relație există acum între ei, de fapt?: „N-am treabă cu...”
Nașul Cristian Țânțăreanu, declarații neașteptate despre Anca Țurcașiu! Motivul pentru care nu a mers la...
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
„Delir despre viața veșnică” în Rusia. Putin le cere oamenilor de știință să creeze un tratament împotriva îmbătrânirii
„Delir despre viața veșnică” în Rusia. Putin le cere oamenilor de știință să creeze un...
Contractul de montare a radarelor fixe, semnat! Unde vor fi amplasate acestea
Contractul de montare a radarelor fixe, semnat! Unde vor fi amplasate acestea
Gestul făcut de Michele Morrone înainte de a părăsi România. Cum a fost surprins celebrul actor în timp ce se îndrepta spre aeroport
Gestul făcut de Michele Morrone înainte de a părăsi România. Cum a fost surprins celebrul...
S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt
S-a aflat de ce s-a sinucis Ionuț! Ce durere cruntă îl apăsa, de fapt
Cum s-a raportat Oana Radu la relații, în ciuda complexelor pe care le avea în trecut. “Bărbații au început să mă vadă atunci când eu am început să mă văd.”
Cum s-a raportat Oana Radu la relații, în ciuda complexelor pe care le avea în...
Michele Morrone, interviu în premieră la plecarea din România! Cum a fost surprins în drum spre aeroport
Michele Morrone, interviu în premieră la plecarea din România! Cum a fost surprins în drum...
Când este echinocţiul de toamnă în 2024
Când este echinocţiul de toamnă în 2024
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Ce au descoperit cercetătorii studiindu-l pe cel mai PUTERNIC om din lume?
Ce au descoperit cercetătorii studiindu-l pe cel mai PUTERNIC om din lume?
WOW! Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 20 de kilograme
WOW! Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 20 de...
Floarea cu care să nu dormi niciodată în cameră. Îți pune sănătatea în pericol
Floarea cu care să nu dormi niciodată în cameră. Îți pune sănătatea în pericol
Stațiunea din România pe care trebuie s-o evite toți turiștii în perioada următoare. Îți strici vacanța dacă ajungi aici
Stațiunea din România pe care trebuie s-o evite toți turiștii în perioada următoare. Îți strici...
Se acordă gratuit în România pentru proprietarii de case şi terenuri. Ce acte se depun la Primărie
Se acordă gratuit în România pentru proprietarii de case şi terenuri. Ce acte se depun...
Surpriză! Alina Sorescu, anunţ după trei ani de procese cu Alexandru Ciucu privind divorţul
Surpriză! Alina Sorescu, anunţ după trei ani de procese cu Alexandru Ciucu privind divorţul
Monster Jam Showdown: ce bune ar fi astea prin București!
Monster Jam Showdown: ce bune ar fi astea prin București!
POLITICO: Operaţiunile psihologice secrete ale lui Putin în Europa, dezvăluite de FBI / Germania, considerată vulnerabilă pentru influenţa rusă
POLITICO: Operaţiunile psihologice secrete ale lui Putin în Europa, dezvăluite de FBI / Germania, considerată...
Amenzi între 1.000 si 5.000 de lei sau muncă în folosul comunităţii. Părinții sunt obligați să semneze
Amenzi între 1.000 si 5.000 de lei sau muncă în folosul comunităţii. Părinții sunt obligați...
Obiceiurile alimentare bizare ale lui Nicolae Ceaușescu. Elena uimea cu desertul
Obiceiurile alimentare bizare ale lui Nicolae Ceaușescu. Elena uimea cu desertul
ALIMENTUL din Kaufland România care s-a ieftinit de 4 ori în ultimele 5 luni. Costă doar 2 lei/kg
ALIMENTUL din Kaufland România care s-a ieftinit de 4 ori în ultimele 5 luni. Costă...
Întrebat ce pensie are după recalculare, miliardarul Ion Ţiriac nu s-a mai abţinut: Mi-e ruşine! Nu am cerut niciodată!
Întrebat ce pensie are după recalculare, miliardarul Ion Ţiriac nu s-a mai abţinut: Mi-e ruşine!...
Cine a pierdut cursa pentru ultima șansă la Asia Express: „Au avut o mică greșeală azi”. Ce culoare are totemul
Cine a pierdut cursa pentru ultima șansă la Asia Express: „Au avut o mică greșeală...
Visul Mariei Constantin, distrus în copilărie: „Profesoara mea m-a forțat să renunț la pian”
Visul Mariei Constantin, distrus în copilărie: „Profesoara mea m-a forțat să renunț la pian”
Ce a cumpărat un bărbat din Piața Obor cu 60 lei. Mii de oameni au reacționat. „Sunt uimit”
Ce a cumpărat un bărbat din Piața Obor cu 60 lei. Mii de oameni au...
Singurele patru zodii protejate de astre până la finalul anului. Norocul le surâde, se vor scălda în bogății
Singurele patru zodii protejate de astre până la finalul anului. Norocul le surâde, se vor...
Bodo de la Proconsul și soția lui, Loredana, s-au mutat la țară. Ce educație le oferă copiilor lor
Bodo de la Proconsul și soția lui, Loredana, s-au mutat la țară. Ce educație le...
×