Mimi Brănescu, creatorul „Las Fierbinți”, interviu de senzație
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Știri » Andrei și Cristina Rotaru, în vizorul psihologilor după finala Insula Iubirii: ”Este un tip de relație toxică”

Andrei și Cristina Rotaru, în vizorul psihologilor după finala Insula Iubirii: ”Este un tip de relație toxică”

De: Anca Chihaie 29/08/2024 | 18:04
Andrei și Cristina Rotaru, în vizorul psihologilor după finala Insula Iubirii: ”Este un tip de relație toxică”
Cristina și Andrei Rotaru / Foto: Captură Video

Andrei și Cristina, concurenți la Insula Iubirii, au trecut printr-un adevărat carusel emoțional în timpul unui singur sezon al emisiunii de la Antena 1. Cuplul a ajuns în Thailanda în calitate de soț și soție, după o relație de zece ani, însă lucrurile au escaladat rapid. 

Andrei a fost primul care a cedat tentației, abandonând relația cu Cristina la scurt timp după sosirea pe insulă, pentru a se apropia de ispita Diandra. În mod neașteptat, Diandra l-a refuzat, la ultima ceremonie a focului și a decis să plece din Thailanda singură. Între timp, Cristina, rănită de trădarea soțului, s-a apropiat de Eric, cu care a părăsit ulterior emisiunea. Totuși, povestea nu s-a terminat aici. La scurt timp după finalul show-ului, Cristina a decis să-l îndepărteze pe Eric din viața ei, blocându-l pe toate canalele de comunicare, deși divorțase deja de Andrei.

Citește și: ADEVĂRATUL MOTIV PENTRU CARE CRISTINA ROTARU NU A RĂMAS CU ISPITA ERIC. SOȚIA LUI ANDREI ROTARU A FĂCUT TERAPIE DUPĂ INSULA IUBIRII

Ce se întâmplă, de fapt, în cuplul Andrei și Cristina 

După 10 ani de căsnicie, Cristina și Andrei Rotaru s-au supus celui mai dur test al fidelității. Au venit la Insula iubirii să-și testeze relația și să descopere care le sunt propriile limite. Ei bine, Andrei a picat testul din prima zi, atunci când s-a îndrăgostit de ispita Diandra.

După încheierea filmărilor pentru Insula Iubirii, Cristina și Andrei Rotaru au decis să divorțeze, marcând sfârșitul oficial al relației lor. În lunile ce au urmat, cei doi au ales să își ofere timp pentru a procesa suferința și a accepta ideea că drumurile lor s-au separat definitiv. Într-un live pe TikTok, Cristina a dezvăluit că a urmat mai multe sesiuni de terapie, care au ajutat-o să înțeleagă rădăcinile comportamentului ei distant. Totodată, aceste ședințe au scos la iveală motivele pentru care nu reușea să își exprime sentimentele față de Andrei.

Într-un nou capitol al acestei relații controversate, Cristina a revenit la Andrei, afirmând că se simte mai liniștită alături de el. Deznodământul neașteptat al sezonului a inclus cuvinte grele și reproșuri intense, culminând cu întrebarea Cristinei către Andrei dacă nu suferă cumva de probleme mintale.

Potrivit psihologului Alina Petre, cei doi reprezintă tipologii complet diferite, cu așteptări divergente unul de la celălalt. Experiența de la Insula Iubirii le-a oferit ocazia de a explora laturi noi ale personalității lor într-un context total diferit, ceea ce a contribuit la deciziile lor impulsive și la cedarea în fața ispitelor, conform Fanatik.ro

„Andrei are un tip de comportament specific narcisiștilor, care consideră ca femeile sunt obligate să ofere atenție necondiționat. Probabil că relația sa cu părinții a fost una disfuncțională în copilărie: fie a fost respins, criticat și a dezvoltat un egocentrism dus în extrem, fie i s-a permis orice, ceea ce a dus la o imaturitate și lipsă de responsabilitate asupra acțiunilor sale.

Cristina, pe de alta parte, deși este în postura de salvator în această relație, are un tip de comportament rigid și evitant, dobândit în urma unor răni de trădare. Este însă dependentă emoțional de Andrei, de cele mai multe ori învinovățindu-se pentru modul în care acesta se comporta față de ea și iertându-i mult prea repede greșelile”, a spus psihologul Alina Petre pentru sursa citată mai sus.

Este un tip de relație toxică…”

Cristina și Andrei Rotaru au decis să își mai ofere o șansă și au reluat relația, formând din nou un cuplu. Deși provocările întâmpinate la Insula Iubirii au fost dificile, cei doi consideră că această experiență le-a fost necesară pentru a se redescoperi și a înțelege ce își doresc cu adevărat de la viață. În ciuda lipsei de susținere din partea celor din jur, Cristina și Andrei au reușit să-și reconstruiască relația și acum par să fie pe un drum mai bun.

”După ce s-a despărțit de Cristina, a realizat că era totuși mai bine în zona de confort a “salvatorului”, unde, deși nu primește toată atenția din univers, care în accepțiunea lui i se cuvine, are totuși validarea că el deține controlul.

Este un tip de relație toxică, foarte des întâlnită, în care partenerii rezonează disfuncțional împreună. Cred că ar fi foarte recomandat pentru ei o terapie de cuplu, în care fiecare să afle cine este și ce rol are în relație. Cred că doar astfel se poate merge mai departe într-o armonie, altfel la prima “ispită” vor ceda din nou, mai ales acum, când sunt sigură ca vor exista foarte multe reproșuri reciproce, după tot ce s-a întâmplat în emisiune”, a mai spus psihologul Alina Petre pentru Fanatik.ro

Citește și: CRISTINA S-A ÎMPĂCAT CU ANDREI, DAR SE VA UITA TOATĂ VIAŢA LA TATUAJUL FĂCUT CU DIANDRA. CUM A REACŢIONAT CÂND A AFLAT: „SUNT SITUAŢII..”

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Anca-Maria Chihaie a terminat studiile la Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării, specializarea Jurnalism, în cadrul Universității de Vest din Timișoara. A făcut practică în presă scrisă, radio și TV și citeste mai mult
Parteneri
El 64 de ani, ea 30! Cuplu BOMBĂ în showbiz. S-au amorezat când nu se aștepta nimeni
El 64 de ani, ea 30! Cuplu BOMBĂ în showbiz. S-au amorezat când nu se...
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
A murit maestrul naiului din România! Artistul s-a stins din viață după ce a făcut infarct
A murit maestrul naiului din România! Artistul s-a stins din viață după ce a făcut...
Cele două cuvinte din limba română care sunt o enigmă pentru toată lumea. Ce însemnă linge-blide și frige-linte
Cele două cuvinte din limba română care sunt o enigmă pentru toată lumea. Ce însemnă...
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda!...
Toalete cu uși decupate, la un liceu din Sibiu. Directoarea instituției: „Băile sunt curate, pot fi folosite foarte bine”
Toalete cu uși decupate, la un liceu din Sibiu. Directoarea instituției: „Băile sunt curate, pot...
VIDEO Războiul dronelor. Ucrainenii au devenit atât de buni piloți, încât doboară dronele rușilor folosind doar telecomanda
VIDEO Războiul dronelor. Ucrainenii au devenit atât de buni piloți, încât doboară dronele rușilor folosind...
Este legal să depășești coloana de mașini? Cum se face, corect, o depășire?
Este legal să depășești coloana de mașini? Cum se face, corect, o depășire?
Cine sunt femeile implicate în accidentul în care a murit Andrei Piedemonte, pilotul de curse. Acestea se luptă între viață și moarte
Cine sunt femeile implicate în accidentul în care a murit Andrei Piedemonte, pilotul de curse....
Inundații catastrofale, la Galați: patru oameni au murit, iar străzile au fost măturate de ape. Iadul s-a dezlănțuit pe pământ
Inundații catastrofale, la Galați: patru oameni au murit, iar străzile au fost măturate de ape....
Simona Gherghe, despre viața de mamă, cu doi copii. Ce reguli are prezentatoarea TV în casă. „Pe toți îi aliniez. Mai am momente pentru care îmi torn cenușă în cap.”
Simona Gherghe, despre viața de mamă, cu doi copii. Ce reguli are prezentatoarea TV în...
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte să fie ucisă cu sânge rece! Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc: „Doamne ferește”
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte...
Ciclonul Boris face prăpăd în România. Potop în Galaţi, Vaslui, Bacău și Neamț. A plouat în câteva ore cât pentru două luni:
Ciclonul Boris face prăpăd în România. Potop în Galaţi, Vaslui, Bacău și Neamț. A plouat...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Iubito, ce mâncăm azi? Bubulina: - Crize de nervi la grătar cu garnitură de…
BANCUL ZILEI. Bulă: - Iubito, ce mâncăm azi? Bubulina: - Crize de nervi la grătar...
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Oamenii de știință au găsit FORME de VIAȚĂ deasupra Pământului!
Oamenii de știință au găsit FORME de VIAȚĂ deasupra Pământului!
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea...
Trucul secret al florăriilor pentru crizanteme. Ce soluție specială trebuie să folosești, de fapt, ca să înflorească spectaculos
Trucul secret al florăriilor pentru crizanteme. Ce soluție specială trebuie să folosești, de fapt, ca...
Șoseaua spectaculoasă din România, construită la ordinul lui Nicolae Ceaușescu. A fost una dintre cele mai mari realizări din “epoca de aur”. Drumul a rămas unul dintre cele mai tari din lume și astăzi
Șoseaua spectaculoasă din România, construită la ordinul lui Nicolae Ceaușescu. A fost una dintre cele...
Intră banii pe carduri. Ajutor de 1.200 de lei pentru români. Cine va beneficia
Intră banii pe carduri. Ajutor de 1.200 de lei pentru români. Cine va beneficia
Gina Pistol, gafă de zile mari la Masterchef! Ce a făcut celebra prezentatoare
Gina Pistol, gafă de zile mari la Masterchef! Ce a făcut celebra prezentatoare
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
Justin Timberlake, amendă şi muncă în folosul comunităţii pentru conducere în stare de ebrietate
Justin Timberlake, amendă şi muncă în folosul comunităţii pentru conducere în stare de ebrietate
Se SCHIMBĂ buletinele. Statul român dă termen 15 zile. Lege valabilă pentru absolut toți
Se SCHIMBĂ buletinele. Statul român dă termen 15 zile. Lege valabilă pentru absolut toți
Nicolae Ceaușescu a stabilit un record mondial imposibil de bătut, dar a trișat. De unde a „importat” metoda
Nicolae Ceaușescu a stabilit un record mondial imposibil de bătut, dar a trișat. De unde...
Ce a pățit Nelu Cortea în Ungaria, după ce a fost auzit vorbind în limba română. Prezentatorul Podcastito Asia Express e revoltat
Ce a pățit Nelu Cortea în Ungaria, după ce a fost auzit vorbind în limba...
Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu. Ce mănâncă la miezul nopţii şi ce băuturi alcoolice consumă
Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu. Ce mănâncă la miezul nopţii şi ce băuturi alcoolice...
Din ce face bani ispita Maria Tebieș după Insula Iubirii. Cu ce se mai ocupă pe lângă medicină
Din ce face bani ispita Maria Tebieș după Insula Iubirii. Cu ce se mai ocupă...
Ciclonul Boris face prăpăd în România! Patru persoane și-au pierdut viața și mai multe zone sunt inundate
Ciclonul Boris face prăpăd în România! Patru persoane și-au pierdut viața și mai multe zone...
Dacia va da o adevărată lovitură pe piața auto europeană cu cea mai mare și mai scumpă mașină construită vreodată de uzina din România. Modelul care va face ravagii printre șoferi
Dacia va da o adevărată lovitură pe piața auto europeană cu cea mai mare și...
Orașul din Europa unde te poți muta și începe o nouă viață. E unul dintre cel mai sigure de pe continent, te poți bucura aerul curat al munților, e străbătut de un fluviu celebru, iar costurile sunt reduse
Orașul din Europa unde te poți muta și începe o nouă viață. E unul dintre...
Cum a făcut față Daliana Răducan celebrității lui Răzvan Simion, la începutul relației
Cum a făcut față Daliana Răducan celebrității lui Răzvan Simion, la începutul relației
×