Andreea Marin isi face toate petrecerile private in noul restaurant surorii ei. Cristina s-a facut carciumareasa!
Pana de curand, Cristina Chiser a avut un restaurant cu specific italienesc in zona Luterana. In vara, sora Andreei Marin a gasit insa un nou spatiu sI, curajoasa, nu a mai stat pe ganduri si l-a inchiriat. In doua luni de zile, renuntand la concediul de anul acesta sI petrecandu-si timpul cu sotul ei „pe santier”, ea a transformat fostul bar muncitoresc, intr-un restaurant cu gust unde se mananca bine.
Acesta a fost inaugurat in luna august, cu ocazia petrecerii de un an a fiicei sale, Alessia, aniversare unde s-a rupt turta micutei si la care a participat si Andreea Marin alaturi de fiica sa, Violeta. De atunci, petrecerile se tin lant in restaurantul acesteia, unde, dealtfel, a avut loc in urma cu cateva zile si onomastica Anei Violeta, sarbatorita de Sfanta Ana.
„Avem un bucatar foarte iscusit, care a lucrat doi ani in Dubai si alti patru in Anglia. Gateste minunat, clientii sunt incantati, iar eu nici nu mai mananc acasa. Oricum stau toata ziua aici ca sa supravechez activitatea. Nu, nu am angajat un sef de restaurant. Ma ocup de restaurant cu sotul meu, facem cu randul. Acum ne-am propus sa transformam mansarda intr-un spatiu pentru copii”, ne-a declarat Cristina Chiser.
La asa o investitie, sora vedetei TV a avut grija sa se asigure sI a incheiat cu proprietarul un contract de inchiriere pe o perioada de cinci ani.
„Am muncit mult. Am tras cot la cot cu angajatii. Noi am zugravit, noi am amenajat tot ce se vede aici. Fara arhitecti sau alte echipe” spune sora Andreei Marin, marturisind ca putea sa-si cumpere o garsoniera centrala cu banii investiti in renovare.