Pentru Andreea Esca, 1 Decembrie insemana mancare buna si voie buna. De Ziua Nationala, stirista uita de diete si silueta si mananca tot ce-i place, cu preponderenta preparate traditionale.
“Toate zilele de 1 Decembrie sunt frumoase pentru ca in redactie este o super atmosfera. Lucram cu drag la niste reportaje foarte frumoase despre romani frumosi, mancam sarmale, fasole cu ciolan si mamaliga, dansam, ne distram. Si inchiem ziua cu o petrecere pe cinste la Buftea”, marturisea Andreea Esca anul trecut, de 1 Decembrie.
Intrebata ce planuieste sa faca anul acesta de Ziua Nationala, vedeta Pro TV a dat un raspuns… previzibil: “Cant, dansez, spun : Buna seara Romania, Buna seara Bucuresti, cant din nou, mananc bulz, fasole cu ciolan si sarmale”. Are insa si o “reteta” care impiedica toate aceste bunatati sa-I strice strice silueta. “Mananc si dansez iar, ca sa nu se aseze”, ne-a marturisit Andreea.
Sabina Ivanica