De cand a intrat la regim, blonda a facut tot ce i-a stat in putere sa respecte instructiunile nutritionistei sale. Si pentru ca nu se poate abtine de la paine, aceasta i-a recomandat un sortiment din faina integrala care nu se gaseste decat in magazinele bio. Tocmai de aceea cand iese sa manance in oras, isi ia paine de acasa.
Ambitia cu care Andreea Banica a respectat regimul reusind sa slabeasca dupa nastere aproape 20 de kg ar putea fi data exemplu. Cu riscul de a pica in penibil, aceasta nu a incalcat nici macar o regula impusa de specialista care ii monitorizeaza dieta alimentara.
De pilda, blonda nu are voie sa manance decat un sortiment de paine facuta din faina integrala. De cele mai multe ori, si-o coace acasa, insa atunci cand nu are timp, o cumpara gata facuta din magazinele bio sau chiar de la nutritionista ei. Cert este ca painea respectiva nu se gaseste in restaurantele clasice, asa ca vedeta o aduce de acasa. Daca in prima faza au fost socati, ulterior, chelnerii s-au obisnuit cu aceasta ciudatenie a cantaretei, ba mai mult, o intreaba daca nu vrea sa-i pregateasca ceva special din painea de regim.
„Se intampla uneori sa vreau bruschete, asa ca dau painitele mele la bucatarie pentru prepararea lor. Am intotdeauna painea mea la mine – si cand ies in oras, si cand plec in deplasari, la concerte”, ne-a recunoscut Andreea.