Amalia Enache: „Postul a fost alegerea mea! Nu e un obicei in familie”
„Ţin posturile de mulţi ani, pentru ca mi se pare un prilej foarte bun cand aleg mancarea sa-mi amintesc motivaţia spirituala pentru care ma privez de anumite placeri. Postul a fost pe deplin o alegere a mea, nu era un obicei la mine in familie şi nu e un obicei nici in cercul meu de prieteni. In ultimul timp oricum mananc foarte rar carne sau lactate, aşa ca din punct de vedere alimentar nu mai simt vreo mare diferenţa. E mai uşor in perioada postului sa gaseşti de mancare la restaurant, pentru ca atunci toata lumea inţelege ca nu trebuie sa puna branza, ou etc, pe cand daca ceri ceva vegetarian in restaurant, adesea bucatarii sau ospatarii inţeleg prin asta doar fara carne. Mananc legume, fructe, paste integrale, fasole, nuci, caju, alune şi produse din soia”, a declarat Amalia Enache, citata de Agentia de presa mondena.