Trăim în secolul vitezei și al tehnologiei, iar mulți oameni preferă să apeleze la soluții rapide și eficiente în a gestiona timpul. Când vine vorba de preparatele de pe masa de Paște, fie că ne gândim la rețete tradiționale, moderne sau vegane, un lucru este cert: gospodinele au de unde alege. Iată cât costă să comanzi un meniu de Paște de la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu.
Meniul de Paște al celebrului chef cuprinde o gamă variată de produse, de la stufat de miel, drob, cozonac, friptură de miel sau curcan, până la preparate pentru vegetarieni.
Cei care s-au decis să apeleze la preparatele din restaurantul lui Scărlătescu, trebuie să aibă în vedere faptul că toate comenzile se plasează cu minimum 24 de ore în avans, iar livrarea se face cu ajutorul personalului autorizat din cadrul companiei, în București și Ilfov.
Spre exemplu, dacă alegeți ca de pe masa de Paște să nu vă lipsească sarmalele, drobul, friptura de miel, salata boeuf, cozonacul și pasca, trebuie să scoateți din buzunar 744 de lei, se arată pe site-ul oficial al lui Scărlătescu.
Preparatele pentru vegetariei sunt la fel de diversificate, pentru toate gusturile și buzunarele. De la brob vegetarian, cremă vegană de caju, chiftele din ciuperci, burgeri vegani, humus, icre de migdale, până la șuncă vegetală.
Totodată, pentru cei care nu se pot decide în legătură cu alegera preparatelor, chef Scărlătescu pune la dispoziție o ofertă variată de pachete pentru masa de Paște. Iată despre ce este vorba.
Vezi și: CÂȚI BANI CÂȘTIGĂ CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU DIN TIK TOK. NU O SĂ ÎȚI VINĂ SĂ CREZI CE SUMĂ PRIMEȘTE