Am aflat cea mai mare slabiciune a lui Gica Hagi! Are legatura directa cu primul castigator „MasterChef”
De cand a castigat “MasterChef”, totul s-a schimbat radical in viata lui Petru Buiuca. Tanarul originar din Constanta si-a dus pasiunea pentru bucatarie la cu totul alt nivel, iar acum a ajuns sa faca adevarate show-uri culinare, care ii lasa pe toti cu gura cascata.
Talentul lui l-a adus in urma cu mai bine de un an si in fata lui Gheorghe Hagi, care isi dorea sa-si reinventeze pub-ul din Constanta. Dupa cateva discutii, Petru s-a apucat de treaba si, in mai putin de doua luni, a facut meniul localului si a reusit sa dea drumul afacerii.
Dupa ce a gustat din bunatatile iesite din mana primului “MasterChef” din Romania, fostul mare fotbalist s-a indragostit de preparatele lui si a ajuns sa il cheme sa-i gateasca tot mai des. Asa se face ca in fiecare saptamana, Petru isi da masura talentului chiar la piscina hotelului pe care Hagi il detine la Mamaia. Iar turistii sunt fascinati de ceea ce se intampla in tigaile din fata lor.
CITESTE SI
“Pentru mine este o mare bucurie sa pot face ceea ce iubesc si o mare onoare sa gatesc pentru Hagi. Ma straduiesc sa aduc ceva nou in fiecare show si sa demonstrez tuturor ca sunt pe drumul cel bun. Ma perfectionez cu fiecare reprezentatie pe care o dau, atat pentru Hagi, cat si in alte locatii si sunt tot mai aproape de ceea ce vreau sa ajung”, a declarat Petru, pentru CANCAN.ro.
A reusit sa guste din “celebra savarina”
Atunci cand era mic, originar fiind din Constanta, Petru ravnea ca orice copil la dulciurile aranjate frumos in vitrinele cofetariilor. Insa, un desert era mai presus de orice: savarina de la Hagi. La malul marii circula un zvon conform caruia nimic pe lume nu se putea compara cu celebra prajitura. Insa, acelasi zvon spunea ca este incredibil de scumpa. “Am tanjit toata copilaria mea dupa savarina de la hotelul lui Hagi, dar nu am ajuns la ea niciodata. Se zvonea ca este magica, dar si foarte scumpa. O pereche de tenisi costa 14 lei, iar despre ‘celebra savarina’ se spunea ca e 7 lei, asa ca nu am avut niciodata curaj sa verific. Am mancat-o abia acum, dupa ce am ajuns sa gatesc la ei”, ne-a dezvaluit tanarul bucatar.
A.D.