Am aflat ce face Florin Calinescu cand nu e Tanti Florica si e imbracat in „civil”!
“Sunt prieten cu Florin si cu ocazia asta m-am bucurat ca ne putem intalni aici. Am multi prieteni in Baia Mare de atatea vreme. (…) Carnea o iau de la Baia Mare bineinteles, (…) pentru ca in zona asta bovina e ok si imi satisface toate pretentiile. Acum chiar vreau sa-l conving pe Florin (n.r patronul standului) sa mai puna si niste porci acolo si niste gaini daca se poate, pentru restaurant merge”, ne-a spus Florin Calinescu.
De altfel, „Tanti Florica” ne-a zis ca incurajeaza economia romaneasca, iar carnea de vita de la restaurantul sau vine din Baia Mare. “Daca am certitudinea ca furnizorul este ok, atunci cu siguranta fac asta. Pentru ca traiesc in Romania si vreau sa incurajez tot ceea ce insemana romanesc.”, a mai spus actorul.
Indragitul artist a vorbit si despre piata externa si cat de cautate sunt produsele romanesti in afara granitelor.
“Produsele romanesti au succes cu siguranta, din pacate incet, incet pe piata occidental. Dar de ani de zile, 30,40 de ani, au un mare succes pe piata orientala. Nu e un secret ca ovina si bovina romaneasca sunt foarte cautate, daca nu chiar mai cautate decat cele, eu stiu, vest europene. Tarile musulmane mai ales sa stiti ca aprecieaza carnea de oaie si de vaca din Romania, de ani de zile, nu de acum”, a mai explicat acesta. (A.S.)