Iuliana Pepe a dezvăluit preparatul surprinzător care se regăsește în alimentația ei pe timpul iernii. Prezentatoarea TV a vorbit despre „revelația acestui sezon” și a mărturisit de unde își extrage colagenul. Nu te-ai fi așteptat la asta! Iată ce a spus!
Iuliana Pepene este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare TV din țara noastră. Blondina are o siluetă de invidiat care stârnește multe întrebări, printre care și: Oare ce mănâncă? Dacă vrei să afli unul dintre produsele care se află pe masa vedetei în perioada de iarnă, citește acest articol!
Având în vedere că este întrebată foarte des de secretele pe care le deține în ceea ce privește silueta de invidiat, Iuliana Pepene a făcut o mică dezvăluire. Recent, blondina a vorbit despre un produs care nu lipsește de pe masa ei în sezonul rece. Plin de colagen, o „revelație” a vedetei, acest produs se regăsește pe mesele tuturor românilor. Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că este vorba despre piftia de porc.
„Voiam să vă arăt cel mai bun colagen. Revelația acestui sezon. Să vi-l prezint. Arată cam așa, ca o supă înțepenită, are gust sărat cu un pic de usturoi, este piftia de porc”, a transmis Iuliana Pepene pe rețelele de socializare.
După cum vă spuneam, silueta de invidiat a Iulianei Pepene stârnește multe curiozități. Într-un interviu, blondina a mărturisit că mereu este întrebată dacă are un nutriționist. Răspunsul este: nu. Totuși, ea a dezvăluit norocul care o ține departe de kilogramele în plus.
“Toată lumea mă întreabă dacă am nutriţionist, ori dacă merg frecvent la sală. Ei bine, nu! Muncesc mult, alerg de colo-colo, sunt o fire foarte activă şi cred că asta mă ţine în formă. Iar când mi-e foame, mănânc sănătos, legume şi fructe culese cu mâna mea din grădina bunicilor de la Braşov sau caut în supermarket ce e mai bun, deşi nu se compară cu produsele de acasă.
Dacă stau să le citesc etichetele, plec fără să cumpăr nimic. Îmi plac legumele, crude, fierte, pe grătar, peştele cu ciuperci, ori tartarul de ton sau vită, piureul cu trufe şi nelipsitele salate. Fiecare farfurie trebuie să conţină culoare.
Nu mă omor după alimente crocante, prăjite, ori fast-food. Cred că ăsta-i norocul meu”, a dezvăluit Iuliana Pepene.