Atenție, dragi cititori! Lupta cu kilogramele nu trebuie să fie o povară! Nutriționistul Mihaela Bilic a recomandat un aliment comun, care vă poate să slăbiți mult și repede, dacă este consumat proaspăt.
Citește și: NU-I O EROARE! CÂȚI LEI COSTĂ O STICLĂ CU APĂ PLATĂ LA 0.5 LITRI, LA TÂRGUL DE CRĂCIUN DIN DRUMUL TABEREI
Mihaela Bilic, unul dintre cei mai cunoscuți nutriționiști, obișnuiește să le dea oamenilor sfaturi importante pentru sănătate. Printre altele, ea a vorbit și despre un aliment recomandat în lupta cu obezitatea. Aceasta a explicat cum funcționează procesul de slăbire. Pentru a ajunge la această concluzie, a fost făcut un studiu, pe două grupuri de persoane cu dietă identică, din punct de vedere al numărului de calorii.
Potrivit Mihaelei Bilic, cercetătorii englezi au realizat un studiu, iar în urma rezultatelor au observat că folosirea produselor lactate cu zer mult (lapte bătut, brânză proaspătă, urdă) crește cu 30% randamentul curei de slăbire. Alimentul recomandat de medicul nutriționist este brânza de vaci, adică brânza proaspătă sau așa cum o numesc englezii, cottage cheese (perle de brânză).
„Cu brânză proaspătă se slăbește mult și repede. Pe vremuri, dacă făceai hepatită sau erai în convalescenta după vreo boală gravă, ți se recomanda o dietă bazată pe brânză de vaci și carne fiartă. Acestea erau alimentele ușor de digerat, dar care ajutau și la refacerea organismului.
Celebra brânză de vaci a ajuns să fie sinonimul alimentației dietetice și chiar e campioană când vine vorba de slăbit! Studiul făcut pe 2 grupuri de persoane cu dietă identică din punct de vedere al numărului de calorii a arătat o pierdere în greutate superioară în cazul celor care consumau produse lactate.
Efectul se datorează conținutului de calciu și proteine din lapte, plus grăsimi cu efect anti-obezitate. Așa că de mâine, dacă vreți să slăbiți, vă recomand brânza proaspătă cu bastonașe de legume-fără limită de cantitate- indiferent câtă grăsime are sau cum se numește”, a scris Mihaela Bilic, pe pagina sa de Instagram.
Medicul nutriționist a explicat că brânza poate fi consumată și de cei cate toleranță la lactoză. Mihaela Bilic a dezvăluit că în brânzeturile fermentate și în cașcaval există doar urme de lactoză. O cantitate mică este, de asemenea, regăsită în iaurt. Iar în ceea ce privește laptele, consistența acestea scade, pe măsură ce produsul este fermentat.