Alex Bodi a „gonit-o” pe Caterina în Moldova şi a plecat după Ema! A uitat de acuzațiile făcute şi s-a dus lângă ea
Alex Bodi a „gonit-o” pe Caterina în Moldova, apoi s-a întors pe insula grecească, după Ema Uta. Afaceristul a uitat de acuzațiile făcute și a zburat către Grecia, acolo unde s-a filmat într-un resort de lux din Mykonos.
În urmă cu doar câteva zile, în spațiul public circulau acuzații la adresa Emei Uta. Tânăra a decis, tot atunci, să acționeze pe cale legală împotriva fostului ei iubit, Alex Bodi. Apoi, afaceristul și-a oferit scuzele în mod public. În toată această perioadă, bărbatul a fost plecat în Grecia, apoi s-a întors în România, pentru a petrece timp de câteva zile cu fiicele sale. Apoi, a plecat înapoi în insulele grecești. Odată ajuns în Mykonos, s-a filmat singur într-un resort de lux. Tot în Mykonos se află și fosta lui iubită, Ema Uta.
Bărbatul s-a reîntors în insula elenă, acolo unde Ema Uta se află, încă, în vacanță. Desigur, nu se știe dacă afaceristul a plecat să se împace cu cea care a format o relație timp de trei ani sau să se bucure de relaxare și petrecerile din Mykonos. Cert este că s-a fotografiat și filmat singur, în resort.
Ema Uta, decisă să acționeze pe cale legală, după acuzațiile lui Alex Bodi
Ema Uta a susținut faptul că familia i-a fost afectată, în urma acuzațiilor efectuate de fostul ei iubit, Alex Bodi. Make-up artistul a postat pe rețelele de socializare că acuzațiile aduse la adresa ei au avut un rol de defăimare, motiv pentru care caută dreptatea pe calea juridică. Vezi AICI mai multe detalii.
„Într-un context juridic, chiar dacă numele unei persoane nu este menționat explicit, se poate considera că este vorba de denigrare sau defăimare dacă persoana în cauză poate fi identificată în detaliile oferite. În România, Codul Civil reglementează protecția onoarei și demnității persoanelor, iar defăimarea poate fi atât civilă, cât și penală în anumite situații.
Defăimarea se referă la comunicarea publică a unor informații false despre o persoană, care îi pot afecta reputația sau imaginea publică. Chiar și în lipsa numelui, dacă informațiile sau detaliile oferite sunt suficient de specifice pentru a permite identificarea persoanei publice și aceste informații sunt de natură să îi prejudicieze reputația, atunci există posiblitatea ca acțiunea să fie considerată defăimare.
Astfel, chiar dacă numele persoanei publice nu este direct menționat, dar detaliile sunt suficient de specifice și acestea duc la identificarea persoanei, iar informațiile sunt de natură denigratoare, aceasta poate fi considerată defăimare și persoana vizată poate avea dreptul să inițieze o acțiune în justiție pentru protejarea reputației”, se arată în Instastory-ul Emei Uta.
Sursă foto: social media