Este alertă în România, după ce o altă persoană a dispărut de acasă! Băltățeanu Gabriel Mihai, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost dat dispărut după ce a plecat pe 22 aprilie de la domiciliu și nu s-a mai întors. Cine l-a văzut pe bărbat sau deține informații să sune la 112 sau să raporteze la cea mai apropiată secție de poliție.
Băltățeanu Gabriel Mihai este un bărbat în vârstă de 50 de ani care a plecat de acasă, în mod voluntar, în data de 22 aprilie 2024 și nu a fost găsit nici până în prezent. Dispariția a fost semnalată în data de 6 mai 2024, la Poliția Municipiului Câmpina.
Bărbatul are domiciliul în Câmpina, județul Prahova. În data de 22 aprilie 2024, bărbatul de 50 de ani a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Dispariția lui a fost semnalată în a doua zi de Paște, pe 6 mai 2024. Semnalmentele bărbatului sunt următoarele:
„În data de 06.05.2024 Poliția mun. Câmpina a fost sesizată cu privire la faptul că numitul Băltățeanu Gabriel Mihai a plecat de la domiciliu în data de 22.04.2024 și nu a mai revenit. La data plecării, era îmbrăcat cu geacă de culoare neagră, pantaloni de culoare neagră, în cap șapcă de culoare maro. Semnalmente: înălțime 1.70 cm, greutate 65 kg, constituție astenică, prezintă calviție, nas drept, ochi verzi, pe piciorul stâng prezintă o intervenție chirurgicală (cicatrice)”, se arată pe site-ul Poliției Române.
Vezi și ALERTĂ ÎN ROMÂNIA! GHEORGHE A DISPĂRUT FĂRĂ URMĂ. CINE ÎL VEDE, ESTE RUGAT SĂ SUNE DE URGENȚĂ LA 112
Persoanele care dețin informații sau l-au văzut pe bărbatul de 50 de ani sunt rugate să sune la 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată unitate de poliție.
„Polițiștii care desfășoară activitatea de căutare a unei persoane dispărute au dreptul de a prelucra date și informații necesare găsirii persoanei respective, obținute din surse accesibile publicului.
(1) În scopul obținerii sprijinului populației pentru găsirea persoanelor dispărute, organele de poliție au dreptul de a face publice informațiile prevăzute în secțiunea publică a bazei de date privind persoane dispărute prin următoarele mijloace:
a) site-ul propriu de internet sau alte forme de comunicare on-line;
b) mass-media centrală și locală, audio-video sau scrisă;
c) campanii de informare;
d) diseminarea către persoanele partenere”, arată art. 27.