Alertă în România! Adrian a dispărut fără urmă. Sunați la 112 dacă îl vedeți
Este alertă în România, după ce un alt cetățean a fost dat dispărut. Stuparu Adrian, un bărbat în vârstă de 36 de ani, a plecat de la domiciliul din județul Gorj și nu s-a mai întors până în prezent. Cine l-a văzut pe bărbat sau deține informații să sune la 112 sau să raporteze la cea mai apropiată secție de poliție.
Este alertă în România, după ce un alt bărbat a fost dat dispărut de autoritățile române. Adrian Stuparu, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din județul Gorj, a plecat de la domiciliu, în urmă cu o zi, și nu s-a mai întors. Bărbatul originar din Motru a părăsit locuința la ora 08:00, sâmbătă, 1 iunie 2024, și nu a mai revenit acasă.
Adrian, un bărbat în vârstă de 36 de ani, a fost dat dispărut
Bărbatul în vârstă de 36 de ani are domiciliul în Siacu, județul Gorj. Sâmbătă, 1 iunie 2024, cetățeanul a părăsit domiciliul, la ora 08:00, și nu a mai revenit. Autoritățile au transmis semnalmentele bărbatului dispărut. La momentul plecării de acasă, bărbatul purta haine de culoare albastră și încălțăminte neagră.
„În data de 01.06.2024, ora 08:00, numitul Stuparu Adrian în vârstă de 36 ani, din comuna Slivilești, județul Gorj, a plecat în mod voluntar de la domiciliu și până în prezent nu a mai revenit.
Semnalmente: înălțimea cca 1,70 m., greutate 78 Kg., ten deschis, față ovală, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt, constituție atletică, având un tatuaj pe partea stângă a gâtului ce reprezintă un cap de taur, iar pe brațul stâng prezintă o cicatrice de aproximativ 15 cm.
La momentul plecării voluntare, persoana majoră purta pantaloni blue – jeans și un tricou, ambele de culoare albastru, pe cap o șapcă de culoare negru, iar în picioare o pereche de bocanci de culoare negru”, se arată pe site-ul Poliției Române.
Vezi și BREAKING | FLAVIUS, FOTBALIST LA CSM SLATINA, A MURIT ÎNECAT ÎN APELE OLTULUI
Persoanele care dețin informații sau l-au văzut pe bărbatul respectiv sunt rugate să apeleze numărul 112 sau să se prezinte la cea mai apropiată unitate de poliție. Autoritățile pot cere ajutorul populației pentru a găsi persoanele dispărute (art.27).
„Polițiștii care desfășoară activitatea de căutare a unei persoane dispărute au dreptul de a prelucra date și informații necesare găsirii persoanei respective, obținute din surse accesibile publicului.
(1) În scopul obținerii sprijinului populației pentru găsirea persoanelor dispărute, organele de poliție au dreptul de a face publice informațiile prevăzute în secțiunea publică a bazei de date privind persoane dispărute prin următoarele mijloace:
a) site-ul propriu de internet sau alte forme de comunicare on-line;
b) mass-media centrală și locală, audio-video sau scrisă;
c) campanii de informare;
d) diseminarea către persoanele partenere”, arată art. 27.
Sursă foto: Pixabay, Poliția Română