Ai procedat complet greșit până acum! Care parte se folosește din pătrunjel, de fapt, potrivit faimosului chef Cătălin Scărlătescu de la Pro TV
Cătălin Scărlătescu le-a arătat tuturor cum se prepară un homar, pas cu pas. A postat o rețetă, în mediul online, și le-a oferit tuturor sfaturi și recomandări despre cum să gătească într-un mod corect acel Lobster. La un moment dat, cheful a dat din casă un truc în bucătărie legat de pătrunjel. N-a durat mult, căci s-au activat și alte gospodine care i-au dat dreptate întocmai. Despre ce secret este vorba?
Cătălin Scărlătescu este foarte prezent în mediul online, acolo unde le mai arată tuturor celor care-l urmăresc rețete din bucătăria lui. De multe ori, bucătarul dă din casă diverse preparate și secrete legate despre anumite feluri de mâncare. De data aceasta, le-a arătat tuturor care parte se folosește din pătrunjel. Dacă multe gospodine aruncau codițele de la pătrunjel, n-ar mai trebui s-o facă de acum înainte. Cătălin Scărlătescu spune că sunt cele mai gustoase pentru orice preparat. I-a îndemnat pe toți cei pasionați de arta culinară să nu le mai arunce.
CITEȘTE ȘI: Cel mai tare truc din bucătărie. Cum să ții boabele de cafea proaspete timp de 12 luni
„Cozile de la pătrunjel, vă rog frumos, nu le mai aruncați. Sunt senzațional de gustoase, jur. Vă spun din toată experiența mea de bucătar, că tot gustul pătrunjelului stă în codițele astea pe care mulți le aruncă. Așa că, hai să nu le mai aruncăm”, a ținut să spună Cătălin Scărlătescu, când a filmat o rețetă.
Unii internauți au rămas surprinși să audă acest lucru, alții știau deja secretul:
„Corect, eu coditele de mărar, pătrunjel etc…mereu le pun la mâncare are au un gust mult mai bun”, a scris cineva.
„Bucătare, frunza de pătrunjel are gust și aromă nu mai nu trebuie fiartă, de obicei se consumă crudă”, i-a atras cineva atenția.
CITEȘTE ȘI: Cea mai tare rețetă de salată Boeuf a lui chef Florin Dumitrescu. Trucul secret al faimosului bucătar
Cătălin Scărlătescu s-a ales cu multe critici, după ce le-a arătat tuturor rețeta
Ce-i drept, comentariile de la postarea respectivă au început să curgă, căci s-au găsit anumite persoane pricepute în gospodărie, care n-au fost de acord cu anumite metode ale bucătarului. Scărlătescu s-a ales și cu o mulțime de critici din partea altor gospodine, căci în opinia lor, juratul de la Masterchef ar fi făcut anumite greșeli.
„Numai să tot mănânci ceea ce a făcut acest ,,mare” bucătar, o săptămână numai nisip râgâi”, a scris cineva.
„Un actor care joacă rolul unui bucătar. Pas”, a fost alt comentariu.
„Citesc comentariile. Unele,unii, dintre voi, nu știți să curățați o ceapă dar sunteți experți să dați lecții unor bucătari cu experiență”, a conshis altă persoană.