Afacerea cu care 3 români au dat lovitura în Marea Britanie. Clienții stau la cozi imense!

Publicat: 09/01/2025 | 18:15
Afacerea care le-a adus succes /Foto: Facebook

Trei români au dat lovitura departe de casă și au reușit să se facă remarcați printr-o afacere delicioasă. Într-un colț al Marii Britanii, Răzvan, Sebastian și soția sa Blanka au transformat pasiunea pentru mâncarea italiană într-o cafenea care deja a stârnit admirația localnicilor. În doar patru zile de la deschidere, românii au fost acaparați de mulțimea de clienți. Care este secretul lor?

În doar câteva zile de la deschidere, Dough & Doppio, cafeneaua românilor cu specific italian, a devenit locul preferat al celor din Bromborough. Atmosfera primitoare, mâncarea autentică și prețurile accesibile au făcut ca localul să atragă rapid atenția. Iar surprizele nu se opresc aici: un sandviș din oferta lor a fost deja numit „cel mai bun din afara Italiei”

(CITEȘTE ȘI: Un român a conceput ceasul pentru cei cu frică de avion. De unde a pornit totul și cum le distrage atenția? ”Aveam un trac imens, făceam scenarii…”)

Povestea din spatele afacerii de succes a românilor

Așa cum spuneam, românii au reușit să pună pe picioare o cafenea care a făcut ravagii printre englezi. Blanka, cu o experiență de 14 ani în Marea Britanie și o pasiune imensă pentru mâncarea italiană, este sufletul acestei afaceri. Alături de Sebastian și Răzvan, prieteni care s-au născut în aceeași zi și în același spital din România, dar s-au întâlnit abia peste ani în Anglia, a reușit să creeze un loc care îmbină tradiția italiană cu ospitalitatea românească.

De la pizza cu blat crocant și focaccia proaspătă până la cafeaua de inspirație italiană, meniul cafenelei este gândit să satisfacă toate gusturile. Totul este preparat în casă, folosind ingrediente de cea mai bună calitate.

„Oamenii sunt înnebuniți după mâncarea noastră. Nu credeam că vom fi atât de populari în primele zile,” a spus Blanka.

În doar patru zile de la deschidere, Dough & Doppio a atras numeroși clienți. Atmosfera prietenoasă și autenticitatea preparatelor au fost remarcate de toți cei care au trecut pragul cafenelei românilor.

Clienții cafenelei au apreciat în primul rând calitatea produselor. Blanka, care a lucrat în catering toată viața, spune că nu face compromisuri când vine vorba de acest aspect.

„Am lucrat în catering toată viața mea și iubesc mâncarea italiană. Calitatea și gustul sunt esențiale pentru noi. Totul este proaspăt copt zilnic, iar cafeaua noastră este una dintre cele mai bune din Italia,” a spus Blanka.

Deși cafeneaua funcționează în prezent între orele 8:30 și 17:00, proprietarii au deja planuri ambițioase de extindere. Blanka a dezvăluit că intenționează să deschidă și în timpul serii, cu un meniu special axat pe pizza napolitană.

(VEZI ȘI: Românii vor putea călători în Statele Unite fără a mai fi necesară obținerea vizei, după intrarea României în programul Visa Waiver)