Adrian Nartea, prezentatorul emisiunii “Vreau sa divortez”, de la Prima TV, sustine ca are un talent putin iesit din comun.
Adrian Nartea se considera un bucatar destul de priceput si a dezvaluit care este talentul lui in bucatarie.
„Am un talent ciudat, de a combina ingrediente care aparent sunt incompatibile, cel putin in cultura culinara romaneasca. De exemplu, friptura cu gem, shnitzel cu miere sau ciorba cu fulgi de cereale si multe altele”, a spus el.
Adrian a invatat sa gateasca de la bunica lui.
„In rol de „asistent de bucatar” am fost inca din copilarie, cand framantam aluatul de cozonac in covata de lemn, alaturi de bunica mea. Am fost atat de bun, incat am varsat nuca pentru cozonac in aluatul de paine, pentru ca bunica facea si paine la vatra. Iti inchipui ce a iesit”, a declarat Adrian pentru Pro TV Magazin.
„Nu-mi plac mezelurile si mancarurile prea sofisticate, acele preparate la care, daca te uiti, nu iti dai seama ce contin, de unde s-a pornit si unde s-a ajuns”, a mai spus acesta.
Intrebat ce nu-i lipseste niciodata din frigider, Adrian a raspuns: „Iaurtul si vantul, in perioadele in care sunt foarte ocupat”.