Adrian Minune a dat lovitura! Cântărețul de manele a decis să exploreze și o altă latură și să devină om de afaceri. Astfel, s-a asociat cu câțiva prieteni și a deschis un restaurant de lux, Verse, în Ștefăneștii de Jos. Deasupra acestui restaurant se află un hotel elegant, care urmează să fie inaugurat cel mai probabil în toamna aceasta sau, dacă nu, în anul viitor. Aseară, artistul a susținut un concert împreună cu trupa sa, dedicat primilor clienți care au trecut pragul noului restaurant.
Soția artistului, Cati Simionescu, a jucat un rol esențial în designul locației, aducându-și contribuția prin pasiunea ei pentru design interior. De-a lungul anilor, în toate vacanțele și călătoriile sale internaționale, a colecționat idei și elemente decorative. Inspirată de aceste experiențe, a reușit să creeze un decor unic și rafinat pentru afacerea de familie. Fiecare detaliu al restaurantului reflectă influențele și stilurile adunate din diverse colțuri ale lumii, oferind astfel clienților o ambianță sofisticată și plină de personalitate.
Restaurantul Verse, deschis de Adrian Minune în Ștefănești, se distinge prin eleganța și rafinamentul creat chiar de soția artistului, Cati. Pe lângă atmosfera restaurantului care este primitoare și luxoasă, cu un design interior atent realizat de soția artistului, săptămâna viitoare, prietenul cântărețului, Vali Vijelie, va onora locația cu prezența sa, conform ultimei postări a restaurantului.
„Este businessul familiei, e ceva pentru viitor, pentru copiii noștri, pentru familia noastră. Restaurantul este cu specific mediteranean, avem trei bucătari, unul dintre el este venit în Brazilia, mai multe știe asociatul meu, domnul Mircea, el s-a ocupat personal, l-a adus din Portugalia. Daca vii aici și guști din preparate, cred că reclama din gură în gură este cea mai bună.
Se mănâncă foarte bine. În această seară este un dinner-show, nu am dat drumul oficial, data viitoare o să facem un eveniment mare. Mă mândresc că am reușit să punem pe picioare acest restaurant pentru familia mea. Eu nu sunt patron, eu sunt cel care le cânt fraților, prietenilor, sunt colegul celor care vor veni aici să mănânce, să bea, să se simtă bine”, a transmis Adrian Minune, conform Click.ro
Meniul servit aseară pentru invitații speciali ai artistului și pentru primii clienți ai restaurantului său din Ștefănești, care este amenajat exact ca o oază exterioară, a fost conceput special pentru evenimentul „Dinner&Show cu Adrian Minune”.
Meniul Diamond a încântat papilele gustative ale oaspeților cu delicatese precum: unt cu vin, pate de foie gras și tapenade de măsline, urmate de un platou impresionant de fructe de mare, cu lobster – preferatul lui Adrian Minune, și un platou de carne diversificat. Pentru desert, oaspeții au fost răsfățați cu o Rapsodie de ciocolată.
Cel de-al doilea meniu, Platinum, a oferit, de asemenea, o selecție rafinată pentru început: unt cu vin, pate de foie gras și tapenade de măsline. Acesta a continuat cu paste cu ton, un platou generos de fructe de mare și, la final, aceeași delicioasă Rapsodie de ciocolată pentru desert. Ambele meniuri au fost create pentru a completa perfect atmosfera spectaculoasă a serii, conform sursei citate mai sus.