Adevărul despre regimul Ralucăi Bădulescu! Mănâncă orice, mai puţin…
Jurata de la emisiunea „Bravo, ai stil!” a povestit şi care a fost regimul alimentar care a ajutat-o să slăbească peste 65 de kilograme, după ce şi-a operat stomacul.
„Înainte de a face această intervenţie, aveam analizele dezastruase. Acum analizele mele sunt excepţionale. Iniţial, această operaţie am făcut-o strict din motive de sănătate, pentru că aveam aproape 40 de ani şi ficatul era înecat în grăsime, toate organele erau înecate în grăsime. Chiar dacă mă simţeam bine aşa, nu mă mai puteam ţine după copil, nu mai puteam merge în vacanţe împreună. Interveneau probleme de sănătate foarte grave.
Prima lună imediat după intervenţie înseamnă un regim alimentar bazat strict pe lichide şi lichide mai groase pasate. Practic, stomacul este ca al unui bebeluş, trebuie să înveţe să mănânce. Gastric Sleeve înseamnă îndepărtarea chirurgicală a 70% din stomac. Nu doare nimic, eşti un normal, te externez a doua zi. Deci ai voie lichide, uşor uşor le transformi în lichide pasate mai subţiri, iar până la sfârşitul lunii, pasat mai gros. Exact ca un bebeluş. Poţi să mănânci orice pasat, piure de broccoli, de cartofi, în cantităţi foarte mici. După prima lună de zile se face controlul la doctor. Trebuie să mai iei foarte multe vitamine, shake-uri proteice, supe.
Eu în prima lună slăbisem 20 de kilograme, am pornit de la 121 de kilograme, acum am cam 57-58 constant. Nu ţin regim, însă mănânc de 20 de ori pe zi, o cantitate foarte mică de mâncare. Orice mănânc pentru că sunt foarte pofticioasă, uite de exemplu dacă vrei să mănânci paste, mănânci două furculiţe, dacă vrei să mănânci pizza, mănânci o felie, nu o pizza. Mănânc şi dulciuri, în general mănânc grătar, pentru că îmi place foarte mult. Aş vrea să trec la un meniu vegetarian pentru că îmi doresc, dar încă nu mi-a ieşit lucrul acesta. Pentru că ador animalele,” a spus Raluca Bădulescu, în exclusivitate pentru Revista Avantaje.