Acasă » Exclusiv » Acuzat că umblă cu bărbați de fosta iubită, marele burlac de la Insula Iubirii a rupt tăcerea. “Instabilă, are nevoie de ajutor” + “O voi da în judecată”

Acuzat că umblă cu bărbați de fosta iubită, marele burlac de la Insula Iubirii a rupt tăcerea. “Instabilă, are nevoie de ajutor” + “O voi da în judecată”

De: Bianca Drăgan 25/06/2024 | 23:40

Scandalul dintre Bettyshor, luptătoarea din RXF, și Romeo Vasiloni, ispită la Insula Iubirii, este pe departe de a se termina! După două luni de relație, cei doi s-au despărțit subit, iar acum își aruncă vorbe grele reciproc. După ce Bettyshor a susținut că Romeo ”umblă cu bărbați” și poate demonstra acest lucru cu dovezi clare, acum și acesta iese la atac cu acuzații la fel de grave!

Bettyshor și Romeo sunt în centrul unui mega-scandal. Cândva iubiți și super îndrăgostiți, acum cei doi sunt la cuțite și își aruncă acuzații din ce în ce mai grave. Ieri, CANCAN.RO vă prezenta primele declarații ale luptătoarei din RXF, care acum susține că fostului său iubit îi cam plac… și bărbații! Bettyshor și-a dat drumul la gura și a spus tot ce știe despre Romeo. Ba chiar a pretins și că acesta aștepta ajutor financiar din partea sa, sperând că influencerița să-i cumpere și lui un bilet de avion către Santorini. Cât de bine sau cât de prost stă Romeo cu banii, nu știm. Cert este că ispita de la Insula Iubirii nu se lasă mai prejos, ci îi plătește cu aceeași monedă fostei iubite, după criticile aduse!

Romeo: ”Bettyshor chiar are nevoie de ajutor”

Lezat de afirmațiile lui Bettyshor, care susține că are dovezi conform cărora el ar ”umbla cu bărbați”, Romeo a ieșit la atac!

”Inițial, am râs când am văzut declarația fostei mele iubite, dar mi-am dat seama că nu e de râs și ea chiar are nevoie de ajutor! Este si puțin mincinoasă sau hai să spunem că ocolește adevărul. Nu înțeleg cum poate să declare așa ceva, că am și alte orientări sexuale, după care să spună că sunt cu alte femei. În condițiile în care știe că sunt homofob, am vorbit de atâtea ori. Să nu fiu înțeles greșit, nu am nimic cu oamenii care au alte orientări sexuale, sunt niște oameni super, am amici, nu judec oamenii după orientările lor sexuale, fiecare e liber să facă ce vrea”, spune Romeo, pentru CANCAN.RO.

Chiar și așa, Bettyshor susține că are dovezi clare pe care le va face publice.

”Să creadă ce vrea ea, chiar o rog sa arate acele dovezi despre care vorbește. Îi doresc să-și găsească liniștea si fericirea. Eu nu o să vorbesc niciodată urât la adresa vreunei femei, mai ales o femeie care a făcut parte din viața mea, intr-un fel sau altul. Take care, fetițo, and be strong and beautiful, cum te știu”, adaugă ispita de la Insula Iubirii.

(VEZI ȘI: FOSTA IUBITĂ ÎL PULVERIZEAZĂ DUPĂ DESPĂRȚIREA-ȘOC. MARELE BURLAC DE LA INSULA IUBIRII, ACUZAT CĂ UMBLĂ CU BĂRBAȚI: “AM DOVEZI CLARE!”)

Bettyshor susține că Romeo ”umblă cu bărbați”, iar acesta a ieșit la atac! (SURSA FOTO: INSTAGRAM.COM)

Romeo: ”Minte și inventează!”

Pe lângă faptul că îl acuză că are altă orientare sexuală, Bettyshor susține că Romeo ar fi sperat să meargă în Santorini pe banii ei. Așadar, pentru că ea nu s-a oferit să îi plătească biletul de avion, Romeo a decis să rămână acasă, iar ea să plece singurică-n Grecia.

”Minte și inventează! De când am fost cu ea, nu am lăsat-o sa plătească niciodată oriunde am fost, ceea ce mi se pare normal ca bărbat , dar sa ajungi să insinuezi că eu aș fi vrut sa îmi ia ea bilet…Am fost la party-uri, la club, la restaurant. Nu înțeleg de ce sa inventezi și sa spui chestii neadevărate”, explică Romeo.

Romeo Vasiloni, iubire pătimașă cu două ispite / Sursă foto: Antena 1

Ba mai mult, Bettyshor susține că Romeo o denigrează, spunând că a plecat în Santorini cu alt bărbat, nu singură așa cum pretinde. Romeo, la polul opus, susține că vina îi aparține influenceriței.

”Repet, nu am declarat niciodată că ea ar fi cu altcineva în Santorini sau oriunde altundeva. Nu de alți bărbați îmi făceam eu griji, era ultima chestie, sunt alte probleme pe care trebuie să și le rezolve cu ea însăși! Mi se pare că de la un simplu interviu în care am spus doar «nu știu ce face Bettyshor, este în Santorini», după care am adăugat că o respect indiferent ce ar fi, să ajungi să spui că te-am denigrat… Cine caută afirmare cu cine?! Și în legătura cu biletul, mi-a zis, la câteva zile după ce ne-am cunoscut, că poate vin și eu cu ea în Santorini, după nu a mai zis nimic. Eu nu pot să îmi anulez tot pe spusele unei femei instabile precum ea, cu tot respectul. I-am zis și ei asta și știe. În continuare ii doresc tot binele!”, spune Romeo.

Romeo vrea să își dea fosta în judecată

Supărat din cauza situației, ispita de la Insula Iubirii nu vrea deloc să lase lucrurile așa. Pentru că este de părere că acuzațiile lui Bettyshor îi vor afecta grav imaginea, Romeo vrea să o cheme pe aceasta în instanță.

”Ceea ce a declarat ea înseamnă denigrare, nu cea am spus eu «că nu știu unde e Bettyshor». Ea știe că nu e nimic adevărat. Cum poți sa inventezi așa?! E o copilă și nu-și dă seama ce vorbește! Repet, nu mă deranjează atâta timp cât eu știu cine sunt. Dar asta spune foarte multe despre ea ca persoană, dacă poate să inventeze așa ceva și să mintă cu nerușinare! Ceea ce am făcut eu nu este denigrare. Ceea ce a spus ea, că așteptam ajutor financiar și am alte orientări sexuale, este denigrare! O voi da în judecată!”, încheie Romeo, pentru CANCAN.RO.

(NU RATA: E CUPLUL BOMBĂ DIN SHOWBIZ! CONCURENTA DE LA ”PUTEREA DRAGOSTEI” S-A COMBINAT CU O ISPITĂ DE LA ”INSULA IUBIRII”! AVEM IMAGINI DIRECT DIN AȘTERNUT!)

Cine deține informații despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
În anul 2019, a terminat Facultatea de Litere, specializarea Comunicare și Relații Publice, Universitatea din București. În 2021, a terminat masterul in Combaterea Consumului Ilicit de Droguri, Facultatea de Sociologie, Universitatea din București. citeste mai mult
Parteneri
BACALAUREAT 2024 | Ce a picat la limba română. Subiectul care a dat bătăi de cap elevilor
BACALAUREAT 2024 | Ce a picat la limba română. Subiectul care a dat bătăi de...
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
BREAKING NEWS: Canalul care transmitea meciurile din Liga 1 s-a ÎNCHIS ASTĂZI!
BREAKING NEWS: Canalul care transmitea meciurile din Liga 1 s-a ÎNCHIS ASTĂZI!
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Cine este Oana Ciolacu, nașa Andei Adam? E cea mai bună prietenă din Vegas a Prodancăi!  „Ne știm din tinerețe. Sunt milionarii Vegas-ului”
Cine este Oana Ciolacu, nașa Andei Adam? E cea mai bună prietenă din Vegas a...
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România...
Două surori din Italia au găsit o sumă uriașă în pivnița bunicului lor. Când au mers la bancă, bucuria lor s-a transformat în coșmar
Două surori din Italia au găsit o sumă uriașă în pivnița bunicului lor. Când au...
Vacanță de coșmar în Turcia pentru o familie de români. Un bărbat a murit strivit de mașina de teren, de față cu soția și copilul
Vacanță de coșmar în Turcia pentru o familie de români. Un bărbat a murit strivit...
Viteza minimă legală 30 km/h? ️ Cum poate fi sancționat un șofer care conduce prea încet
Viteza minimă legală 30 km/h? ️ Cum poate fi sancționat un șofer care conduce prea...
Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitura din Italia. Familia nu s-a dezlipit de sicriu
Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitura din Italia. Familia...
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula...
Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”
Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge...
Tragedie în lumea interlopă! Nepoata lui Cosmos de la Iași a murit strivită de un perete! Momentul cumplit a fost surprins de o cameră de supraveghere
Tragedie în lumea interlopă! Nepoata lui Cosmos de la Iași a murit strivită de un...
Subiecte Bac 2024 - limba română. La subiectul al III-lea, a picat nuvela
Subiecte Bac 2024 - limba română. La subiectul al III-lea, a picat nuvela
BANCUL ZILEI. Bulă: - Bună ziua, televizoare color aveţi? Vânzătorul:- Bineînţeles!
BANCUL ZILEI. Bulă: - Bună ziua, televizoare color aveţi? Vânzătorul:- Bineînţeles!
Experții avertizează: opriți-vă telefoanele o dată pe săptămână
Experții avertizează: opriți-vă telefoanele o dată pe săptămână
EFECTUL MIRACULOS pe care îl are CAFEAUA pentru oamenii SEDENTARI!
EFECTUL MIRACULOS pe care îl are CAFEAUA pentru oamenii SEDENTARI!
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Subiecte Română Bacalaureat 2024. Ce le-a picat elevilor la real și uman la BAC 2024. Eseu despre o nuvelă studiată la subiectul III. Update
Subiecte Română Bacalaureat 2024. Ce le-a picat elevilor la real și uman la BAC 2024....
BAC 2024. Cum se rezolvau, de fapt, subiectele la Limba și literatura română. Baremul de la bacalaureat 2024 conform edu.ro și Ministerul Educației
BAC 2024. Cum se rezolvau, de fapt, subiectele la Limba și literatura română. Baremul de...
Ungurii devin stăpânii Europei. Totul se schimbă de azi, 1 iulie
Ungurii devin stăpânii Europei. Totul se schimbă de azi, 1 iulie
Detaliul de la nunta Andei Adam care a atras toate privirile
Detaliul de la nunta Andei Adam care a atras toate privirile
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri reduse
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri...
BAC 2024. Subiectele la Limba şi Literatura Română. Iată ce au avut de rezolvat absolvenţii
BAC 2024. Subiectele la Limba şi Literatura Română. Iată ce au avut de rezolvat absolvenţii
UDREA, nevinovată. Băsescu a făcut anunțul: În penitenciar până a murit
UDREA, nevinovată. Băsescu a făcut anunțul: În penitenciar până a murit
Ce este interzis să iei din camera de hotel și ce se plătește în plus
Ce este interzis să iei din camera de hotel și ce se plătește în plus
Bancul de luni | „Eugene, de ce stai la serviciu doar 5 ore?”
Bancul de luni | „Eugene, de ce stai la serviciu doar 5 ore?”
Cum a putut reacţiona Monica Gabor când şi-a văzut fiica alături de tatăl falit pe care îl ajută cu bani, la doar 17 ani
Cum a putut reacţiona Monica Gabor când şi-a văzut fiica alături de tatăl falit pe...
Primele declarații ale soțului Ilenei Stana Ionescu după moartea actriței. Andrei Ionescu e sfâșiat de durere
Primele declarații ale soțului Ilenei Stana Ionescu după moartea actriței. Andrei Ionescu e sfâșiat de...
Ultimele clipe ale Ilenei Stana Ionescu povestite de soțul ei, Andrei Ionescu: ”Nu și-a luat adio de la mine”
Ultimele clipe ale Ilenei Stana Ionescu povestite de soțul ei, Andrei Ionescu: ”Nu și-a luat...
Gafa pe care a făcut-o Nicu Paleru, în direct, la TV, față de soția lui: ”De fiecare dată când își aduce aminte îmi mai dă una după ceafă””
Gafa pe care a făcut-o Nicu Paleru, în direct, la TV, față de soția lui:...
Planta care te scapă de muște și de insecte instant. Lidia Fecioru spune că e ”aur curat” și pentru organism
Planta care te scapă de muște și de insecte instant. Lidia Fecioru spune că e...
Amenda fabuloasă de care puțini românii care stau la bloc au habar. Este obligatoriu să ai acordul vecinilor. Au început deja controalele
Amenda fabuloasă de care puțini românii care stau la bloc au habar. Este obligatoriu să...
×