Mimi Brănescu, creatorul „Las Fierbinți”, interviu de senzație
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Știri » A murit tatăl lui Silviu Prigoană! Familia nici nu ştie unde a fost înmormântat

A murit tatăl lui Silviu Prigoană! Familia nici nu ştie unde a fost înmormântat

De: Irina Rasoveanu 18/08/2024 | 14:25
Silviu Prigoană, alături de tatăl său/ Sursa foto: Captură video

Este scandal în familia lui Silviu Prigoană. Vasile Prigoană, tatăl omului de afaceri, a murit la 93 de ani, iar rudele susțin că nu au fost anunțat despre deces. Cristina, una dintre nepoatele fostului politician, îl acuză că a ținut totul secret, inclusiv locul în care a fost înmormântat bunicul ei. Atunci când a auzit revolta familiei, Silviu Prigoană a reacționat și a explicat ce s-a întâmplat, de fapt.

După moartea soției sale, Vasile Prigoană a rămas singur la Gherla. Astfel, în urmă cu 4 ani, Silviu Prigoană a decis să îl aducă la București pentru a locui alături de el. În urmă cu ceva timp, tatăl omului de afaceri s-a stins din viață, iar decesul său a creat un adevărat scandal în familie.

Citește și: Stenograme cutremurătoare! Silviu Prigoană, acuzat chiar de fiul lui că este abuziv, că l-a dat cu capul de masă, că l-a lovit cu telecomanda! ”M-a făcut gras, batoză, balenă!”, ”Bea două sticle de vin pe zi!”, ”O bagă pe mama în pușcărie!”

Ce acuzații îi aduc rudele lui Silviu Prigoană

Tatăl lui Silviu Prigoană a murit la 93 de ani, iar rudele omului de afaceri sunt foc și pară pentru că nu au fost anunțate despre deces. Familia lui Vasile Prigoană nici măcar nu știe unde este înmormântat bărbatul.

Chiar dacă Silviu Prigoană este în conflict cu frații săi de foarte mult timp, rudele nu pot înțelege cum a ținut ascuns o astfel de veste tristă. Cristina, una dintre nepoatele fostului politician, este revoltată de întreaga situație și a făcut o serie de acuzații dure.

„Tatăl meu a discutat cu cineva care i-a confirmat că bunicul meu a murit. Eu sunt fiica lui Valentin, unul dintre cei trei frați de-ai lui Silviu Prigoană. Toată această poveste mi se pare un film. Noi nu știm exact când a fost îngropat, unde a fost înmormântarea, unde a locul acesta de care spune el, cavoul familiei. Noi suntem din Gherla, toată lumea e de acolo. Eu nu am înțeles niciodată războiul dintre Silviu Prigoană și restul fraților. Ceilalți frați, cei trei, se înțeleg bine între ei. Cumva era previzibil că se va ajunge la ceva de acest gen.

Eu am vrut să-l văd pe bunicul meu anul trecut, am vorbit la telefon și i-am zis că vreau să vorbesc cu el, eu locuia la Silviu Prigoană în casă. Bunicul meu își iubea foarte mult copiii, nepoții, era un om atât de bun încât chiar am zis că sigur a ajuns în Rai, era un om foarte bun. Zicea că vrea să ne vedem, că te aștept, iar a doua zi când a trebuit să mă văd cu el m-a sunat și mi-a zis că nu ne putem vedea acasă pentru că unchiul tău (n.r. Silviu Prigoană) a zis că nu are ce căuta picior de nepot în casa lui. Eu n-am înțeles niciodată de ce. Nu am putut să mă văd cu bunicul meu.”, a povestit Cristina, nepoata lui Silviu Prigoană, pentru Spynews.ro.

Reacția lui Silviu Prigoană

Atunci când a auzit ce acuzații i-a adus nepoata, Silviu Prigoană a reacționat imediat. Omul de afaceri nu s-a lăsat impresionat de durerea rudelor și chiar a oferit, inițial, un răspuns ironic. Ulterior, fostul politician a explicat de ce nu și-a anunțat familie despre decesul tatălui său.

„Impresionant, îmi dau lacrimile…! Nu am ce să vă povestesc mai mult despre un cetățean decedat, a decedat mai demult, nu mai contează, e o chestie de familie. Unde scrie că trebuie să-i anunț? De ce să fie normal să-i anunț?

Deci fiii sunt numai la înmormântare, când e vorba de întreținut în ultimii 9 ani nu mai sunt fii. Data înmormântării probabil nu se știe, dar data zilei de naștere probabil că se știe. În ultimii 9 ani i-au trimis o felie de tort, dacă își făceau griji? De cele trei operații de cancer de ce nu au fost interesați să vadă când le-a făcut tata?

Telefonul lui tata e la mine, un telefon l-a primit în urmă cu patru luni de zile nu de la Valentin, ci de la băiatul cel mai mic. Valentin nu a mai sunat de un an de zile. Tata avea biroul lui la parter și putea să primească pe oricine. El era la birou de la 9 dimineață la ora 15 de luni până vineri în fiecare zi. Dacă sunt nemulțumiți, atunci aștept citația”, a declarat Silviu Prigoană.

Mai mult decât atât, pentru a demonstra că nu are nimic de ascuns, omul de afaceri a dezvăluit unde este înmormântat Vasile Prigoană, tatăl său. Totodată, el a precizat că un părinte trebuie prețuit atunci când este în viață, nu după ce moare.

„Cavoul e pe Șoseaua Giurgiului, nr 4, parcela 97. Mi se pare corect că dacă ai un părinte să-l prețuiești cât trăiește, nu când moare. După ce a murit un părinte devii orfan (…) Când l-a văzut ultima dată nepoata pe tata? M-am lămurit, în acest caz dacă dă telefon din an în an, atunci sunt foarte fericit pentru echipa care e indignată și mă înfund de lacrimi”, a mai spus Silviu Prigoană pentru surse menționată mai sus.

Citește și: Silviu Prigoană intervine după ce fiul său a fost acuzat că ar fi dator față de presupusa amantă. “Belesc mielul! Mi-a dat mie banii și…” Ce sumă e la mijloc

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Irina Rasoveanu a terminat studiile Facultății de Jurnalism și Științele Cmunicării, în cadrul Univeristății din București. A făcut primii pași în domeniul jurnalistic încă din anul doi de facultate. A început prin stagii de practică, citeste mai mult
Parteneri
Ce s-a ales de Alina Plugaru! E de nerecunoscut acum, după ce s-a retras definitiv din industria pentru adulți. Din ce își câștigă banii
Ce s-a ales de Alina Plugaru! E de nerecunoscut acum, după ce s-a retras definitiv...
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
A murit maestrul naiului din România! Artistul s-a stins din viață după ce a făcut infarct
A murit maestrul naiului din România! Artistul s-a stins din viață după ce a făcut...
Zodiile care vor începe un nou capitol în viața lor. Divinitatea o să îi apere de cele rele și îi ajută să reușească în ceea ce și-au propus
Zodiile care vor începe un nou capitol în viața lor. Divinitatea o să îi apere...
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda!...
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
VIDEO Primele declarații ale lui Alfred Bulai privind acuzațiile de agresiune sexuală. Cum s-a apărat în fața magistraților
VIDEO Primele declarații ale lui Alfred Bulai privind acuzațiile de agresiune sexuală. Cum s-a apărat...
La ce temperatură trebuie schimbate anvelopele de vară cu cele de iarnă
La ce temperatură trebuie schimbate anvelopele de vară cu cele de iarnă
Motivul sinistru din spatele ciocnitului paharelor. De ce spunem „noroc” și care este adevărata semnificație a cuvântului
Motivul sinistru din spatele ciocnitului paharelor. De ce spunem „noroc” și care este adevărata semnificație...
„Patru cuie cu patru scânduri
„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu...
Marina Dina vorbește despre traumele din copilărie: „Tatăl meu este alcoolic. Relația dintre mama și tata a fost una toxică. A avut și un comportament nepotrivit față de mama.”
Marina Dina vorbește despre traumele din copilărie: „Tatăl meu este alcoolic. Relația dintre mama și...
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte să fie ucisă cu sânge rece! Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc: „Doamne ferește”
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte...
Ciclonul a lovit din nou pe litoral. Localnicii din Vama Veche s-au temut de un nou dezastru
Ciclonul a lovit din nou pe litoral. Localnicii din Vama Veche s-au temut de un...
BANCUL ZILEI. Bulă vorbește la telefon cu soția: - Acum sunt în pat cu o braziliancă superbă!
BANCUL ZILEI. Bulă vorbește la telefon cu soția: - Acum sunt în pat cu o...
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Ce s-a întâmplat înainte? Momentul în care primul avion lovește pe 11 septembrie
Ce s-a întâmplat înainte? Momentul în care primul avion lovește pe 11 septembrie
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea...
Ce a descoperit o femeie care le-a făcut un test ADN copiilor săi. A rămas șocată când a văzut rezultatele
Ce a descoperit o femeie care le-a făcut un test ADN copiilor săi. A rămas...
Monumentul din România dedicat dacilor. E la marginea unui drum important, mulți au trecut pe lângă el fără să știe ce simbolizează
Monumentul din România dedicat dacilor. E la marginea unui drum important, mulți au trecut pe...
Ordinul UE care intră în vigoare în toate statele. România e obligată. Se aplică din 1 ianuarie
Ordinul UE care intră în vigoare în toate statele. România e obligată. Se aplică din...
Simona Halep, prima apariţie alături de noul iubit. Primele reacţii ale fanilor: "Să te bucuri de acest timp!”
Simona Halep, prima apariţie alături de noul iubit. Primele reacţii ale fanilor: "Să te bucuri...
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
„Ea vrea a doua dezbatere pentru că a pierdut”. Donald Trump sugerează că nu mai vrea o nouă confruntare cu vicepreşedinta Kamala Harris
„Ea vrea a doua dezbatere pentru că a pierdut”. Donald Trump sugerează că nu mai...
Simona Halep, în culmea fericirii. Imaginea postată de sportivă: ,,Împlinită ești”(FOTO)
Simona Halep, în culmea fericirii. Imaginea postată de sportivă: ,,Împlinită ești”(FOTO)
Pensiile recalculate greșit. Se mai dau banii? Anunțul oficial
Pensiile recalculate greșit. Se mai dau banii? Anunțul oficial
Ce salariu are o stewardesă. Ce condiții trebuie să îndeplinești, pentru a deveni însoțitoare de zbor
Ce salariu are o stewardesă. Ce condiții trebuie să îndeplinești, pentru a deveni însoțitoare de...
Ion Ţiriac, un nou gest uriaş după ce le-a dat medaliaţilor olimpici maşini de peste 1 milion de euro: Am bani peste poate
Ion Ţiriac, un nou gest uriaş după ce le-a dat medaliaţilor olimpici maşini de peste...
Asia Express, sezon 7. Cine părăsește competiția. Betty Salam și Cătălin Vișănescu au fost eliminați pe 11 septembrie 2024
Asia Express, sezon 7. Cine părăsește competiția. Betty Salam și Cătălin Vișănescu au fost eliminați...
Brigitte Macron, apriție surprinzătoare în sezonul 4 din ”Emily in Paris”! Lily Collins: „Să filmez cu ea a fost atât o onoare, cât şi o adevărată plăcere”
Brigitte Macron, apriție surprinzătoare în sezonul 4 din ”Emily in Paris”! Lily Collins: „Să filmez...
Locul din Italia care dă fiori tuturor. Se poate vizita doar cu permisiune specială, iar aici s-au întâmplat lucrurile cumplite
Locul din Italia care dă fiori tuturor. Se poate vizita doar cu permisiune specială, iar...
Cele 5 zodii care vor descoperi fericirea până pe 1 octombrie. Iese soarele și pe strada lor
Cele 5 zodii care vor descoperi fericirea până pe 1 octombrie. Iese soarele și pe...
Petre Roman are la 78 de ani aceeași greutate ca la 18 ani. Ce stil de viață duce fostul premier
Petre Roman are la 78 de ani aceeași greutate ca la 18 ani. Ce stil...
×