A facut foamea cand era mic, iar acum a devenit cel mai celebru bucatar din Iasi! Povestea senzationala a lui Simion!

De: Cancan
Publicat: 18/04/2013 | 19:32

Moldova este o pepiniera de talente! Asta o demonstreaza si un tanar de 27 de ani, care si-a dezvoltat talentul culinar fix cu burta goala.

Simion Anton

“Cand eram mic nici nu stiam ce este aia carne, am facut efectiv foamea si doar in zilele bune mancam cartofi sau oua. Dintre cei cinci frati pe care ii mai am, eu eram cel mai mic si cel mai chinuit, pentru ca tata, care avea probleme mari cu alcoolul, credea ca nu sunt fiul lui si din cauza asta ma batea si ma infometa”, a povestit Simion supliciul la care a fost supus cand era copil.

Acum gateste pentru un restaurant din Iasi numai delicatese la care altadata doar visa. “Am inventat chiar un preparat care m-a facut celebru peste tot: dulceata de varza rosie! Face ravagii si merge perfect cu un muschi de vita bine preparat. De altfel, sunt specialist nu doar in preparate romanesti, ci si italienesti. Fac cele mai bune paste din Romania!”, sustine Simion.

Desi este bucatar cu acte in regula de mai bine de sapte ani, talentul barbatului se rasfrange acum si catre muzica, acolo unde doreste sa-si faca o cariera.

(Mariana Apostol)