Un bărbat a cumpărat o bucată de carne de vită dintr-un supermarket, iar când a preparat-o a avut parte de un real șoc! După prima înghițitură, a simțit că ceva nu este în regulă. Vezi mai jos ce a putut să găsească bărbatul în alimentul cumpărat din comerț!
Clientul unui supermarket a avut parte de un real șoc, atunci când a ajuns acasă și și-a preparat o bucată de carne de vită. Este vorba despre un italian în vârstă de 58 de ani care a dorit să cumpere carne dintr-un centru comercial și să o prepare acasă după propria dorință. Însă, odată ajuns acasă, a pus bucata de carne de vită pe grătar și apoi în farfurie. După prima înghițitură, italianul de 58 de ani a simțit că ceva nu este în regulă.
Simțise un obiect metalic în gură, atunci când savura carnea de vită. În acel moment, a scos bucata de mâncare din gură și a descoperit acul metalic gros care străpungea carnea de vită. A realizat că este un ac de cateter care se utilizează pentru administrarea de medicamente intravenoase. Deși carnea trebuie să treacă printr-un proces amănunțit de verificare, înainte să ajungă în comerț, acul metalic nu a fost detectat.
„Când am început să mănânc, am simțit imediat ceva metalic între dinți. Am scuipat imediat bucata de carne și am observat ceva ciudat ieșind din ea. Nu mi-a luat mult să realizez că era vârful unui ac gros, gol pe dinăuntru. E incredibil, dar am reușit să îmi dau seama de el destul de repede. Bine că nu l-am înghițit!”, a spus italianul de 58 de ani, conform Il Gazzettino.
Vezi și TREBUIE SAU NU PĂSTRATE OUĂLE ÎN FRIGIDER? GREȘEALA PE CARE MULȚI ROMÂNI O FAC
Conform datelor, bucata de carne pe care o achiziționase provenea de la un animal sacrificat în Italia. Compania din regiunea Emilia-Romagna oferea către vânzare un asemenea produs la prețul de 17,90 euro per kilogram. Italianul de 58 de ani s-a întors cu bucata de carne la magazin. A prezentat angajaților și acul metalic pe care l-a găsit în carne. Conducerea magazinului și-a oferit scuzele și i-a oferit câteva bucăți de carne.
De aceea, ori de câte ori clienții achiziționează produse din carne din magazine, trebuie să fie atenți la formă, culoare, miros.