Se apropie Pastele, iar gospodinele au intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile. Andreea Ibacka nu face nici ea exceptie. Anul acesta va gati drob de fructe de mare, pentru ca sotul ei nu a manancat niciodata miel. Sau asta a crezut el pana cum!
Astazi se incheie Saptamana Mare, perioada in care toate doamnele au dereticat de zor prin case si s-au apucat de pregatit cele mai alese bucate pentru Paste. Andreea Ibacka si-a luat si ea rolul de gospodina in serios si aproape a terminat curatenia de sarbatori. Nu a fost deloc usor!
„Valeu, curatenia de Paste nu-mi da pace de cateva zile. Sortez, aranjez, lustruiesc, parca nu se mai termina treaba. In momente ca astea pana si geamurile si perdelele din casa mi se par prea multe. Nu mai zic de celelalte maruntisuri care nici nu stiu cand si cum s-au strans la noi acasa. In rest, am facut toate cumparaturile si astept ziua de sambata, atunci cand o sa gatesc impreuna cu ai mei. Mi-am propus sa pregatesc doua feluri de drob. Unul clasic, de miel, si al doilea de fructe de mare”, a povestit vedeta, pentru CANCAN.ro.
CITESTE SI
Andreea Ibacka, cu gandul la cea mai intensa experienta din viata ei: „A fost mana destinului”
Andreea Ibacka da din casa! Care e placerea vinovata a lui Cabral care o scoate din sarite
Chiar daca pare putin ciudat, drobul din fructe de mare vine la fix pentru Cabral, care nu mananca miel. Sau asta a crezut el pana acum! Anul trecut, chiar socrul lui „l-a tras pe sfoara” si i-a pregatit o friptura „sub acoperire”.
„In teorie, el nu mananca miel. Practic, anul trecut i-a dat tata sa guste o friptura de ‘porc’ buna de s-a lins pe degete. A se citi ‘friptura de miel sub acoperire’. A devorat-o pana la ultima inghititura”, ne-a marturisit Andreea, zambind.
Merge la aceeasi biserica de cand era copil
Andreea isi aduce aminte cu mare placere de sarbatorile din copilarie, cand obisnuia sa mearga la slujbe la o bisericuta din zona in care a crescut. Nu a renuntat nici acum la aceasta „traditie” care ii este atat de draga. „Sarbatorile erau magice. Eram complet fascinata de povestile religioase de sezon si imi imaginam cum ar fi fost sa traiesc in timpurile acelea, ale vietii lui Iisus pe Pamant. Cat despre zilele noastre, incerc sa ajung si acum la slujbele din Saptamana Mare. Merg la aceeasi bisericuta la care mergeam de cand eram micuta. Alaturi de multi dintre vecini, normal„, ne-a spus vedeta.
„In teorie, el nu mananca miel. Practic, anul trecut i-a dat tata sa guste o friptura de ‘porc’ buna de s-a lins pe degete. A se citi ‘friptura de miel sub acoperire’. A devorat-o pana la ultima inghititura.” Andreea Ibacka
Aiana Dinu