Mimi Brănescu, creatorul „Las Fierbinți”, interviu de senzație
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Exclusiv » A cerut-o de soție după 20 de ani, iar ea a acceptat! Virgil Ianțu (53 ani) & mama fiicei lui (50 ani) au decis să se căsătorească în secret!

A cerut-o de soție după 20 de ani, iar ea a acceptat! Virgil Ianțu (53 ani) & mama fiicei lui (50 ani) au decis să se căsătorească în secret!

De: Loriana Dasoveanu 30/07/2024 | 23:40

Virgil Ianțu a făcut-o și pe asta! Prezentatorul tv care are una dintre cele mai statornice relații din showbiz dar care, totodată, părea că fuge de căsătorie ca Necuratul de tămâie, s-a decis! După 20 de ani petrecuți împreună și o fiică superbă care a ajuns la vârsta majoratului, Virgil Ianțu și Roxana vor face marele pas! Urmează nunta după cererea în căsătorie făcută în mare secret. CANCAN.RO are toate detaliile despre cel mai așteptat eveniment din viața prezentatorului tv. 

Bat clopote de nuntă în showbiz după ce Virgil Ianțu și-a luat, în sfârșit, inima-n dinți și i-a adresat partenerei sale și mamei copilului său întrebarea: „Vrei să fii soția mea?” Răspunsul a fost cel mult așteptat, bine nu mai mult decât întrebarea, dar astea sunt deja detalii. Așadar, cei doi urmează să facă nunta mult așteptată, iar fiica lor, Jasmina, care a împlinit acum șase zile 19 ani este în culmea fericirii. Și are deja planuri mari despre cum va arăta evenimentul părinților săi.

Cunoscutul prezentator a decis: Iubita lui, Roxana, va deveni doamna Ianțu!

După 20 de ani de iubire și susținere necondiționată, Virgil Ianțu și-a schimbat convingerea că nu va ajunge niciodată la altar. Prezentatorul tv și Roxana, femeia care îi stă alături de mai bine de două decenii și care i-a dăruit o fiică urmează să facă marele pas. Virgil Ianțu a cerut-o în căsătorie pe mama fiicei sale într-un cadru intim, iar acum cei doi își fac planurile de nuntă. Sursele CANCAN.RO au dezvăluit că cei doi vor un eveniment restrâns, pentru sufletul lor. În plus, cererea în căsătorie a fost unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care prezentatorul TVR putea să i le facă Roxanei care, în doar o zi va împlini 50 de ani!

Virgil Ianțu și Roxana urmează să facă nunta
Virgil Ianțu și Roxana urmează să facă nunta Sursa: Instagram.com

(VEZI ȘI: Virgil Ianțu a făcut marele anunț. Când va avea loc nunta cu mama fiicei sale. Modul unic în care a cerut-o de soție pe Roxana: ”Eram de față și a zis da”)

Virgil Ianțu și Roxana Alexandru sunt împreună de 20 de ani și formează unul dintre cele mai discrete și totodată, solide cupluri din showbiz. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare în urmă cu 21 e ani, iar între ei a fost dragoste la prima vedere. Fost producător TV, partenera de viață a lui Virgil Ianțu este talent manager și fondator al unei agenții de impresariat. Ea și jumătatea ei au colaborat la numeroase proiecte tv, toate fiind de succes, semn că cei doi se înțeleg bine și în viața profesională, nu doar în cea personală.

De ce a fugit Virgil Ianțu de căsătorie până acum?!

Roxana, partenera de viață a lui Virgil Ianțu va împlini în curând 50 de ani
Roxana, partenera de viață a lui Virgil Ianțu va împlini în curând 50 de ani

(CITEȘTE ȘI: Virgil Ianțu, despre viața de familie! Cum se înțelege cu fiica sa și de ce nu s-a căsătorit după 15 ani de relație. „Mi-a lăsat un gust amar”)

Vorgil Ianțu și Roxana nu au ajuns până acum în fața altarului sau în fața ofițerului de stare civilă, dar carismaticul prezentator nu s-a ferit să o ceară pe iubita lui în căsătorie. În urmă cu 19 ani, atunci când fiica lor, Jasmine s-a născut, Virgil Ianțu a vrut să marcheze ziua cu două evenimente extrem de importante din viața lui: Așadar, a pregătit inelul, l-a pus într-un săculeț pe care chiar nou-născutul îl ținea în mânuță. Alături de bijuteria pe care Roxana a purtat-o multă vreme ulterior, a existat și un bilețel pe care scria: „Tati este timid, dar ~Vrei să fii soția lui?!~”. Răspunsul a fost Da, însă nunta s-a lăsat îndelung așteptată.

Deschis și volubil, Virgul Ianțu a dezvăluit care a fost motivul pentru care a decis să nu facă pasul cu Roxana, deși cererea fusese făcută. Se pare că pe prezentatorul tv l-a deranajat puțin birocrația și nu își dorea ca un funcționar public să își dea acordul pentru iubirea lor.

„S-a întâmplat o treabă care mi-a lăsat un gust amar: am mers la un preot şi l-am întrebat cum putem face ca în faţa lui Dumnezeu să ne cununăm? El ne-a cerut certificatul de căsătorie. Noi am zis că aşa e corect din punct de vedere legal, dar noi vrem să o facem pentru sufletul nostru şi nu avem timp de acte. I-am zis atunci că mie mi se pare că între noi şi Padre nu stă un funcţionar public şi o foaie din asta… Aşa e de când e lumea, trebuia să fie o foaie acolo semnată de cineva cu ştampilă şi cu drapelul la piept? Mie mi se pare total ciudat că nu pot să fac asta în faţa lui Dumnezeu până ce un ales al poporului nu îmi dă o patalama. Preotul a zis că nu se poate altfel pentru că asta ar însemna să-l minţim pe Dumnezeu. Mi s-a părut total aiurea.Tatăl meu a fost preot, eu respect regulile, dar mă gândeam că există totuşi o variantă doar pentru sufletul nostru”,  explica în cadrul unui interviu pentru life.ro Virgil Ianțu.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Loriana Dasoveanu lucrează pe zona de Lifestyle la CANCAN.RO care face parte din Grupul de Presă Gândul Media Network. A debutat ca jurnalist la Antena Stars în anul 2018, acolo unde a fost redactor, reporter și prezentator, ulterior a lucrat la citeste mai mult
Parteneri
Cine își aduce aminte de Cristina Rus? Pe vremuri făcea furori în trupa Blondy, acum e cu totul altă persoană. La 43 de ani, blondina e de nerecunoscut
Cine își aduce aminte de Cristina Rus? Pe vremuri făcea furori în trupa Blondy, acum...
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Actrița Magdalena Chihaia, logodnica lui Dinu Maxer, e și frumoasă, dar și deșteaptă: „Am fost olimpică!” La ce materii îl ajută pe fiul solistului?
Actrița Magdalena Chihaia, logodnica lui Dinu Maxer, e și frumoasă, dar și deșteaptă: „Am fost...
Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au împăcat la scurt timp după ce au anunțat divorțul?! Cum au fost surprinși când credeau că nu-i vede nimeni?! Gestul lor spune multe
Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au împăcat la scurt timp după ce au anunțat divorțul?!...
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Ce răspuns a dat Ion Țiriac la întrebarea dacă a primit pensia recalculată
Ce răspuns a dat Ion Țiriac la întrebarea dacă a primit pensia recalculată
Ești obligat să semnalizezi stânga în sensul giratoriu? Care e regula de semnalizare
Ești obligat să semnalizezi stânga în sensul giratoriu? Care e regula de semnalizare
„Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere
„Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din...
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a...
Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”
Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a...
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la...
Vremea se schimbă radical în toată ţara. Când va fi lovită România de ploi şi furtuni
Vremea se schimbă radical în toată ţara. Când va fi lovită România de ploi şi...
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Patru NUTRIENȚI cheie lipsesc din dietele a peste 60% dintre oameni
Patru NUTRIENȚI cheie lipsesc din dietele a peste 60% dintre oameni
WOW! Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 20 de kilograme
WOW! Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 20 de...
Cele patru zodii binecuvântate de astre după 10 septembrie. Împăcări, reușite mari, dar și noroc la bani pentru ele
Cele patru zodii binecuvântate de astre după 10 septembrie. Împăcări, reușite mari, dar și noroc...
Valorile glicemiei în funcție de vârstă. Ce glicemie ar trebui să ai dacă ai sub 60 de ani. Care este nivelul optim și pentru persoanele vârstnice
Valorile glicemiei în funcție de vârstă. Ce glicemie ar trebui să ai dacă ai sub...
Ora de iarnă 2024. Când se schimbă din nou ora în România. Dăm ceasurile înapoi
Ora de iarnă 2024. Când se schimbă din nou ora în România. Dăm ceasurile înapoi
Cu cine se iubește Mihaela Bilic. Nutriționista în vârstă de 54 de ani a vorbit despre relația amoroasă. ”Sunt împlinită”
Cu cine se iubește Mihaela Bilic. Nutriționista în vârstă de 54 de ani a vorbit...
Ce jocuri gratuite sunt oferite de Epic Games Store la început de toamnă
Ce jocuri gratuite sunt oferite de Epic Games Store la început de toamnă
Începe şcoala! Ce noutăţi aduce anul şcolar 2024-2025
Începe şcoala! Ce noutăţi aduce anul şcolar 2024-2025
Doliu infinit! A murit marea stea a muzicii. Celine Dion a împietrit
Doliu infinit! A murit marea stea a muzicii. Celine Dion a împietrit
Irinel Columbeanu, ajuns la mila prietenilor. Toate speranțele i-au fost spulberate
Irinel Columbeanu, ajuns la mila prietenilor. Toate speranțele i-au fost spulberate
HOROSCOP 8 septembrie: Nativii unui semn zodiacal își vor îndeplini visul vieții lor. Luna septembrie va fi îmbelșugată pentru ei
HOROSCOP 8 septembrie: Nativii unui semn zodiacal își vor îndeplini visul vieții lor. Luna septembrie...
Cât de frumoasă este iubita lui Dennis Man. Alexandra este fostă Miss şi este implicată în afaceri
Cât de frumoasă este iubita lui Dennis Man. Alexandra este fostă Miss şi este implicată...
O femeie a vrut să meargă în camera fetiței sale, însă a încremenit de spaimă atunci când a văzut ce se ascundea printe jucării
O femeie a vrut să meargă în camera fetiței sale, însă a încremenit de spaimă...
Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri, departe de geamuri, durata estimată 90 de min”
Mesajul de la RO-Alert care i-a dat fiori unui român din București: “Adăpostiți-va in beciuri,...
Destinația cu prețuri mici în care poți să mergi la plajă chiar și în octombrie. Te bucuri de hoteluri cu condiții bune și multe locuri de vizitat
Destinația cu prețuri mici în care poți să mergi la plajă chiar și în octombrie....
Obiceiul care poate perturba întreg organismul. Medicul Vlad Ciurea spune că ne agită și împiedică odihna
Obiceiul care poate perturba întreg organismul. Medicul Vlad Ciurea spune că ne agită și împiedică...
Câți bani a făcut Betty Salam la Asia Express. Suma nu este deloc mică, deși a plecat acasă din prima ediție
Câți bani a făcut Betty Salam la Asia Express. Suma nu este deloc mică, deși...
×