Gigi Becali nu renunta la mancarea preferata chiar daca i se pun in farfurie toate delicatesele lumii. Pana si la Bruxelles, patronul Stelei ramane fidel produsului care i-a adus primii bani - branza de oaie.
Dupa fiecare sedinta la Parlamentul European, Gigi Becali ia masa la restaurantul Cipriani, impreuna cu alti colegi europarlamentari. Becali le-a cerut proprietarilor carciumii sa includa in meniu si branza de oaie. „Gigi Becali ne-a cerut branza de oaie in meniul zilei, pentru ca, de fiecare data cand ajunge la Bruxelles, vine la noi si mananca si pranzul, si cina. Serveste el celebrele scoici Moules Provencale sau meniul spaniol din scoici si creveti de mare, dar nu exista masa la care sa nu aiba pe farfurie branza de oaie. Este mereu vesel, face glume si, indiferent cu cine este la masa, el achita nota si mereu ne lasa bacsis”, a declarat Mihai Radu, proprietarul restaurantului. Dupa ce ia masa, Gigi bea aproape de fiecare data o sampanie dulce. Restaurantul romanilor din Bruxelles merge bine. Chiar daca este criza economica, proprietarii, stabiliti de 20 de ani in Belgia, se lauda ca duc o viata fara griji. Becali nu este singurul europarlamentar roman care mananca la ei. „De cand am deschis restaurantul, cei mai multi bani ii facem cu romanii, care trag aici ca la ai lor. Printre cei care platesc foarte bine se numara si Corneliu Vadim Tudor sau Rovana Plumb”, a declarat Stela Craciun, gazda europarlamentarilor.