Astrologul Cristina Demetrescu: ”Începe o eră în care vom muri și vom renaște”
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Exclusiv » Fiul lui Reghecampf o pune la punct pe Anamaria Prodan: ”Să înceteze cu intrigile! Nu sunt fiul ei! Am o singură mamă, pe care o iubesc!”

Fiul lui Reghecampf o pune la punct pe Anamaria Prodan: ”Să înceteze cu intrigile! Nu sunt fiul ei! Am o singură mamă, pe care o iubesc!”

De: Andrei Iovan 23/10/2024 | 13:09

Scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare departe de a se finaliza. Au ieșit la iveală noi detalii șocante, iar impresara a dat o bombă de curând în spațiul public. Din spusele ei, Luca, fiul cel mare al antrenorului, și-a filmat tatăl în timp ce o înșela. Impresara susține că a intrat în posesia acelor filmări, în care Reghecampf s-ar afla în compania unei femei, iar întreg episodul s-ar fi desfășurat chiar în casa ei. Luca Reghecampf rupe tăcerea în exclusivitate pentru CANCAN.RO și dezminte toate afirmațiile făcute de cea care i-a fost parteneră de viață tatălui său. Declarațiile sunt tăioase, concise și adresate direct Anamariei Prodan. 

Atunci când părea că apele s-au mai liniștit între cei doi protagoniști care au ținut primele pagini ale ziarelor în ultimii ani, apar noi controverse! După ce vedeta a venit cu noi acuzații a adresa lui Laurențiu Reghecampf, fiul cel mare al antrenorului a decis să spună lucrurilor pe nume! Legat de afirmațiile Anamariei Prodan, Luca Reghecampf nu mai este dispus să accepte ca numele lui să fie pronunțat în public.

CITEȘTE ȘI: Laurențiu Reghecampf i-a dat lovitura finală fostei soții: „Pentru mine, e un om mort!”

Mai mult decât atât, fiul lui Reghecampf dezminte toate cele spuse de fosta parteneră a tatălui său și plusează! Spune că nu a intervenit niciodată în relația celor doi. Scandalul continuă între cei doi foști, ies la iveală noi dedesubturi neștiute, iar fiecare dintre cele două părți susține că deține dreptatea și adevărul.

Luca Reghecampf îi dă replica Anamariei Prodan

Se cutremură showbiz-ul încă o dată în serialul fără sfârșit dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Impresara a fost cea care l-a adus de data aceasta în discuție pe Luca Reghecampf. Acum, el o pune la punct pe fosta parteneră a tatălui său, dar în același timp, o roagă să înceteze cu toate intrigile.

”E timpul ca Anamaria Prodan să înceteze cu intrigile! Am tăcut până acum din respect față de tatăl meu, dar nu mai vreau să accept nimic. Nu sunt fiul Anamariei Prodan. Am o singură mamă, pe care o iubesc. Ca, de altfel, și pe tatăl meu. Anamaria trebuie să conștientizeze că îmi jignește mama de fiecare dată când se folosește de numele meu. Nu am filmat pe nimeni și nu am intervenit niciodată între tatăl meu și fosta lui soție. Consider că Anamaria trebuie să se oprească.

Luca Reghecampf îi dă replica Anamariei Prodan. (sursă - social media)
Luca Reghecampf îi dă replica Anamariei Prodan. (sursă – social media)

Nu intenționez să intru într-un schimb de replici cu ea fiindcă o respect în continuare. Dar nu este acceptabil ca vreun părinte să se folosească de copiii lui pentru a-și purta războaiele. Eu am trei frați și îi iubesc în egală măsură. Și pe cei mai mici, dar și pe Bebe. De asemenea, tata ne iubește la fel și nu a făcut niciodată diferențe între noi. Le-a arătat iubire și fetelor Anamariei, dar nu a pretins vreodată că este tatăl lor. Pentru că tatăl lor este Tibi, cu care tatăl meu are o relație foarte bună. Se respectă unul pe celălalt”, a declarat Luca Reghecampf, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

„Îi cer doar să ne lase în pace”

Luca Reghecampf nu se oprește aici! Fiul antrenorului îi dă replici acide vedetei, în speranța că într-un final, lucrurile se vor așeza și vor intra pe un făgaș al păcii.

„Observ faptul că, în continuare, Anamaria ne folosește pe noi, copiii, ca pe un scut. Și în special pe Bebe, care suferă mult din această cauză. E vremea să fim lăsați în pace. Nu cer nimic Anamariei. N-am nevoie de nimic de la ea. Nu i-am cerut și nu îi cer bani. Nu i-am cerut și nu îi cer atenție. Îi cer doar să ne lase în pace. Eu am absolvit o facultate, m-am angajat, mă întrețin singur, îmi întrețin și familia mea. Am soție acasă și nu este normal ca Anamaria să mă folosească, să mă includă în discuțiile ei.

NU RATA: Fosta soție a lui Reghecampf ar fi intrat peste Dan Alexa și iubita lui, în cameră! Ce i-a putut face ei

Cum nu este normal nici în cazul lui Bebe, care știu că a avut o relație specială cu tata înainte ca părinții lui să se despartă.
Copiii nu trebuie să fie implicați. Ne afectează fiecare lucru și de aceea o rog public să nu ne mai amestece în problemele ei. Și, dacă mă iubește așa cum susține, ar trebui să nu-mi mai denigreze tatăl pentru că acest lucru mă doare”, a continuat fiul antrenorului.

De altfel, contactat de reporterii noștri, Laurențiu Reghecampf s-a declarat solidar cu reacția fiului său: ”Este un divorț pe care eu îmi doresc să-l termin și, are dreptate Luca, nu trebuie să implicăm sub nicio formă copiii. Cum nici eu nu i-am implicat fetele niciodată, așa să procedeze și ea”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A terminat Facultatea de Jurnalism,, în București. De atunci, a lucrat la mai multe publicații media. În prezent, este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.
Parteneri
Iubita lui Ciprian Marica întoarce toate privirile | Cum arată Ioana Marcu, mama copiilor fostului fotbalist
Iubita lui Ciprian Marica întoarce toate privirile | Cum arată Ioana Marcu, mama copiilor fostului...
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
Marica și prosopul, partea a doua! A comis-o cu soția lui Tamaș! S-a lăsat cu scandal și pumni în ușa camerei de hotel
Marica și prosopul, partea a doua! A comis-o cu soția lui Tamaș! S-a lăsat cu...
Surpriză în showbiz: Naomi Hedman are un nou iubit! Cu fiul cărei vedete din România s-ar fi cuplat fosta parteneră a lui Florin Ristei
Surpriză în showbiz: Naomi Hedman are un nou iubit! Cu fiul cărei vedete din România...
Raluca Pastramă aruncă bomba despre actuala soție a lui Pepe! Yasmine Ody era prietena ei când era căsătorită cu artistul: „Dormea cu mine în pat!”
Raluca Pastramă aruncă bomba despre actuala soție a lui Pepe! Yasmine Ody era prietena ei...
O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani
O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii....
Ce îi oferă Putin lui Kim Jong Un la schimb pentru soldații nord-coreeni trimiși pentru frontul din Ucraina
Ce îi oferă Putin lui Kim Jong Un la schimb pentru soldații nord-coreeni trimiși pentru...
Becali spune că a fost sunat de Viorel Hrebenciuc: „Măi, nea Gigi, hai să îl băgăm pe Simion în turul doi”. Ce a răspuns patronul FCSB
Becali spune că a fost sunat de Viorel Hrebenciuc: „Măi, nea Gigi, hai să îl...
E legal să depășești pe linia continuă dacă NU vine nicio mașină din sens opus?
E legal să depășești pe linia continuă dacă NU vine nicio mașină din sens opus?
Unde au plecat Culiță Sterp și Daniela Iliescu, în plin scandal cu familia artistului. Ce au făcut imediat după cununia civilă a lui Iancu
Unde au plecat Culiță Sterp și Daniela Iliescu, în plin scandal cu familia artistului. Ce...
Adevărul despre asasinarea omului de afaceri Ioan Crișan! Breaking news
Adevărul despre asasinarea omului de afaceri Ioan Crișan! Breaking news
VIDEO Cum îl descrie mama Geta pe fiul ei, Iancu Sterp și ce spune despre copilăria tânărului. „Câteodată mi-a părut și rău de el.”
VIDEO Cum îl descrie mama Geta pe fiul ei, Iancu Sterp și ce spune despre...
Yamato Zaharia face și el film cu Ema Karter! Anunțul momentului, lovitură sub centură pentru Ovidiu Neveu: „Să vină să învețe și el cum se face” | EXCLUSIV
Yamato Zaharia face și el film cu Ema Karter! Anunțul momentului, lovitură sub centură pentru...
Un medic din Mureş a refuzat să intervină la un pacient înecat cu mâncare, care a murit. Motivul şocant invocat
Un medic din Mureş a refuzat să intervină la un pacient înecat cu mâncare, care...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: Ai pe masă Moet, caviar, fructe de mare….. mie când îmi dai datoria? BULĂ:
BANCUL ZILEI. Ștrulă: Ai pe masă Moet, caviar, fructe de mare….. mie când îmi dai...
Top 7 produse Parkside din oferta Kaufland de toamnă. Scule must-have!
Top 7 produse Parkside din oferta Kaufland de toamnă. Scule must-have!
Cel mai puternic telescop din lume a observat 5 MONȘTRI COSMICI
Cel mai puternic telescop din lume a observat 5 MONȘTRI COSMICI
Uluitor alături de cine a apărut Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei. Noul ei IUBIT este fiul unei supervedete de la noi
Uluitor alături de cine a apărut Naomi Hedman, fosta iubită a lui Florin Ristei. Noul...
Ce riscă locatarii care pun ghivece pe scara blocului. Amenzile pot fi mari
Ce riscă locatarii care pun ghivece pe scara blocului. Amenzile pot fi mari
Orașul din România care se află în topul celor pe care nu trebuie să le ratezi în 2025. Merită să-l vizitezi, se află într-un loc de vis, ai parte de aer curat și mâncare bună
Orașul din România care se află în topul celor pe care nu trebuie să le...
Atac fără precedent la Moscova. Anunțul făcut de Rusia
Atac fără precedent la Moscova. Anunțul făcut de Rusia
Adriana Bahmuţeanu, clipe de coşmar, s-a trezit cu pistolul la tâmplă!
Adriana Bahmuţeanu, clipe de coşmar, s-a trezit cu pistolul la tâmplă!
Nintendo a dezvăluit un ceaș deșteptător: Cum arată și cât costă Nintendo Sound Clock Alarmo
Nintendo a dezvăluit un ceaș deșteptător: Cum arată și cât costă Nintendo Sound Clock Alarmo
Atac terorist în Turcia. Explozie şi focuri de armă la sediul companiei aerospaţiale şi de apărare TUSAŞ
Atac terorist în Turcia. Explozie şi focuri de armă la sediul companiei aerospaţiale şi de...
România, o super-putere a UE. Anunț oficial la Guvern: O șansă istorică, nu o ratăm!
România, o super-putere a UE. Anunț oficial la Guvern: O șansă istorică, nu o ratăm!
Vine trenul metropolitan în București. Proiect grandios
Vine trenul metropolitan în București. Proiect grandios
Au mai rămas 13 zile până când vin NINSORILE în România. Meteorologii Weather.com anunță care sunt zonele în care vine iarna
Au mai rămas 13 zile până când vin NINSORILE în România. Meteorologii Weather.com anunță care...
Cât de frumoasă este soţia milionarului Victor Angelescu. Oana întoarce toate privirile
Cât de frumoasă este soţia milionarului Victor Angelescu. Oana întoarce toate privirile
O creatură marină care arată îngrozitor a băgat spaima în localnici. Ce este vietatea care pare „de pe altă lume”
O creatură marină care arată îngrozitor a băgat spaima în localnici. Ce este vietatea care...
Cât ar fi plătit fiica milionarului Ioan Crișan pentru a-și ucide tatăl. Laura Crișan a fost arestată. Detalii cutremurătoare din anchetă
Cât ar fi plătit fiica milionarului Ioan Crișan pentru a-și ucide tatăl. Laura Crișan a...
Patru zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap după 25 octombrie. Bani, reușite și surprize mari pentru ele
Patru zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap după 25 octombrie. Bani, reușite și surprize...
Gigantul străin care își mută fabricile în România. Apar noi locuri de muncă, dar și oportunități într-un mare oraș din țară
Gigantul străin care își mută fabricile în România. Apar noi locuri de muncă, dar și...
Care este cea mai mare frică a Anamariei Prodan. Se transformă într-un copil atunci când se confruntă cu asta: „Ar fi perfect dacă aș putea dormi cu luminile aprinse”
Care este cea mai mare frică a Anamariei Prodan. Se transformă într-un copil atunci când...
×