Monica Anghel se menține în formă și recunoaște că nu este deloc greu pentru ea. Vedeta s-a obișnuit și știe deja ce și cât trebuie să mănânce, iar alimentația ei este pusă la punct. Această atenție sporită la tot ceea ce consumă o ajută pe Monica să se mențină la aceeași greutate, 60 de kilograme, iar cântăreața a mărturisit ce face pentru a se feri cât mai mult de dulciuri. Iată ce a spus!
Monica Anghel are o dietă strictă, iar poftele de dulce au o rezolvare rapidă și sănătoasă. Deși iubește prăjiturile, artista reușește să se abțină apelând la niște trucuri.
Actrița recunoaște că deși este foarte atentă la alimentație, pofta de dulce apare din când în când. Monica Anghel mărturisește că reușește să potolească nevoia de dulce printr-un măr ionatan. Dacă nici așa nu trece, până la urmă, Monica apelează la o prăjitură cu frișcă naturală sau o înghețată de vanilie.
„Mi se mai întâmplă câteodată să mai mănânc un dulce. Doar că trebuie să fiu foarte convinsă că atunci când se întâmplă asta trebuie să mănânc ceva dulce. Atunci când mi-e poftă de ceva dulce, mănânc în prima zi un măr. Cel mai mult îmi plac merele românești, ionatane, sunt cele mai bune! Dacă pofta persistă în a doua zi, mai mănânc un măr, mai îmi fac apă cu lămâie și dacă tot persistă pofta de dulce, atunci mă duc și mănânc o prăjitură, de regulă o prăjitură cu frișcă naturală, să fiu sigură că mănânc ceva bun, natural și care chiar îmi place. În ultima vreme nu prea am simțit nevoia de dulce. Sau îmi iau o înghețată de vanilie și o savurez așa, încet-încet”, a spus actrița pentru Click.ro
CITEȘTE ȘI: Experiența dezamăgitoare trăită de o turistă cazată în pensiunea Monicăi Anghel. Ce a găsit în cameră
Monica Anghel nu este adepta combinațiilor în alimentație, dar îi place să consume carne, ouă, brânză și salate. De asemenea, momentele în care este prea obosită și nu are chef să gătească sunt salvate de o salată rapidă, sănătoasă și gustoasă.
„Eu nu am slăbit niciodată pentru că mi-a zis cineva. Aviv, fiul meu, nu a împrumutat din obiceiurile mele alimentare, dar știu clar că este genul de copil care atunci când își dorește ceva, face. El e foarte responsabil. Eu nu mai mănânc combinații, nu mai îmi plac, m-am dezobișnuit. Dar mănânc carne, mănânc pește, mănânc ouă, mănânc brânză, mănânc salate. Câteodată îmi fac o salată din orez sălbatic, cu ton, cu mentă, cu lămâie. Este importantă și cantitatea. Mai sunt însă și perioade când sunt foarte obosită și mi-e foame și din cauza oboselii nu mai am chef să stau să gătesc. Atunci mă duc și-mi cumpăr două pungi de salată deja spălate, le pun în castron, tai repede ceapă, roșii, puțin usturoi, brânză, pun ouă la fiert, puțin jambon copt și îmi fac un castron mare cu salată de obosesc mâncând. Asta poți mânca oricând, fără probleme”, a mai spus Monica Anghel.
CITEȘTE ȘI: De ce nu bea Monica Anghel, instructor de fitness, alcool des: „Îți face poftă de…”