Astrologul Cristina Demetrescu: ”Începe o eră în care vom muri și vom renaște”
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Știri » Cum a răspuns Marcel Ciolacu provocării lui Lucian Florea, fondatorul FryDay. Mesajul de pe tricou a atras toată atenția

Cum a răspuns Marcel Ciolacu provocării lui Lucian Florea, fondatorul FryDay. Mesajul de pe tricou a atras toată atenția

De: Cristina Cruceru 19/10/2024 | 15:09
Marcel Ciolacu / Foto: Captură Video

Marcel Ciolacu i-a luat pe toți prin surprindere, zilele trecute, când mărturisea cât de tare îi place cheeseburger-ul de la McDonald`s. Patronul unui brand de fast-food de la noi a ținut să-l invite pe prim-ministrul țării să testeze un preparat 100% românesc. Zis și făcut! Când se aștepta mai puțin, liderul PSD a dat fuga la restaurant, să vadă cu ce se laudă patronul român și, desigur, să-i ureze succes. Deși gestul său a stârnit controverse, totul a fost făcut pentru a sprijini un tânăr român în dezvoltarea afacerii sale. Apariția premierului i-a lăsat pe toți mască!

Marcel Ciolacu i-a luat pe toți prin surprindere, zilele trecute, după ce a făcut o „reclamă” gratuită celor de la McDonald`s. Acesta le-a spus tuturor de pe TikTok cât de mult îi place cheeseburger-ul de la acest restaurant, iar videoclipul său a devenit viral în mediul online. N-a durat mult, căci Lucian, un patron român, i-a lansat o invitație de senzație: să vină la FryDay, lanțul său de restaurante fast-food, brandul fiind 100% românesc.

@marcel_ciolacu #marcelciolacu #unpresedintepentrutoti #crocs #mcdonalds #chisinau ♬ sunet original – marcel_ciolacu

CITEȘTE ȘI: De ce preferă Marcel Ciolacu să circule cu o Dacie, în loc de coloana oficială: ”Acum mi-a venit noul Duster”

„Domnule Prim-Ministru, vă invit cu drag la @FRYDAY pentru a testa un concept romanesc si pentru a gusta cel mai bun cheesburger din industrie!”, i-a scris Lucian, liderul lanțul FryDay lui Marcel Ciolacu.

Gestul lui Marcel Ciolacu a stârnit o avalanșă de reacții ale românilor

Prim-ministrul țării i-a văzut mesajul și i-a onorat invitația. „Nu am crezut că o dați curs invitației”, i-a spus Lucian, când l-a văzut.

Liderul PSD a dat fuga la o locație din București, unde a servit un meniu cu cheeseburger. A plătit, s-a așezat la masă și a gustat din preparatele românești.

Politicianul a fost de acord să-i facă o vizită antreprenorului român, pentru a-i ura succes personal cu afacerea lui. Sigur că, gestul lui a fost „reclama” perfectă și tocmai bună, pentru că Marcel Ciolacu a ales să vină în sprijinul tinerilor afaceriști români.

CITEȘTE ȘI: Motivul pentru care Marcel Ciolacu nu poartă ceas! Premierul s-a enervat teribil când… ”Mă chinui să-l fac pe ăla pe iPhone, dar…” + De ce a rămas cu telefonul vechi

„S-au umplut locațiile, am văzut o avalanșă de clienți care au venit, dar nu vă gândiți că acest lucru este ceva pe care noi ni l-am programat. Pur și simplu, a fost o invitație pe care i-am lansat-o domnului prim-ministru, văzând că el mănâncă cheeseburger-ul de la McDonald s. Scopul meu ca antreprenor este să invit cât mai mulți oameni politici să mănânce produse românești, să vadă că se poate și-n România.

Pentru că și noi, românii, facem lucruri bune care pot oricând să concureze cu cei internaționali, cu cei mari care au venit la noi în țară și care fac profit la noi în țară. De ce nu? Eu sunt un antreprenor și îi vor servi pe toți cei care îmi vor călca pragul.

Dar de aici până la a spune că eu sunt psd-ist sau că am în spate PSD-ul sau că succesul brand-ului FRIDAY vine pentru că am oameni politici în spatele meu este cale lungă. Haideți să vă spun ceva. FRYDAY are un singur restaurant în București. Nu este prezent în orașe precum Cluj, Brașov, Constanța, pentru că nu am avut loc. Au intrat alte brand-uri americane. Noi am deschis la Alba, la Târgu Mureș, am deschis la Vaslui. Credeți că dacă aveam o tangență politică, cu oameni care să influențeze pe cine, nu deschideam drive-thru la București? (…)

Eu, ca antreprenor, mi-aș dori un președinte cool, care să citească comentariile de pe TikTok și să ne asculte pe noi, antreprenorii. Pentru că la urma urmei, politicul trebuie să facă front comun cu mediul antreprenorial pentru că noi plătim taxe și impozite și împingem România în față”, a ținut să spună Lucian, patronul de la FRYDAY.

Marcel Ciolacu, săgeată fină către Nicolae Ciucă?

Toți au remarcat tricoul lui Marcel Ciolacu, purtat în timpul vizitei sale de la restaurantul din Capitală. Premierul pare că i-a răspuns lui Nicolae Ciucă, după complimentele aparent ironice pe care liderul PNL i le-a făcut în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Moderatorul TV l-a îndemnat pe Ciucă să spună trei calități pe care le are Ciolacu și el nu le are. Atunci, Nicolae Ciucă a răspuns: „Onoare, respect, predictibilitate”.

Doar că, spre sfârșitul ediției liderul PNL a revenit cu explicații: „A fost un răspuns cu tâlc”. Pentru a pornit o avalanșă de reacții pe internet, Ciucă s-a văzut nevoit să spună public, încă o dată, că răspunsul lui a fost unul ironic.

Ca drept reacție, Marcel Ciolacu a trecut la treabă, și-a imprimat un tricou cu mesajul lui Ciucă și s-a plimbat în văzul lumii cu el, inclusiv la vizita pe care a făcut-o la fast-food.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristina Cruceru este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A absolvit Facultatea de Litere din Craiova, specializarea Jurnalism, apoi masterul „Jurnalism Tematic” din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Andreea Bănică, fără inhibiții la 46 de ani! S-a pozat aproape dezgolită. Fanii, în extaz: „Arăți ca o puștoaică”
Andreea Bănică, fără inhibiții la 46 de ani! S-a pozat aproape dezgolită. Fanii, în extaz:...
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime...
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Mircea Badea, umilit de Oana Zăvoranu: „Nu e dotat. Mama natură nu l-a iubit”. Cei doi ar fi trăit o scurtă poveste de dragoste la începutul anilor 2000
Mircea Badea, umilit de Oana Zăvoranu: „Nu e dotat. Mama natură nu l-a iubit”. Cei...
Gestul impresionant făcut de patroana unei pensiuni din Brașov pentru șoferii blocați în trafic! Nu a stat pe gânduri și le-a oferit fructe gratis. A rămas fără cuvinte la sfârșitul zilei, când a verificat lădița lăsată la poartă: „Concluzia o trage fieca
Gestul impresionant făcut de patroana unei pensiuni din Brașov pentru șoferii blocați în trafic! Nu...
Ce se întâmpla la petrecerile care au dus la decăderea lui P. Diddy. Mărturia unui fost angajat al rapperului: „Se credea un rege”
Ce se întâmpla la petrecerile care au dus la decăderea lui P. Diddy. Mărturia unui...
Operație de prelevare de organe oprită pentru că pacientul „dădea prea multe semne de viață”
Operație de prelevare de organe oprită pentru că pacientul „dădea prea multe semne de viață”
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o...
Chinezii aduc un nou SUV în România. Bate Dacia Duster la dotări și arată BOMBĂ  - FOTO
Chinezii aduc un nou SUV în România. Bate Dacia Duster la dotări și arată BOMBĂ...
Ea este Camelia, românca găsită fără suflare lângă o gară din Italia. Ce au descoperit anchetatorii pe corpul femeii
Ea este Camelia, românca găsită fără suflare lângă o gară din Italia. Ce au descoperit...
"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord...
Cum s-a simțit Raluca Bădulescu pe vremea când era ceva mai plinuță? De ce se confruntă cu hate-ul în mediul online:
Cum s-a simțit Raluca Bădulescu pe vremea când era ceva mai plinuță? De ce se...
Veste cumplită în lumea sportului! A murit Constantin Anghelache, fost antrenor al cluburilor Dinamo și Rapid. Foștii săi colegi de breaslă sunt copleșiți de tristețe: „A suferit mult”
Veste cumplită în lumea sportului! A murit Constantin Anghelache, fost antrenor al cluburilor Dinamo și...
Un bărbat declarat în moarte cerebrală s-a trezit în timp ce i se prelevau organele.
Un bărbat declarat în moarte cerebrală s-a trezit în timp ce i se prelevau organele....
BANCUL ZILEI. Bulă: – Vreau să-mi tatuați numele iubitei mele acolo, jos!
BANCUL ZILEI. Bulă: – Vreau să-mi tatuați numele iubitei mele acolo, jos!
Această nouă funcție Google Maps creează probleme pentru șoferi. Despre ce este vorba?
Această nouă funcție Google Maps creează probleme pentru șoferi. Despre ce este vorba?
Oamenii de știință sunt ȘOCAȚI! Plantele și pădurile nu au absorbit carbon aproape deloc anul trecut
Oamenii de știință sunt ȘOCAȚI! Plantele și pădurile nu au absorbit carbon aproape deloc anul...
Drama lui Sorin Bontea! Posta poze cu mama lui, lumea îi ura la mulți ani, dar ea era moartă și nimeni nu știa. De ce a ascuns decesul mamei sale
Drama lui Sorin Bontea! Posta poze cu mama lui, lumea îi ura la mulți ani,...
Wizz Air lansează 8 noi rute și își redeschide baza. Zborurile vor fi disponibile din luna decembrie 2024
Wizz Air lansează 8 noi rute și își redeschide baza. Zborurile vor fi disponibile din...
Orașul din România pe care străinii au început să-l adore. Tot mai mulți vin aici pentru un city-break de neuitat: “Este curat, are clădiri impresionante. Ne-a plăcut”
Orașul din România pe care străinii au început să-l adore. Tot mai mulți vin aici...
A murit marea prezentatoare TV a României. Zi de doliu național
A murit marea prezentatoare TV a României. Zi de doliu național
Decizie radicală luată de iubitul Elenei Udrea! Pentru fetița lor nu va fi ușor!
Decizie radicală luată de iubitul Elenei Udrea! Pentru fetița lor nu va fi ușor!
Nintendo a dezvăluit un ceaș deșteptător: Cum arată și cât costă Nintendo Sound Clock Alarmo
Nintendo a dezvăluit un ceaș deșteptător: Cum arată și cât costă Nintendo Sound Clock Alarmo
Studii recente arată că dimineţile relaxante reduc riscul de demenţă cu peste 70%
Studii recente arată că dimineţile relaxante reduc riscul de demenţă cu peste 70%
Doliu şi durere în Biserica Ortodoxă Română. Patriarhul DANIEL...
Doliu şi durere în Biserica Ortodoxă Română. Patriarhul DANIEL...
Nou scandal cu Bianca Dragusanu. A parcat pe locul persoanelor cu dizabilităţi. Foto
Nou scandal cu Bianca Dragusanu. A parcat pe locul persoanelor cu dizabilităţi. Foto
Originea denumirii „ISRAEL”: Semnificația numelui vechi de peste 3500 ani i-ar putea șoca pe mulți oameni
Originea denumirii „ISRAEL”: Semnificația numelui vechi de peste 3500 ani i-ar putea șoca pe mulți...
Cât de frumoasă este noua iubită a lui Bănel Nicoliţă! Primele imagini cu femeia pe care a ţinut-o ascunsă timp de 4 ani
Cât de frumoasă este noua iubită a lui Bănel Nicoliţă! Primele imagini cu femeia pe...
Radu Mazăre, tată pentru a doua oară. Soția sa a adus pe lume un băiat. Ce nume au ales: „Emoțiile sunt mult mai puternice”
Radu Mazăre, tată pentru a doua oară. Soția sa a adus pe lume un băiat....
Povestea de dragoste dintre Steliana Sima şi soţul ei. Cum a încercat bărbatul să-i atragă atenția când a văzut-o prima oară:
Povestea de dragoste dintre Steliana Sima şi soţul ei. Cum a încercat bărbatul să-i atragă...
Ce să nu pui niciodată pe pereții din bucătărie. Îți va da bătăi de cap și vei fi nevoit să faci reparații mai devreme decât ți-ai fi dorit
Ce să nu pui niciodată pe pereții din bucătărie. Îți va da bătăi de cap...
Zodiile cu noroc ceresc în luna noiembrie. Berbecii și Leii au parte de săptămâni pline de opulență și armonie
Zodiile cu noroc ceresc în luna noiembrie. Berbecii și Leii au parte de săptămâni pline...
Ce părere are Gabriela Cristea despre infidelitatea din relații: „Așa e în viață. Credeți că există cupluri în care nu se înșală?”
Ce părere are Gabriela Cristea despre infidelitatea din relații: „Așa e în viață. Credeți că...
×