Totul despre muzică! MIKE GODOROJA, de la Ray Charles, Led Zeppelin, Babasha și Adi Minune
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Exclusiv » Au fixat data nunții! Marian Drăgulescu face pasul pentru a treia oară! Simona și-a ales rochia de mireasă și…

Au fixat data nunții! Marian Drăgulescu face pasul pentru a treia oară! Simona și-a ales rochia de mireasă și…

De: Loriana Dasoveanu 18/10/2024 | 19:00

Se spune că a treia oară este cu noroc, și asta speră și Marian Drăgulescu. Campionul român și-a cerut iubita în căsătorie în urmă cu două luni și jumătate într-un cadru de vis în Cappadocia. Acum, cei doi se pregătesc intens de nunta care va avea loc în primăvara anului viitor. Au stabilit data, locația, Simona și-a ales rochia, iar CANCAN.RO a stat de vorbă cu ei și a aflat toate detaliile în exclusivitate. În plus, campionul ne-a declarat că în viitorul apropiat nu va exista doar nunta, ci va fi dublu motiv de bucurie. Marian și Simona se pregătesc intens pentru cununie și petrecere, dar și pentru venirea pe lume a unui copil. 

Marian Drăgulescu trăiește o poveste de dragoste alături de Simona de câțiva ani, și, cu toate că fostul gimnast nu era convins că se va recăsători, după cele două mariaje eșuate, Simona a reușit să-l facă să se răzgândească. Fostul campion a cerut-o de soție pe un balcon, în timpul vacanței lor din Cappadocia, în aplauzele turiștilor care îi priveau entuziasmați. Simona nu ezitat deloc, ci a spus un „da” ferm. De atunci au trecut doar două luni, însă fostul gimnast este mai hotărât ca niciodată să facă pasul cel mare. Așadar, data nunții au stabilit-o, locația au ales-o, iar lista de invitați este gata.

Marian Drăgulescu și Simona au stabilit data și locația nunții

Marian Drăgulescu a cerut-o în căsătorie pe Simona într-un cadru de vis în Cappadocia
Marian Drăgulescu a cerut-o în căsătorie pe Simona în Cappadocia Sursa: Instagram.com/mariandragulescu

(CITEȘTE ȘI: Marian Drăgulescu, prima reacție după ce a aflat că fosta soție este însărcinată! Ce mesaj i-a transmis Larisei)

Marian Drăgulescu ne-a dezvăluit cât este de entuziasmat de cea de-a treia nuntă, care speră să fie cu noroc: „Am început pregătirile pentru nuntă destul de intens. Avem data stabilită, va fi pe 24 mai 2025, vom face petrecerea în Cernica la un restaurnat de suflet. Este o locație foarte frumoasă, are o parte de restaurant și are și terasă, grădină mare în exterior. Vom avea o petrecere mai restrânsă, vom avea în jur de 100 de invitați, vrem să fie între prieteni, să fie de suflet, să fie oamenii care ne iubesc și ne apreciază „, a spus Marian Drăgulescu pentru CANCAN.RO.

Fostul gimnast are doi copii din căsnicia cu Larisa Drăgulescu, o fată de 20 de ani și un băiat care a ajuns la vârsta majoratului. Cei doi vor fi prezenți la nuntă și își ajută tatăl cu pregătirile. Și, știți cum se spune, când sunt mulți, puterea crește. Așadar, aproape totul este stabilit pentru evenimentul ce va avea loc în primăvara anului viitor.

„Simona și-a găsit deja rochia de mireasă, deci suntem bine cu pregătirile. Eu nu am voie să văd rochia, respectăm tradiția asta, oricum sunt sigur că va fi cea mai frumoasă mireasă.  Relația noastră este foarte frumoasă, sudată. Și copiii mei sunt entuziasmați pentru nuntă, abia așteaptă evenimentul și mă susțin. Nu am ales încă nașii, avem niște oameni în minte, dar să vedem, să-i întrebăm. Mai sunt câteva detalii minore de pus la punct, dar mai avem timp” , a spus fostul campion.

Celebrul gimnast și Simona abia așteptă să fie oficial soț și soție, ca mai apoi să-și mărească familia. Viitoarea lui soție este nerăbdătoare să devină mamă, iar Marian Drăgulescu vrea să îi îndeplinească această dorință.

„Eu și Simona ne dorim un copil tare mult și poate o să vină imediat după nuntă. Ne dorim să devenim părinți în viitorul apropiat, deja ne-am gândit cum vom pregăti totul, suntem entuziasmați” , a mai declarat Marian Drăgulescu pentru CANCAN.RO.

Marian Drăgulescu, un tată mândru de copiii lui! Fiul său a participat la Vocea României: ” Va deveni un mare artist”

Copiii lui Marian Drăgulescu își susțin tatăl necondiționat și viceversa
Copiii lui Marian Drăgulescu își susțin tatăl necondiționat și viceversa Sursa:Instagram.com/mariandragulescu

(VEZI ȘI: Fiul lui Marian Drăgulescu, la Vocea României! Richard a renunțat la gimnastică pentru muzică: ”Mi-am dorit ca tatăl meu să fie mândru!”)

Marian Drăgulescu are doi copii din căsnicia cu Larisa, Beatrice și Richard. Acesta din urmă a participat la Vocea României 2024, moment extrem de emoționant pentru tatăl său care se declară foarte mândru de copiii lui. Richard a fost aplaudat de jurați pentru talentul lui, însă nu a fost ales de niciun jurat pentru etapa următoare a concursului de la Pro TV. Cu toate acestea, fostul gimnast este mândru de fiul lui, care, în momentul de față este antrenor, însă visează la o carieră de artist. Marian Drăgulescu îl susține necondiționat.

„Băiatul este în București la UNEFS și antrenează și la noi la Academie, practic suntem colegi. Îi face plăcere să antreneze, dar pasiunea lui este muzica. În paralel merge cu visul lui cel mai mare, cu muzica. Sper să ajungă un mega-star, eu îl susțin din toate punctele de vedere.

După Vocea României a decis să-și caute un band. Încă nu și-a găsit o formație, el cântă în momentul de față la o locație. O să își formeze relații în timp și va deveni un mare artist. Am avut emoții când a participat la emisiune, dar este normal până la urmă. Sunt un tată mândru din toate punctele de vedere”, a mai declarat fostul campion pentru CANCAN.RO.

Cine deține informații despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Loriana Dasoveanu lucrează pe zona de Lifestyle la CANCAN.RO care face parte din Grupul de Presă Gândul Media Network. A debutat ca jurnalist la Antena Stars în anul 2018, acolo unde a fost redactor, reporter și prezentator, ulterior a lucrat la citeste mai mult
Parteneri
Actrița care s-a transformat total! A slăbit ENORM și arată BESTIAL la 43 de ani. Imagini incendiare
Actrița care s-a transformat total! A slăbit ENORM și arată BESTIAL la 43 de ani....
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime...
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
De ce se pune orez la varza murată. Metoda folosită de adevăratele gospodine
De ce se pune orez la varza murată. Metoda folosită de adevăratele gospodine
Gestul impresionant făcut de patroana unei pensiuni din Brașov pentru șoferii blocați în trafic! Nu a stat pe gânduri și le-a oferit fructe gratis. A rămas fără cuvinte la sfârșitul zilei, când a verificat lădița lăsată la poartă: „Concluzia o trage fieca
Gestul impresionant făcut de patroana unei pensiuni din Brașov pentru șoferii blocați în trafic! Nu...
Un bărbat s-a trezit pe masa de operație în timp ce medicii îi recoltau inima pentru transplant. „S-a zbătut pe masă”
Un bărbat s-a trezit pe masa de operație în timp ce medicii îi recoltau inima...
Ce s-a întâmplat cu miliardara Truong My Lan, care a primit pedeapsa capitală pentru frauda „istorică” din Vietnam
Ce s-a întâmplat cu miliardara Truong My Lan, care a primit pedeapsa capitală pentru frauda...
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o dronă rusească a pătruns în spațiul aerian al României
„Putin are o retorică din ce în ce mai iresponsabilă.” Reacția NATO după ce o...
Chinezii aduc un nou SUV în România. Bate Dacia Duster la dotări și arată BOMBĂ  - FOTO
Chinezii aduc un nou SUV în România. Bate Dacia Duster la dotări și arată BOMBĂ...
Tu o recunoști? Acum este soție, mămică și una dintre cele mai apreciate artiste din România
Tu o recunoști? Acum este soție, mămică și una dintre cele mai apreciate artiste din...
"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord...
Oana Roman, postare neașteptată pe rețelele de socializare! Vedeta a vorbit despre pensia alimentară a fiicei ei: „Prima lună când primim, de bună voie, pensia alimentară.”
Oana Roman, postare neașteptată pe rețelele de socializare! Vedeta a vorbit despre pensia alimentară a...
Veste cumplită în lumea sportului! A murit Constantin Anghelache, fost antrenor al cluburilor Dinamo și Rapid. Foștii săi colegi de breaslă sunt copleșiți de tristețe: „A suferit mult”
Veste cumplită în lumea sportului! A murit Constantin Anghelache, fost antrenor al cluburilor Dinamo și...
La 10 ani, Mihai a parcurs 40 de km pentru a colecta PET-uri şi a-şi lua o trotinetă. Bunicii, în lacrimi după ce a fost luat de lângă ei
La 10 ani, Mihai a parcurs 40 de km pentru a colecta PET-uri şi a-şi...
BANCUL ZILEI. Bulă: – Vreau să-mi tatuați numele iubitei mele acolo, jos!
BANCUL ZILEI. Bulă: – Vreau să-mi tatuați numele iubitei mele acolo, jos!
Această nouă funcție Google Maps creează probleme pentru șoferi. Despre ce este vorba?
Această nouă funcție Google Maps creează probleme pentru șoferi. Despre ce este vorba?
S-a întâmplat CU ADEVĂRAT! Cine I-A FURAT creierul lui Einstein după moarte
S-a întâmplat CU ADEVĂRAT! Cine I-A FURAT creierul lui Einstein după moarte
Drama lui Sorin Bontea! Posta poze cu mama lui, lumea îi ura la mulți ani, dar ea era moartă și nimeni nu știa. De ce a ascuns decesul mamei sale
Drama lui Sorin Bontea! Posta poze cu mama lui, lumea îi ura la mulți ani,...
Se deschide un nou mall lângă București. Va avea un supermarket 100% românesc și un fast-food care intră în premieră pe piața din țara noastră
Se deschide un nou mall lângă București. Va avea un supermarket 100% românesc și un...
Drumul din România considerat o autostradă din antichitate. I se mai spune și Calea lui Traian, s-a mers pe ea de peste 1500 de ani, este străbătută și azi
Drumul din România considerat o autostradă din antichitate. I se mai spune și Calea lui...
Schimbare în Codul Rutier. Valabilitatea permisului auto va fi doar de 5 ani
Schimbare în Codul Rutier. Valabilitatea permisului auto va fi doar de 5 ani
Anamaria Prodan, umilinţa maximă pentru Laureţiu Reghecampf!
Anamaria Prodan, umilinţa maximă pentru Laureţiu Reghecampf!
Nintendo a dezvăluit un ceaș deșteptător: Cum arată și cât costă Nintendo Sound Clock Alarmo
Nintendo a dezvăluit un ceaș deșteptător: Cum arată și cât costă Nintendo Sound Clock Alarmo
Donald Trump dă vina pe Zelenski pentru declanşarea războiului cu Rusia
Donald Trump dă vina pe Zelenski pentru declanşarea războiului cu Rusia
Vladimir Putin a renunțat, e definitiv! Decizia ISTORICĂ a Rusiei. Toată planeta aştepta anunțul
Vladimir Putin a renunțat, e definitiv! Decizia ISTORICĂ a Rusiei. Toată planeta aştepta anunțul
Scandal uriaș în lumea divelor. Ilinca Vandici și Lora, vorbe usturătoare
Scandal uriaș în lumea divelor. Ilinca Vandici și Lora, vorbe usturătoare
Românii care își montează camere de supraveghere la apartamente sau case trebuie să țină cont de un detaliu important. Care sunt noile reglementări
Românii care își montează camere de supraveghere la apartamente sau case trebuie să țină cont...
Suma uriaşă primită de David Popovici de la statul român. Este de 5 ori mai mare decât cadoul primit de la Ion Ţiriac
Suma uriaşă primită de David Popovici de la statul român. Este de 5 ori mai...
Valeriu Pavel Dan s-a stins din viață la vârsta de 53 de ani. Celebrul actor s-a prăbușit în plină stradă
Valeriu Pavel Dan s-a stins din viață la vârsta de 53 de ani. Celebrul actor...
Ultimele momente ale lui Liam Payne în viață. Video-ul tulburător filmat cu puțin timp înainte de tragedie
Ultimele momente ale lui Liam Payne în viață. Video-ul tulburător filmat cu puțin timp înainte...
Ce trebuie să faci în grădină la sfârșitul lunii octombrie. Numai așa vei avea cele mai frumoase flori la primăvară
Ce trebuie să faci în grădină la sfârșitul lunii octombrie. Numai așa vei avea cele...
Localitatea cu cele mai ieftine chirii și condiții de top. Chiriașii din acest cartier plătesc sub 1 euro pe an să trăiască în case frumoase, într-o zonă liniștită
Localitatea cu cele mai ieftine chirii și condiții de top. Chiriașii din acest cartier plătesc...
Ce părere are Gabriela Cristea despre infidelitatea din relații: „Așa e în viață. Credeți că există cupluri în care nu se înșală?”
Ce părere are Gabriela Cristea despre infidelitatea din relații: „Așa e în viață. Credeți că...
×