Totul despre muzică! MIKE GODOROJA, de la Ray Charles, Led Zeppelin, Babasha și Adi Minune
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Știri » Cum se menține slabă Kate Middleton. Am aflat ce sporturi face pentru a fi suplă

Cum se menține slabă Kate Middleton. Am aflat ce sporturi face pentru a fi suplă

De: Adrian Sabau 15/10/2024 | 11:33
Cum se menține slabă Kate Middleton. Am aflat ce sporturi face pentru a fi suplă
Prințesa de Wales Kate Middleton. Foto: Profimedia

Noi informații surprinzătoare despre membrii familiei regale britanice au venit de la o sursă mai puțin obișnuită. Mike Tindall, un fost jucător de rugby, care este căsătorit cu nepoata regelui Charles, Zara, a dezvăluit legătura sa strânsă cu Prințul George, și a vorbit și despre pasiunea pentru sport a Prințesei de Wales.

Un celebru sportiv, Mike Tindall este cunoscut ca având o relație apropiată cu Prințul George, în vârstă de 11 ani, și chiar a fost surprins răvășindu-i afectuos părul în timpul slujbei de Crăciun din decembrie.

Într-un nou interviu acordat publicației The Telegraph, pentru a-și promova podcastul The Good, the Bad & the Rugby cu James Haskell și Alex Payne, Mike a precizat că George „adoră” să joace fotbal și este un mare fan al echipei Aston Villa, la fel ca tatăl său, prințul William, scrie DAILY MAIL.

Se știe că Prințul William se înțelege foarte bine cu Tindall – așa că nu este o surpriză că Mike este, de asemenea, apropiat de fiul cel mare al Prințului.

Tindall a oferit o perspectivă nouă asupra relației sale cu Prințul George, spunând că joacă adesea fotbal împreună.

Mike, în vârstă de 45 de ani, le-a spus reporterilor: “George iubește fotbalul. Am jucat de numeroase ori în grădină cu el. Este pasionat și de Aston Villa. Oriunde s-ar afla, se va așeza și se va uita la meci”.

George, fan al fotbalului, a participat la o serie de meciuri de fotbal cu tatăl său în trecut, inclusiv un meci Aston Villa în aprilie și finala Euro în iulie.

Ce a povestit Mike Tindall despre Prințesa Kate

Mike Tindall a oferit informații și despre sportul preferat al Prințesei de Wales: „Ei sunt o familie care iubesc sportul. Catherine adoră să alerge”.

Anterior, Prințesa de Wales a fost văzută bucurându-se când a avut ocazia să participe la probe de coborâre în rapel, tenis, fotbal și chiar de o cursă de alergare cu soțul ei, Prințul William, și cu fratele său, acum înstrăinat, Prințul Harry.

În ultimele săptămâni, Prințesa de Wales a revenit încet, dar constant, la îndatoririle pe care le presupune funcția de membru al familiei regale, după ce și-a încheiat tratamentul de chimioterapie. Prințesa le-a vizitat pe victimele din Southport împreună cu soțul ei și s-a întâlnit cu adolescenta Liz Hatton la Castelul Windsor.

(Citește și: Cântăreață din România, la un pas de moarte: „Am fost în comă, mi-au făcut transfuzii”)

Ce a povestit Kate despre momentul când Prințul William a plâns

Mike l-a intervievat pe Prințul William pentru podcastul său – The Good, The Bad and The Rugby – anul trecut.

Acolo, Prințul de Wales a dezvăluit că victoria Zarei în proba ecvestră a fost singura ocazie în care a fost emoționat până la lacrimi în timp ce se uita la sport.

În timpul discuției de la Castelul Windsor, Prințul William a declarat: „Singura dată când am plâns uitându-mă la sport a fost când Zara a câștigat, cred că a fost campionatul european”.

La podcast au luat parte și soția lui William, Kate, și mama Zarei – mătușa lui William – Prințesa Anne, ea însăși o călăreață desăvârșită.

Continuând discuția, Kate a spus: „Îmi amintesc pentru că te-ai întors și ai spus că nu am fost niciodată atât de mândru de nimeni”.

Prin ce se aseamănă – și ce îi desparte – pe Prințul William și Mike Tindall

William, împreună cu fratele său Harry, au fost crescuți în Gloucestershire, la doar câțiva kilometri de locul unde au crescut Zara și fratele ei, Peter Phillips. Cei patru veri regali au fost adesea văzuți discutând și glumind la evenimentele regale.

Mike Tindall și Prințul William pot părea o pereche improbabilă, dar cei doi sunt adesea surprinși făcând glume la evenimente regale.

William, moștenitorul tronului, a fost educat la Eton înainte de a-și termina studiile la St Andrews. El preferă fotbalul în locul rugby-ului, care era mai degrabă sportul favorit al fratelui său Harry.

Mike a studiat la Queen Elizabeth Grammar School, în Wakefield, devenind jucător profesionist de rugby pentru Bath la vârsta de 18 ani.

Mike Tindall și Prințul William sunt, de asemenea, tați activi și le place să se întâlnească la polo sau la curse.

William și Mike au fost fotografiați în ipostaze prietenoase la mai multe evenimente publice, fostul jucător de rugby din Anglia mergând în trecut să-l susțină pe rege la meciurile de polo.

Este clar că cei doi sunt în relații atât de bune încât Mike s-a simțit suficient de confortabil încât să râdă de viitorul rege într-un podcast recent, spunând că îl numește pe moștenitorul tronului „Willy de o bere” pentru că „nu este cel mai bun băutor”.

Ce relație există între Prințesa Kate și Zara

De asemenea, atât Mike cât și William sunt împreună cu soțiile lor de aproape 20 de ani – Tindall avea 25 de ani când el și Zara s-au cunoscut la Cupa Mondială din 2003. William și Kate s-au cunoscut la universitate.

Se pare că și Zara și Kate se înțeleg de minune, existând multe fotografii cu cuplurile ieșind împreună, iar cele două mame au fost surprinse chicotind împreună sau purtând o conversație profundă la evenimente.

Un moment emoționant între cele două a avut loc la Jocurile Olimpice din 2012, când Kate a fost văzută salutând-o cu entuziasm pe Zara, care a câștigat o medalie de argint.

(Citește și: Fiica lui Jose Mourinho s-a căsătorit! Imagini de la nunta luxoasă a lui Matilde cu Danny Graham)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, apariție spectaculoasă la un eveniment privat. Cât de bine arată românca de 32 de ani
Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari, apariție spectaculoasă la un eveniment privat. Cât de bine...
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30...
A MURIT marele actor la 89 de ani! ADIO, maestre!
A MURIT marele actor la 89 de ani! ADIO, maestre!
Zodiile care vor realiza lucruri mărețe, la finalul acestei luni. Urmează o perioadă plină de fericire pentru acești nativi
Zodiile care vor realiza lucruri mărețe, la finalul acestei luni. Urmează o perioadă plină de...
Cătălin este șoferul de ridesharing ucis de client, după ce s-au certat! Călăul său l-a înjunghiat de zeci de ori, iar apoi a încercat să-și ascundă urmele. Doi copii au rămas acum orfani de tată
Cătălin este șoferul de ridesharing ucis de client, după ce s-au certat! Călăul său l-a...
Profesoară de matematică arestată după ce s-a aflat că are o relație cu un elev. A fost dată de gol de zgârieturile de pe spate
Profesoară de matematică arestată după ce s-a aflat că are o relație cu un elev....
Au spus că au venit să repare o scurgere de gaze, dar i-au jefuit. Hoți deghizați în instalatori au bătut o femeie și i-au ucis soțul
Au spus că au venit să repare o scurgere de gaze, dar i-au jefuit. Hoți...
Cine este polițistul local care nu l-a lăsat pe Nicușor Dan să intre pe șantierul de la Piața Unirii
Cine este polițistul local care nu l-a lăsat pe Nicușor Dan să intre pe șantierul...
Trepte la cutia de viteze manuală: La ce viteză trebuie să treci într-o treaptă superioară
Trepte la cutia de viteze manuală: La ce viteză trebuie să treci într-o treaptă superioară
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi de până la 0 grade Celsius, ploi și vânt puternic: Care este prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 16 octombrie 2024 în țară
Meteorologii Accuweather anunță temperaturi de până la 0 grade Celsius, ploi și vânt puternic: Care...
Mărturia șocantă a bărbatului care și-a văzut mama ucisă de propriul frate:
Mărturia șocantă a bărbatului care și-a văzut mama ucisă de propriul frate: "Nu e...
Laurențiu Reghecampf obișnuia să se împrumute la mama Anamariei Prodan? Ce a declarat impresara: „Mama mea a avut avere, mama mea a strâns fiecare ban.”
Laurențiu Reghecampf obișnuia să se împrumute la mama Anamariei Prodan? Ce a declarat impresara: „Mama...
El este criminalul lui Cătălin, șoferul de ridesharing ucis fără milă! Tânărul de numai 21 de ani i-ar fi povestit tot filmul crimei iubitei sale. Ce le-a spus anchetatorilor, după ce a fost reținut?!
El este criminalul lui Cătălin, șoferul de ridesharing ucis fără milă! Tânărul de numai 21...
Cine este fata de 15 ani care s-a sinucis într-un mod tulburător în Călăraşi. Ipotezele cutremurătoare luate în calcul de poliţişti
Cine este fata de 15 ani care s-a sinucis într-un mod tulburător în Călăraşi. Ipotezele...
BANCUL ZILEI. BUBULINA nemulțumită: – Mulţi dintre cei pe care i-am refuzat când m-am căsătorit cu tine, sunt astăzi mult mai bogaţi
BANCUL ZILEI. BUBULINA nemulțumită: – Mulţi dintre cei pe care i-am refuzat când m-am căsătorit...
Top 3 Smart TV-uri ieftine la Altex. Redefinește divertismentul acasă fără să depășești prea mult bugetul
Top 3 Smart TV-uri ieftine la Altex. Redefinește divertismentul acasă fără să depășești prea mult...
VIDEO extraordinar! Momentul în care SpaceX „prinde” boosterul Starship
VIDEO extraordinar! Momentul în care SpaceX „prinde” boosterul Starship
Wow! Salman Khan, surprins în ipostaze tandre cu o altă femeie: „Niciodată nu l-am văzut zâmbind lângă Iulia...”. Cum a reacționat Iulia Vântur
Wow! Salman Khan, surprins în ipostaze tandre cu o altă femeie: „Niciodată nu l-am văzut...
Singura metodă eficientă de a spăla pesticidele de pe fructe și legume: “Chiuveta este mai murdară decât credeți!”
Singura metodă eficientă de a spăla pesticidele de pe fructe și legume: “Chiuveta este mai...
Ce e bine să faci zilnic dacă vrei să slăbești. Regula de aur a nutriționiștilor
Ce e bine să faci zilnic dacă vrei să slăbești. Regula de aur a nutriționiștilor
Interzis din 2026 pentru proprietarii de apartamente. Noua regulă pentru cei care stau la bloc.
Interzis din 2026 pentru proprietarii de apartamente. Noua regulă pentru cei care stau la bloc.
Iulia Vântur și Salman Khan, amenințați cu MOARTEA. O grupare interlopă le-a ucis cel mai bun prieten
Iulia Vântur și Salman Khan, amenințați cu MOARTEA. O grupare interlopă le-a ucis cel mai...
Colecția Tomb Raider IV-VI Remastered, anunțată oficial. Când va fi lansată
Colecția Tomb Raider IV-VI Remastered, anunțată oficial. Când va fi lansată
Operaţiunea din Kursk, în detaliu. Paraşutişti din Brigada Aeropurtată 80 au intrat în Kursk cu două zile înainte de începutul operaţiunii
Operaţiunea din Kursk, în detaliu. Paraşutişti din Brigada Aeropurtată 80 au intrat în Kursk cu...
Anca Țurcașiu a leșinat și s-a prăbușit la pământ. S-a dat alerta la TV
Anca Țurcașiu a leșinat și s-a prăbușit la pământ. S-a dat alerta la TV
Din ce trăiește familia Sterp. Becali nu visează la așa prețuri
Din ce trăiește familia Sterp. Becali nu visează la așa prețuri
Când trecem la ora de iarnă în 2024. Care state din UE au renunțat la acest sistem
Când trecem la ora de iarnă în 2024. Care state din UE au renunțat la...
Ce studii are nepoata lui Cristi Borcea. Maria este de o frumuseţe răpitoare şi este fiica uneia dintre surorile milionarului
Ce studii are nepoata lui Cristi Borcea. Maria este de o frumuseţe răpitoare şi este...
Când începe sezonul 14 Chefi la Cuțite. Premiera este mai aproape decât te aștepti
Când începe sezonul 14 Chefi la Cuțite. Premiera este mai aproape decât te aștepti
Cum a fost surprins David Popovici în miezul zilei într-un parc din București: “De ce cred unii că băiatul ăsta stă numai în apă?!”
Cum a fost surprins David Popovici în miezul zilei într-un parc din București: “De ce...
Patru zodii care vor fi pe cai mari până la sfârșitul săptămânii. Joi și vineri vor fi cele mai norocoase zile
Patru zodii care vor fi pe cai mari până la sfârșitul săptămânii. Joi și vineri...
În ce să ții cartofii dacă vrei să nu încolțească și să fie buni luni de zile. Costă în jur de 1 leu și un bucătar cu experiență o recomandă
În ce să ții cartofii dacă vrei să nu încolțească și să fie buni luni...
Tavi Colen și Gabriela Cristea, într-o relație? Ce spune artistul despre presupusa legătură amoroasă: „E prima dată când…”
Tavi Colen și Gabriela Cristea, într-o relație? Ce spune artistul despre presupusa legătură amoroasă: „E...
×