Totul despre muzică! MIKE GODOROJA, de la Ray Charles, Led Zeppelin, Babasha și Adi Minune
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Exclusiv » Sebastian Dobrincu, totul despre relația cu Ioana Ignat! Are regrete milionarul? ”Este cea mai mare frică a mea!”

Sebastian Dobrincu, totul despre relația cu Ioana Ignat! Are regrete milionarul? ”Este cea mai mare frică a mea!”

De: Loriana Dasoveanu 14/10/2024 | 14:56

Sebastian Dobrincu a trecut printr-o perioadă încărcată din multe puncte de vedere. Tânărul antreprenor a împlinit recent 26 de ani, s-a despărțit și împăcat de nenumărate ori de Ioana Ignat, alături de care spera să formeze o familie. După o serie de împăcări și despărțiri, atât antreprenorul, cât și artista anunțau că s-au separat oficial.  Ei bine, se pare că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, căci între timp, Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu au revenit la sentimente mai bune, așa cum chiar noi vă dezvăluiam în exclusivitate. Ba mai mult, cei doi au fost văzuți recent la un eveniment monden: nunta Lorei cu Ionuț Ghenu. CANCAN.RO l-a întâlnit pe fostul jurat de la Imperiul Leilor cu doar două zile înainte de nunta artistei, așa că nu avea cum să rateze ocazia de a sta de vorbă cu el. Iată ce a declarat Sebastian Dobrincu. 

Sebastian Dobrincu a împlinit recent 26 de ani, iar viața lui parcă devine din ce în ce mai interesantă. Spunem asta pentru că de ziua lui, tânărul antreprenor și-a făcut cadou un Ferrari Roma în valoare de 500 de mii de euro, semn că afacerile merg ca unse. În privința vieții sentimentale, lucrurile sunt …incerte. O dată spune că este singur și că nu regretă nimic din relația cu Ioana Ignat, a doua zi….apare cu ea la nuntă. Nici ei nu mai știu exact, dar un lucru este sigur, prea departe nu pot sta unul față de celălalt. Iată ce a declarat antreprenorul.

Sebastian Dobrincu și-a făcut un cadou extravagant după separarea de Ioana

Sebastian Dobrincu și-a cumpărat un Ferrari Roma în valoare de 500 de mii de euro
Sebastian Dobrincu și-a cumpărat un Ferrari Roma în valoare de 500 de mii de euro Sursa: Instagram.com/Sebyddd

(CITEȘTE ȘI: Ioana Ignat și Sebastian Dobrincu, marea împăcare din showbiz! Gestul făcut de artistă pentru milionar, pe scena de la Forza Zu)

CANCAN.RO: Ne întâlnim iată, la un eveniment special, la ziua lui Codin Maticiuc, și totodată vizionăm și câteva secvențe din film. Știu că și tu ești pasionat de mașini, am văzut ce Ferrari ți-ai luat. Felicitări!

Sebastian Dobrincu: Mulțumesc! Este un moft, de ziua mea mi l-am făcut și dacă acum nu, când sunt tânăr, atunci când.

CANCAN.RO: Este cel mai extravagant cadou pe care ți l-ai făcut? 

Sebastian Dobrincu: Nu sunt un adept al extravagantului, în general. Îmi plac lucrurile frumoase, indiferent de preț, faptul că am și norocul să mi le permit, este un rezultat al muncii. Probabil este cel mai scump lucru pe care mi l-am cumpărat, nu știu. Nu am făcut contabilitatea la capitolul acesta.

CANCAN.RO: Dar la cadouri ai făcut vreodată „contabilitatea”? Care a fost cel mai valoros cadou pe care l-ai făcut cuiva?

Sebastian Dobrincu: Am făcut, dar ce pot să-ți spun este că din punct de vedere financiar au fost ieftine, dar cu încărcătură emoțională și sentimentală puternică și îmi sunt dragi și mie, și persoanei căreia i le-am dăruit. Valorează mai mult decât un Ferrari.

CANCAN.RO: Dă-ne și detalii pentru că pot să mă duc cu gândul în orice direcție. Despre ce este vorba? 

Sebastian Dobrincu: Despre iubire este vorba, pentru că pe iubire nu poți să pui un preț și pentru mine este cel mai valoros lucru din lume. Mă gândesc că dacă aș avea orice mi-aș putea dori, dar nu aș avea iubire, tot neîmplinit aș fi și la final, te întorci la iubire. Când vezi că sunt oameni care poate nu au posibilități financiare sau o carieră strălucită, dar sunt iubiți de familie, de prieteni și sunt fericiți. Iubirea ne conturează, ne oferă o bucurie holistică.

CANCAN.RO: Ai vorbit foarte frumos. Cum stai tu pe partea aceasta sentimentală, cu iubirea? 

Sebastian Dobrincu: Sunt etape și etape. Mai am loc de îmbunătățit, încă nu pot spune că sunt împlinit. Nu mă vezi la casa mea, de fapt la casa mea mă vezi, nu mă vezi cu familia mea. Mai am timp să îmi fac familie, am 26 de ani și cred că lucrurile frumoase se întâmplă când te aștepți mai puțin. Cu siguranță mi se va ivi persoana potrivită și mie, deci nu mă hazardez, nu este ca și cum caut în mod activ. Las viața să mă plimbe pe valuri așa cum crede ea că este mai bine.

Ce spune Sebastian Dobrincu despre relația cu Ioana Ignat: „În timp devii suflet pereche”

Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat au fost împreună la nunta Lorei și a lui Ionuț Ghenu
Sebastian Dobrincu și Ioana Ignat au fost împreună la nunta Lorei și a lui Ionuț Ghenu

(ACCESEAZĂ ȘI: Ioana Ignat, primele declarații după ce am surprins-o împreună cu Sebastian Dobrincu: ”Ne iubim în continuare!”)

CANCAN.RO: Deci nu s-a ivit încă persoana potrivită? Nu ai luat niciodată în calcul în relația cu Ioana să o duceți la nivelul următor? 

Sebastian Dobrincu: Ba da, cât timp eram împreună am luat în calcul asta. Acum, nemaifiind împreună, este greu să luăm în calcul asta, dar așa cum a apărut ea în viața mea, cu siguranță vor apărea și alte persoane mai potrivite și asemenea îi doresc și ei. Tu crezi în suflete pereche?

CANCAN.RO: Da, eu cred că există suflete pereche și cred că te întâlnești o dată cu persoana respectivă. Tu? 

Sebastian Dobrincu: Eu am altă perspectivă. Eu consider că suflet pereche devii cu cineva, cred că în timp vă conturați pe plăcerile, pe preferințele fiecăruia, lăsând de la tine, acceptând și făcând consensuri în privința asta. Nu cred că există doi oameni pe care să îi pui în aceeași încăpere și să fie Romeo și Julieta. S-ar putea să existe, cred că este foarte rar, eu merg pe ideea că deveniți în timp suflete pereche. Eu nu aștept să mă lovească Cupidon din prima, este ceva ce se va contura în timp.

CANCAN.RO: Dragostea este alturistă? Putem spune așa? 

Sebastian Dobrincu: Da, și pură, cel puțin așa o văd eu.

CANCAN.RO: Regreți ceva din relația cu Ioana? Erați destul de bine și dintr-odată s-a terminat. Voi știți motivele voastre…

Sebastian Dobrincu: Nu, nu am regrete, nu trăiesc într-un regret și cred că este cea mai mare frică a mea, să mor cu regrete, de aceea sunt împăcat că am încercat tot ce s-a putut în tot, iar când încerci tot nu prea ai regrete. Ești cu conștiința împăcată. Deci, ce rost au regretele, până la urmă? Să ajungem pe patul de moarte, la 99 de ani, regretăm nu știu ce. În cazul acesta o să murim niște nefericiți.

Cine deține informații despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Loriana Dasoveanu lucrează pe zona de Lifestyle la CANCAN.RO care face parte din Grupul de Presă Gândul Media Network. A debutat ca jurnalist la Antena Stars în anul 2018, acolo unde a fost redactor, reporter și prezentator, ulterior a lucrat la citeste mai mult
Parteneri
Ce s-a ales de Iuliana Luciu, după ce a dispărut din lumina reflectoarelor. Sora Nicoletei Luciu, total schimbată: „Am luat așa o pauză”
Ce s-a ales de Iuliana Luciu, după ce a dispărut din lumina reflectoarelor. Sora Nicoletei...
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30 de ani mai tânără
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30...
A MURIT marele actor la 89 de ani! ADIO, maestre!
A MURIT marele actor la 89 de ani! ADIO, maestre!
O femeie și-a găsit fiica la 44 de ani după ce a fost răpită din fața casei. Ce se întâmplase de fapt cu ea: „Am trăit o viață falsă”
O femeie și-a găsit fiica la 44 de ani după ce a fost răpită din...
Cătălin este șoferul de ridesharing ucis de client, după ce s-au certat! Călăul său l-a înjunghiat de zeci de ori, iar apoi a încercat să-și ascundă urmele. Doi copii au rămas acum orfani de tată
Cătălin este șoferul de ridesharing ucis de client, după ce s-au certat! Călăul său l-a...
Drama unui bărbat chinuit de iubită, care a slăbit 28 de kilograme în 2 luni. Îl bătea şi nu-l lăsa nici macar la toaletă
Drama unui bărbat chinuit de iubită, care a slăbit 28 de kilograme în 2 luni....
Motivul pentru care Statele Unite au cumpărat 21 de avioane de luptă MiG-29 rusești din Moldova
Motivul pentru care Statele Unite au cumpărat 21 de avioane de luptă MiG-29 rusești din...
Povestea unei românce condamnată la moarte de medicii din Bacău și salvată în Turcia. „Acolo nu s-a rostit cuvântul «moarte»”
Povestea unei românce condamnată la moarte de medicii din Bacău și salvată în Turcia. „Acolo...
Trepte la cutia de viteze manuală: La ce viteză trebuie să treci într-o treaptă superioară
Trepte la cutia de viteze manuală: La ce viteză trebuie să treci într-o treaptă superioară
Petrică, tânărul din Iași dispărut în urmă cu două luni în Germania, a fost găsit de familie. Unde și în ce condiții a trăit în tot acest timp
Petrică, tânărul din Iași dispărut în urmă cu două luni în Germania, a fost găsit...
Știrea momentului în România! E GRATIS!
Știrea momentului în România! E GRATIS!
Cristina Șișcanu, mărturisirea ei sinceră. De ce l-a ales pe Mădălin, un bărbat cu responsabilități? “Răspunsul este absolut simplu.”
Cristina Șișcanu, mărturisirea ei sinceră. De ce l-a ales pe Mădălin, un bărbat cu responsabilități?...
El este criminalul lui Cătălin, șoferul de ridesharing ucis fără milă! Tânărul de numai 21 de ani i-ar fi povestit tot filmul crimei iubitei sale. Ce le-a spus anchetatorilor, după ce a fost reținut?!
El este criminalul lui Cătălin, șoferul de ridesharing ucis fără milă! Tânărul de numai 21...
Ţeapa pe care şi-au luat-o mai mulţi români care căutau cazare de Revelion. Totul a plecat de la un anunţ
Ţeapa pe care şi-au luat-o mai mulţi români care căutau cazare de Revelion. Totul a...
BANCUL ZILEI. Bubulina: - Iubitule, am îmbătrânit. Bulă: - De ce zici asta măi femeie?
BANCUL ZILEI. Bubulina: - Iubitule, am îmbătrânit. Bulă: - De ce zici asta măi femeie?
Top 3 Smart TV-uri ieftine la Altex. Redefinește divertismentul acasă fără să depășești prea mult bugetul
Top 3 Smart TV-uri ieftine la Altex. Redefinește divertismentul acasă fără să depășești prea mult...
FEMEIA care l-a SALVAT pe legendarul Johnny Cash! Puțini știu că...
FEMEIA care l-a SALVAT pe legendarul Johnny Cash! Puțini știu că...
Imagini incendiare cu Laura Vicol în club alături de Elena Băsescu! Se îmbrăca sexy și este de nerecunoscut!
Imagini incendiare cu Laura Vicol în club alături de Elena Băsescu! Se îmbrăca sexy și...
Ce a găsit un cuplu de americani în grădina casei. Obiectul a fost scos la suprafață de uraganul Milton
Ce a găsit un cuplu de americani în grădina casei. Obiectul a fost scos la...
Cu ce cureți frigiderul ca să scapi de mirosurile neplăcute și bacterii. Găsești la orice supermarket și nu te costă mult
Cu ce cureți frigiderul ca să scapi de mirosurile neplăcute și bacterii. Găsești la orice...
Taxă obligatorie în România. Se impune o nouă majorare: În mod cert, e loc de creştere
Taxă obligatorie în România. Se impune o nouă majorare: În mod cert, e loc de...
România va avea o iarnă ca-n poveşti, vortex polar peste toată Europa. Când cad primii fulgi în Bucureşti
România va avea o iarnă ca-n poveşti, vortex polar peste toată Europa. Când cad primii...
Colecția Tomb Raider IV-VI Remastered, anunțată oficial. Când va fi lansată
Colecția Tomb Raider IV-VI Remastered, anunțată oficial. Când va fi lansată
Anatomia mitei în formă continuată. 41 de chipuri pe scaunul de pe care „se dă – ca să se ia”. DNA suspectează că Nelu Tătaru ar fi luat mită chiar şi în timpul şedinţei Parlamentului
Anatomia mitei în formă continuată. 41 de chipuri pe scaunul de pe care „se dă...
Putin va ataca NATO. Șeful spionilor germani anunţă război mondial: Suntem deja în conflict direct
Putin va ataca NATO. Șeful spionilor germani anunţă război mondial: Suntem deja în conflict direct
Revenirea anului în televiziune. Pune capăt unei pauze de mulți ani
Revenirea anului în televiziune. Pune capăt unei pauze de mulți ani
„Sunt bunică și iubitul meu turc are 19 ani. Aceeași vârstă cu fiica mea”
„Sunt bunică și iubitul meu turc are 19 ani. Aceeași vârstă cu fiica mea”
Ce s-a ales de femeia care s-a iubit cu Adrian Mutu şi care a fost umilită de doi milionari: Mergea să se culce cu ea!
Ce s-a ales de femeia care s-a iubit cu Adrian Mutu şi care a fost...
Ce a transmis influencerul Adrian Elicopter de luptă după ce a fost acuzat că a fost prins beat la volan și că a fugit de Poliție
Ce a transmis influencerul Adrian Elicopter de luptă după ce a fost acuzat că a...
Adrian „Elicopter de Luptă”, prins beat la volan după o urmărire cu poliția. Influencerul, reținut pentru ultraj
Adrian „Elicopter de Luptă”, prins beat la volan după o urmărire cu poliția. Influencerul, reținut...
Ce să adaugi în marinata pentru pui ca să-ți iasă o friptură suculentă și delicioasă. Ingredientul care te face să le lingi pe degete
Ce să adaugi în marinata pentru pui ca să-ți iasă o friptură suculentă și delicioasă....
Castelul din România care îi va fascina pe cei pasionați de magie. E înconjurat de multe alte atracții turistice
Castelul din România care îi va fascina pe cei pasionați de magie. E înconjurat de...
Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre o posibilă împăcare cu Silviu Prigoană. Jurnalista nu s-a lecuit: „Aș vorbi cu el”
Ce părere are Adriana Bahmuțeanu despre o posibilă împăcare cu Silviu Prigoană. Jurnalista nu s-a...
×