Omul momentului în tenis, GABRIEL TRIFU, despre Halep, Ţiriac & divorțul de Catrinel Sandu
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Știri » Medana tună și fulgeră după acuzațiile aduse de Larisa Uță ! Soția lui Alin Oprea, mesaj vehement: ”Urmărește un divorț al nostru?”

Medana tună și fulgeră după acuzațiile aduse de Larisa Uță ! Soția lui Alin Oprea, mesaj vehement: ”Urmărește un divorț al nostru?”

De: Alina Drăgan 23/09/2024 | 16:54
Medana tună și fulgeră după acuzațiile aduse de Larisa Uță ! Soția lui Alin Oprea, mesaj vehement: ”Urmărește un divorț al nostru?”

Scandalul dintre Alin Oprea și fosta soție, Larisa Uță, s-a reaprins recent. Cea din urmă a fost prima care e ieșit în față și a făcut noi acuzații grave la adresa fostului soț. Aceasta a readus în prezent trecutul, fapt ce a determinat și o reacție din partea artistului. Până acum, Medana, actuala parteneră a lui Alin Oprea a preferat să se țină departe de scandal, însă acum nu s-a mai putut abține și i-a dat replica Larisei Uță. Medana a ieșit și ea la atac. 

La trei ani de la divorțul cu scandal s-a reaprins conflictul între Alin Oprea și Larisa Uță. Fitilul care a aprins totul a fost prezența fostei soții a artistului în cadrul podcast-ului realizat de Bursucu. Aici, Larisa Uță i-a adus numeroase acuzații fostului său partener, printre care l-a acuzat și de infidelitate, dar și de multe altele. Dacă până acum Medana a preferat să stea departe de subiect, acum nu s-a mai abținut și a răbufnit.

(CITEȘTE ȘI: Alin Oprea iese la atac și demontează afirmațiile făcute de Larisa Uță! Dovezi clare au ieșit la iveală)

Medana, replică acidă pentru Larisa Uță

Este clar că declarațiile Larisei Uță au afectat-o pe Medana, însă aceasta preferă să nu dea curs și să se țină departe de tot ce se întâmplă. Iar pentru a face asta a decis să plece alături de soțul ei într-o bine meritată vacanță, însă până acolo a avut grijă să transmită și câteva săgeți Larisei.

„După tot acest moment delicat, urmează să plecăm în concediu să ne deconectăm de la toate mizeriile emise de fosta soție în spațiul public. Ea să se răfuiască și să se războiască cu cine vrea și cât vrea, noi preferăm să ne iubim, departe de ochii lumii. Merg pe premisa «make love, not war» (n.r: faceți dragoste, nu război).

Pe această cale țin să le mulțumesc din suflet tuturor celor care ne iubesc și care ne susțin. Plecăm la Barcelona pentru câteva zile, după care în Tenerife, iar returul este la Madrid, unde eu voi fi prezentator în cadrul festivalului de carte și arte, CultoRo. Sunt foarte bucuroasă de toate realizările pe care eu și soțul meu le avem în această căsnicie. De aceea este păcat să răspundem la provocări, când putem face lucruri mult mai utile”, a declartat Medana, potrivit click.ro.

Însă, chiar dacă apropierea vacanței a mai liniștit-o puțin pe Medana, înainte de asta bruneta a postat un mesaj lung și tranșant pentru Larisa Uță, în mediul online. Inițial, aceasta s-a întrebat ce motivație are Larisa Uță în scandalul pe care l-a pornit și a mărturisit că nu înțelege ce vrea aceasta să obțină.

„Stau și mă tot minunez de amploarea și de gustul amar pe care podcastul fostei soții ale actualului meu soț le-a lăsat. Un impact emoțional puternic asupra tuturor. Nu pot înțelege care a fost miza și de ce?! După 4 ani jumate?! Văd că și-a dorit să sărbătorească împreună cu noi anul de la nuntă. Nu vrea să vină oare și în concediu cu noi, să ne ducă bagajele, dacă tot îl consideră încă proprietatea ei, că bancomatul sigur nu mai are cum. Scuzați-mi tragi-comedia și ironia, dar chiar așa este această situație. Doar își spune povestea sau se urmărește crâncen un divorț al nostru?!

Când omul este recăsătorit, când omul îți lasă ție tot ce a avut și cât a avut, mult, puțin…nici nu contează, însă el a rămas fără absolut nimic. Este trist să vedem cum, după mai bine de 20 de ani de conviețuire, doi oameni ajung într-o situație atât de rușinoasă care sigur nu face bine copiilor ei, Melissa și Adrian. Afectează imaginea fiecăruia dintre ei patru și e foarte trist. Schimbarea din viața fiecărui om, vine cu momente dure, altfel ea nu ar mai exista. Dar, trebuie să înțelegem cu toții că această schimbare este pusă în calea destinului nostru și că nu putem evita asta. Putem gestiona însă modul de abordare a situației în care ne aflăm, dacă alegem să fim demni. Nu e ușor să pierzi”, a spus Medana, în mediul online.

„Mă întreb cât timp vom mai fi hărțuiți”

De asemenea, în mesajul său, Medana a scos și artileria grea și i-a dat câteva replici extrem de acide Larisei Uță. Aceasta chiar s-a gândit la faptul că fosta soție vrea acum doar să strice relația pe care Alin Oprea o are, toate astea cu speranța că îl va lua înapoi.

„Trebuie să știi să pierzi cu demnitate și să te retragi când simți că nu mai aparții unui om sau unui loc. Eu nu cred că astfel de afirmații, «umblă în 4 labe» sau în care cea mai bună prietenă a ta susține cu dovezi certe o relație extraconjugală de 7 ani cu un cetățean neamț, apărând chiar și îndoieli legate de paternitatea copiilor, fac cinste cuiva. Chiar nu avem noi de ce să suportăm rușinea pentru acțiunile altcuiva. De-a lungul vieții, noi, oamenii, care de multe ori suntem mult mai rău decât animalele, atât la suflet cât și la modul în care ne manifestăm, facem greșeli, avem lucruri cu care ne putem mândri sau de care ne poate fi rușine. Însă, este mai mult decât evident că doi oameni care divorțează o fac pentru că acolo nu se mai poate remedia absolut nimic.

Dar unde rămâne respectul și protecția pentru trecut, pentru tot ceea ce e existat bun cândva? Unde rămâne recunoștința pentru tot ceea ce a fost pozitiv? Mă doare sufletul pentru această situație ingrată în care ne aflăm cu toții. Vă spun sincer că îmi e extrem de dificil să asist la acest circ mediatic umilitor, în care infidelitățile, amanții, bețiile, paternitatea, se dezbat ca subiect de interes național.

Doamne, ce jenant! Mă întreb cât timp vom mai fi hărțuiți de fosta lui soție. Nici în cele mai urâte vise ele mele nu mi-am putut imagina că voi avea de a face cu astfel de situații și cu astfel de abordări ale fostei lui soții, într-o astfel de manieră, efectiv umilitoare și pentru ea și pentru el. Nici măcar nu se pot spune toate, câte sunt în spatele cortinei, pentru că este degradant. Îl vrea înapoi?! Ce scop are, oare?! Situația financiară o determină la toate astea, fericirea noastră, creșterea noastră împreună?! Oare nu mai bine ar lupta la rândul ei pentru evoluția sa personală, lăsându-ne pe noi în pace?!”, a mai spus Medana.

(VEZI ȘI: Alin Oprea scoate artileria grea: „După ce am confruntat-o, ea a recunoscut”. Dovada interceptărilor DNA care au dezvăluit infidelitățile Larisei)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune și activează în presa online de patru ani. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Absolventă a Facultății de Comunicare citeste mai mult
Parteneri
Cât de mult s-a schimbat Raluca Tănase. De nerecunoscut după intervenții estetice! Fanii, oripilați: „Doamne, dar ce modificată ești la față!”
Cât de mult s-a schimbat Raluca Tănase. De nerecunoscut după intervenții estetice! Fanii, oripilați: „Doamne,...
FOTO. Andreea Bălan, imagini interzise cardiacilor! S-a pozat într-o rochie transparentă total
FOTO. Andreea Bălan, imagini interzise cardiacilor! S-a pozat într-o rochie transparentă total
A MURIT! Anunțul trist al zilei
A MURIT! Anunțul trist al zilei
Problemele nu se mai termină între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Artista este foc și pară pe fostul soț și lansează acuzații la adresa designerului: „Totul este o strategie”
Problemele nu se mai termină între Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Artista este foc și...
Elevii care vor primi vouchere de 600 de lei. Ce trebuie să facă pentru a intra în posesia banilor
Elevii care vor primi vouchere de 600 de lei. Ce trebuie să facă pentru a...
Legea „Iohannis”, criticată de un fost președinte CCR: „Este în afara regulilor democratice”
Legea „Iohannis”, criticată de un fost președinte CCR: „Este în afara regulilor democratice”
Accident grav în București. O adolescentă de 17 ani a distrus 6 mașini
Accident grav în București. O adolescentă de 17 ani a distrus 6 mașini
Limita de viteză pe care puțini o cunosc. Cu câți km/h ai voie să traversezi intersecția?
Limita de viteză pe care puțini o cunosc. Cu câți km/h ai voie să traversezi...
Ce mesaj i-a trimis Ana Maria Vasiliu unei prietene, chiar înainte de a fi ucisă în Olanda. Conversația a fost făcută publică abia după înmormântare
Ce mesaj i-a trimis Ana Maria Vasiliu unei prietene, chiar înainte de a fi ucisă...
A fost găsit mort, legat la mâini și cu o pungă neagră pe cap. Tânărul de 23 de ani din Călărași și-ar fi pus capăt zilelor după ce și-a pierdut tatăl într-un incendiu
A fost găsit mort, legat la mâini și cu o pungă neagră pe cap. Tânărul...
Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau să îi dau bani. O fi crezut că vreau să îmi bat joc de el sau să îi întind o capcană.”
Ce a pățit Culiță Sterp în aeroport? „Atunci când văd un om care muncește vreau...
Lacrimi și urlete de jale la înmormântarea Anei-Maria Vasiliu. Familia a cedat, înainte ca tânăra să fie dusă la groapă. A fost nevoie de intervenția medicilor
Lacrimi și urlete de jale la înmormântarea Anei-Maria Vasiliu. Familia a cedat, înainte ca tânăra...
Staţiunea de pe litoral care se transformă radical în 2 ani. Modificări făcute ca în Mamaia
Staţiunea de pe litoral care se transformă radical în 2 ani. Modificări făcute ca în...
BANCUL ZILEI. Bulă o aburește pe una:  - Cu tine nu pot să fiu decât romantic!
BANCUL ZILEI. Bulă o aburește pe una: - Cu tine nu pot să fiu decât...
Telefoanele Samsung care vor primi actualizarea la versiunea stabilă Android 15
Telefoanele Samsung care vor primi actualizarea la versiunea stabilă Android 15
Îi spuneau „Baroneasa”! Prima FEMEIE din lume cu brevet de pilot
Îi spuneau „Baroneasa”! Prima FEMEIE din lume cu brevet de pilot
Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! A tot încercat să își ascundă SARCINA și a reușit, însă nu pentru mult timp. S-a aflat! Marea noastră VEDETĂ este ÎNSĂRCINATĂ
Este vestea momentului în showbiz-ul românesc! A tot încercat să își ascundă SARCINA și a...
Patru zodii care vor avea 7 zile pline de șanse fabuloase. Se vor întâmpla lucruri minunate în următoarea perioadă
Patru zodii care vor avea 7 zile pline de șanse fabuloase. Se vor întâmpla lucruri...
Animalul care poate să hiberneze 3 ani de zile. Nu are auz, dar are un simț al mirosului foarte dezvoltat
Animalul care poate să hiberneze 3 ani de zile. Nu are auz, dar are un...
Ora de iarnă 2024. Când se schimbă ora? UE a decis când dăm ceasurile înapoi
Ora de iarnă 2024. Când se schimbă ora? UE a decis când dăm ceasurile înapoi
Alexandru Ciucu a făcut anunțul după despărțirea de Alina Sorescu
Alexandru Ciucu a făcut anunțul după despărțirea de Alina Sorescu
Jocul NERECOMANDAT... săracilor! „Vă spun sincer, aș vrea enorm să recomand acest joc, dar nu pot”
Jocul NERECOMANDAT... săracilor! „Vă spun sincer, aș vrea enorm să recomand acest joc, dar nu...
Björn de la ABBA spune din nou „I Do
Björn de la ABBA spune din nou „I Do": Nuntă surpriză la 79 de ani
Marea voce a României s-a stins! Dumnezeu sa-l odihnească în pace!
Marea voce a României s-a stins! Dumnezeu sa-l odihnească în pace!
Diana Șoșoacă a dat cărțile pe față. România, sub protectoratul Rusiei
Diana Șoșoacă a dat cărțile pe față. România, sub protectoratul Rusiei
Cele TREI zodii care vor avea noroc TRIPLU, în următoarele 6 luni. Zodia care e posibil să-și găsească alesul
Cele TREI zodii care vor avea noroc TRIPLU, în următoarele 6 luni. Zodia care e...
Câţi bani a ajuns să câştige Bănel Nicoliţă, după ce şi-a pulverizat averea şi căsnicia. Suma incredibilă primită la 39 de ani
Câţi bani a ajuns să câştige Bănel Nicoliţă, după ce şi-a pulverizat averea şi căsnicia....
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam pentru aerisire, dar prețul e uriaș
Cu cât se vinde o garsonieră din București, situată într-un beci. Are un singur geam...
Biletele pentru Festivalul BEACH, PLEASE! 2025 se vând ca pâinea caldă! Ce preț au și ce surprize pregătesc organizatorii
Biletele pentru Festivalul BEACH, PLEASE! 2025 se vând ca pâinea caldă! Ce preț au și...
Alimentul delicios dar care afectează creierul. E considerat unul dintre cele mai dăunătoare și creează dependență
Alimentul delicios dar care afectează creierul. E considerat unul dintre cele mai dăunătoare și creează...
Ce conțin faimoșii biscuiți petit beurre, de fapt. Românii îi cumpără de ani buni, dar puțini citesc și eticheta
Ce conțin faimoșii biscuiți petit beurre, de fapt. Românii îi cumpără de ani buni, dar...
Romanița Iovan, dezvăluiri emoționante despre Albert, fiul pilotului Adrian Iovan. Ce s-a întâmplat cu băiatul după moartea tatălui său: „Era atât de matur, m-am speriat”
Romanița Iovan, dezvăluiri emoționante despre Albert, fiul pilotului Adrian Iovan. Ce s-a întâmplat cu băiatul...
×