Puterea din spatele puterii! MIHAIL IVAN: ”Credința este ancora!”
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Exclusiv » Experienţa paranormală a marcat-o pe fosta vedetă de la PRO TV: „S-a mișcat salteaua, am simțit cum s-a ridicat!”

Experienţa paranormală a marcat-o pe fosta vedetă de la PRO TV: „S-a mișcat salteaua, am simțit cum s-a ridicat!”

De: Loriana Dasoveanu 10/08/2024 | 14:00

Raluca Podea a ales să se retragă treptat din lumina reflectoarelor și să-și dedice mai mult timp fiului ei, David, dar și prorpiei sale vindecări. Vedeta și-a pierdut tatăl în urmă cu doi ani, iar lovitura a fost extrem de puternică pentru ea. A făcut terapie și nu și-a pierdut niciodată credința în Divinitate. În plus, știe că părintele său este într-un loc mai bun și o veghează. Raluca Podea a dezvăluit pentru CANCAN.RO că tatăl său îi trimite semne deseori, iar recent a avut parte de o experiență  care i-a dat fiori și pe care unii ar putea să o considere paranormală. 

Raluca Podea a trecut prin cea mai grea perioadă din viața ei atunci când tatăl ei s-a stins din viața în urma unei boli. Bărbatul nu a știut niciodată de ce suferă, Raluca preferând să-i ascundă părintelui său adevărul pentru a-l proteja. De când părintele ei a plecat dintre noi, blondina a avut parte de tot soiul de experințe pe care le-am putea încadra ca fiind paranormale. Raluca susține că într-o dimineață i-a simțit spiritul tatălui său cu ea în cameră, moment în care s-a speriat.

Raluca Podea, experiență paranormală! Tatăl i-a apărut lângă ea în pat

Raluca Podea a trăit recent o experiență paranormală care a marcat-o
Raluca Podea a trăit recent o experiență paranormală care a marcat-o Sursa: Instagram.com/ralucapodea

(CITEȘTE ȘI: Raluca Podea, experiență paranormală cu spritul tatălui. Cum i s-ar fi arătat părintele blondinei)

„Am avut parte de un eveniment care m-a marcat. L-am simțit pe tata într-o dimineață cum s-a ridicat de la picioarele mele. Eram trează, nu dormeam. Stăteam întinsă în pat, deschisesem ochii, urma să mă ridic din pat. În acel moment am simțit cum cineva se ridică de pe pat. Știi senzația aceea când cineva stă pe pat la picioarele tale. S-a mișcat salteaua, am simțit efectiv cum s-a ridicat. Atunci m-am speriat și m-am ridicat și eu brusc. 

Nu dormeam clar, am deschis ochii, nu l-am văzut, dar am simțit o energie foarte puternică. Îl visez foarte des, iar ce ți-am povestit s-a întâmplat acum o lună, dar de multe ori prevestește lucruri” , a spus Raluca Podea pentru CANCAN.RO.

Experiența a determinat-o pe Raluca să-și cumpere un animal de companie care să-i aducă aminte de sufletul tatălui său. Și mama ei a fost de acord, Raluca nefiind prima persoană din familia sa care a decis să-și cumpere un animal după o astfel de experiență.

„Eu după ce l-am simțit pe tata că s-a ridcat de la picioarele mele, am cumpărat o pisicuță. Pe tata îl chema Constantin și i-am pus pisicii numele Chanel. M-am gândit că se pot echilibra cu animalele.  Mătușa mea, sora mamei mele a murit acum 15 ani și am cumpărat un Yorkie. Vreau să îți spun că acel Yorkie are aceleași tresăriri. Felul în care se uită la mine este identic, îi spuneam mamei treaba asta și la fel i se părea și ei.  Eu merg și la un psihoterapeut foarte bun din România și mi-a confirmat multe din ceea ce eu mă duc și povestesc. Mi-a confirmat aproape tot a spus vedeta.

În urmă cu 24 de ore, tatăl vedetei i-a dat un alt semn: „S-a așezat pe mine”

Un fluture în nuanțele hainelor Ralucăi s-a așezat pe ea Sursa Instagram.com/ralucapodea
Un fluture în nuanțele hainelor Ralucăi s-a așezat pe ea Sursa Instagram.com/ralucapodea

(VEZI ȘI: Drama prin care trece Raluca Podea, după ce a aflat că tatăl ei are cancer: ”M-am rugat să apuce măcar Paștele!”)

„Ieri eram cu băiatul meu și cu o prietenă. Eram îmbrăcată în oranj, iar un fluture a venit pe mine. Apoi a zburat și s-a așezat pe o mașină, a stat acolo până am ajuns eu la mașină. După ce a stat la mașină, a zburat până la portiera mea. Eu am fobie de insecte și când l-am văzut, am rămas mască. Apoi a venit înapoi la mine și s-a așezat pe mine. Eu cred că era tata. El este mereu cu mine și mă veghează oriunde”, a mai spus fosta iubită a lui Florin Pastramă.

Mai mult, părintele vedetei a avertizat-o în legătură cu terenurile și casele pe care le-a lăsat în urmă. Așa cum știm, blonda s-a luptat doi ani după moartea tatălui cu unchiul său și rudele lui pentru casa părintească și două terenuri. În urmă cu câteva luni, cele două părți au ajuns la un numitor comun și au făcut pace după ce tatăl Ralucăi i-a apărut, din nou, în vis.

După mulți ani, Raluca a făcut pace cu rudele din partea tatălui: „Așa era normal, dar oamenii se schimbă de la bani”

„Eu am avut probleme cu familia lui pentru moștenire, cu actele, cu casa. Mi-a apărut tata în vis și mi-a spus că o să se rezolve. Am încheiat actele în decembrie, le-am dat o sumă de bani ca să scap și să nu mai stăm prin procese. Pe mine nu mă interesau terenurile, ci casa pentru că era casa tatălui meu. Era casa unde tata a trăit și a construit toată viața, așa că normal că îmi păsa ce se alegea de ea.Acum, eu și unchiul meu suntem în relații bune, avem o relație frumoasă. Eu nu am vrut niciodată să avem o relație defectuoasă, și iată că tata a avut dreptate, s-a rezolvat. Oamenii se schimbă foarte mult de la bani. Nu am înțeles niciodată de ce pentru că nu am cerut nimic în plus. Eu voiam casa tatălui meu, să împărțim totul pentru că așa era normal” , a spus Raluca Podea pentru CANCAN.RO.

Raluca este o persoană credincioasă și este convinsă că Divinitatea îi arată tot felul de semne. Nu îi este teamă de experiențele paranormale, dimpotrivă. Susține că de multe ori au ajutat-o.

„Eu sunt și foarte credincioasă, acum țin postul Adormirii Maicii Domnului și țin toate posturile. Pe mine Dumnezeu și posturile mă ajută foarte mult. De când mă știu am premoniții, am viziuni care se întâmplă la ceva timp, a doua zi. Mi s-a întâmplat să simt că fac accident cu mașina, m-am urcat în mașină și am evitat la o fracțiune de secundă o tragedie”, a mai dezvăluit vedeta.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Loriana Dasoveanu lucrează pe zona de Lifestyle la CANCAN.RO care face parte din Grupul de Presă Gândul Media Network. A debutat ca jurnalist la Antena Stars în anul 2018, acolo unde a fost redactor, reporter și prezentator, ulterior a lucrat la citeste mai mult
Parteneri
Ilie Dumitrescu, secretele care îl mențin în formă la 55 de ani. Ce consumă fostul fotbalist zilnic?
Ilie Dumitrescu, secretele care îl mențin în formă la 55 de ani. Ce consumă fostul...
„Încă am o viață sexuală foarte bună cu el”. Victoria Beckham dezvăluiri intime incendiare despre David Beckham
„Încă am o viață sexuală foarte bună cu el”. Victoria Beckham dezvăluiri intime incendiare despre...
A murit maestrul naiului din România! Artistul s-a stins din viață după ce a făcut infarct
A murit maestrul naiului din România! Artistul s-a stins din viață după ce a făcut...
Un vlogger român a plecat în Ucraina pentru a vedea cum se trăiește acolo. A rămas uimit de prețuri: „În România se plătește de 3 ori mai mult”
Un vlogger român a plecat în Ucraina pentru a vedea cum se trăiește acolo. A...
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate...
Furie în Rusia, după ce un comandant și-a trimis cei mai buni operatori de drone într-o misiune sinucigașă drept pedeapsă
Furie în Rusia, după ce un comandant și-a trimis cei mai buni operatori de drone...
VIDEO: Dezastrul lăsat în urma inundațiilor. Un drum național este închis. Ciobani cu o turmă de oi sunt blocați timp de 3 zile
VIDEO: Dezastrul lăsat în urma inundațiilor. Un drum național este închis. Ciobani cu o turmă...
Ai două anvelope noi? Unde recomandă experții să fie montate: pe spate sau pe față?
Ai două anvelope noi? Unde recomandă experții să fie montate: pe spate sau pe față?
Suma incredibilă pe care fostul soț al Ozanei Barabancea o plătea copiilor: 35 de lei pensie alimentară. Cum s-a descurcat soprana
Suma incredibilă pe care fostul soț al Ozanei Barabancea o plătea copiilor: 35 de lei...
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”
VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la...
Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”
Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată...
ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. Cum va fi vremea până la jumătatea lunii octombrie
ANM a actualizat prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni. Cum va fi vremea până la...
BANCUL ZILEI. Bulă ajunge la birou și urlă: - Adu-mi repede o cafea, măi săracule!
BANCUL ZILEI. Bulă ajunge la birou și urlă: - Adu-mi repede o cafea, măi săracule!
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
MISTERUL de la Stonehenge se adâncește! Ce au găsit acum arheologii?
MISTERUL de la Stonehenge se adâncește! Ce au găsit acum arheologii?
Doliu uriaș! Marea artistă A MURIT la doar 29 de ani, iar la nici o zi și mama ei S-A STINS din viață: ”A fost o inspirație...”
Doliu uriaș! Marea artistă A MURIT la doar 29 de ani, iar la nici o...
Ce a spus un german care a vizitat toate țările din Europa despre România. Care sunt destinațiile care nu l-au impresionat: “Este dezamăgitor”
Ce a spus un german care a vizitat toate țările din Europa despre România. Care...
O fabrică importantă din România s-a redeschis. S-au investit milioane de euro în ea și va produce multe lucruri utile în construcții
O fabrică importantă din România s-a redeschis. S-au investit milioane de euro în ea și...
Familia Regală a României, în doliu. Este mare tristeţe şi regret: Dumnezeu să-l odihnească
Familia Regală a României, în doliu. Este mare tristeţe şi regret: Dumnezeu să-l odihnească
Alina Sorescu a făcut anunţul, ce se întâmplă cu divorţul de Alexandru Ciucu
Alina Sorescu a făcut anunţul, ce se întâmplă cu divorţul de Alexandru Ciucu
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
Meta ia măsuri: Presa rusă de stat a fost interzisă pe Facebook, WhatsApp şi Instagram
Meta ia măsuri: Presa rusă de stat a fost interzisă pe Facebook, WhatsApp şi Instagram
Ordin venit de la UE. România trebuie să se supună. Avem termen până în 2045
Ordin venit de la UE. România trebuie să se supună. Avem termen până în 2045
Schimbări radicale pentru profesori. Ce se întâmplă cu orele suplimentare
Schimbări radicale pentru profesori. Ce se întâmplă cu orele suplimentare
Zodia cea mai egoistă din horoscop. Află din acest tabel cât de zgâcit ești, în funcție de zodia ta
Zodia cea mai egoistă din horoscop. Află din acest tabel cât de zgâcit ești, în...
Are 23 de ani şi s-a căsătorit cu un milionar de 18 ani. Nunta la care nu se aştepta nimeni: Nu mai sunt doi, ci un singur trup
Are 23 de ani şi s-a căsătorit cu un milionar de 18 ani. Nunta la...
Ce a putut să facă un român în scara blocului, chiar la ușa apartamentului său. Cineva a pozat totul și a arătat dovada
Ce a putut să facă un român în scara blocului, chiar la ușa apartamentului său....
Ce s-a întâmplat cu verigheta Iuliei Albu? Mihai Albu explică decizia surprinzătoare
Ce s-a întâmplat cu verigheta Iuliei Albu? Mihai Albu explică decizia surprinzătoare
Acesta este cel mai rece oraș din lume. Are zăcăminte de aur și diamante, sute de mii de locuitori și singurul muzeu dedicat mamuților de pe Pământ
Acesta este cel mai rece oraș din lume. Are zăcăminte de aur și diamante, sute...
Locul în care plouă cu diamante. Gigantul înghețat care îi fascinează de ani întregi pe oamenii de știință
Locul în care plouă cu diamante. Gigantul înghețat care îi fascinează de ani întregi pe...
Carmen Șerban i-a făcut parastas de cinci ani tatălui ei. Cine i-a fost alături, pe o ploaie torențială
Carmen Șerban i-a făcut parastas de cinci ani tatălui ei. Cine i-a fost alături, pe...
×