O influenceriță din Asia a venit să viziteze România și să se bucure de experiența socio-culturală și cea gastronomică. Desigur, printre primele activități pe care le fac, de obicei, străinii care ne vizitează țara reprezintă servirea mesei într-un restaurant cu specific românesc. Și tânăra a luat această decizie, servind masa în București. Iată ce reacție a avut după ce a mâncat mămăligă cu brânză și ou, într-un local bucureștean.
O influenceriță din Asia a venit să viziteze România și să se bucure de o experiență culturală aparte. Desigur, printre primele activități de pe listă se numără servirea unor preparate în restaurantele cu specific românesc. Tânăra din Asia a intrat într-un local din București, acolo unde a servit, de altfel, câteva feluri de mâncare.
Papilele gustative ale influenceriței au fost pur și simplu cucerite de bucătăria tradițională românească. A intrat în restaurantul bucureștean și și-a comandat o supă de legume, pentru care a plătit suma de 13 lei. A mai cerut o tocană de carne cu mămăligă, ou prăjit și brânză, pentru care a plătit 47 de lei. Felurile de mâncare, însă, au fost pe gustul turistei.
În mediul online, tânăra și-a împărtășit impresiile legate de șederea în țara noastră, dar și despre mâncarea pe care a consumat-o în restaurant. Desigur, reacția a fost una pe măsură – influencerița a oferit o recenzie pozitivă localului unde a mâncat.
Vezi și Cum a fost păcălită această tânără, într-un restaurant. Câți bani a plătit pentru un singur ou
Influenceriț din Asia nu este singura care s-a arătat cucerită de mâncarea tradițională sau de diverse preparate populare în România. De pildă, Nadir, un vlogger de călătorie, a venit să viziteze orașul București, acolo unde a rămas, de altfel, cu o impresie de milioane. Nu doar că a susținut că orașul este „unul dintre cele mai cool din Europa”, ci a rămas surprins și de preparatele pe care le-a consumat. Turistul din Statele Unite ale Americii a mâncat sarmale în foi de viță, iar gustul autentic l-a uimit total. Vezi AICI ce a spus vloggerul.
Un alt turist străin a avut parte de o experiență culinară deosebită, după ce și-a cumpărat colivă, sarmale (cu varză murată) și ciorbă de burtă. După ce a gustat din sarmale, a decis să le ofere nota 8/10. Pentru ciorba de burtă, turistul a oferit nota 5,2/10. Coliva i-a fost pe plac, așa că a primit o notă mai mare. Vezi AICI cum a reacționat.
Rijad din Bosnia este un tânăr care s-a mutat la Botoșani (transferat la echipa FC Botoșani în vara anului 2022) și care a avut ocazia să deguste mai mult preparate românești. Două sunt favoritele lui: sarmalele și fasolea fără carne. A susținut că sarmalele preparate în România sunt asemănătoare cu cele din Bosnia. Vezi AICI detalii.