Puterea din spatele puterii! MIHAIL IVAN: ”Credința este ancora!”
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Exclusiv » Bombă la ”Insula Iubirii”, după ce Dany Boy și-a părăsit iubita și s-a cuplat cu ispita! A lăsat-o să plângă în pernă și… A sedus-o, după ce și-a încercat norocul cu altele

Bombă la ”Insula Iubirii”, după ce Dany Boy și-a părăsit iubita și s-a cuplat cu ispita! A lăsat-o să plângă în pernă și… A sedus-o, după ce și-a încercat norocul cu altele

De: Andrei Iovan 31/07/2024 | 23:40

Zilele trecute, CANCAN.RO vă dezvăluia că Maria de la ”Insula Iubirii” a încercat să se cupleze cu ispita Beni, după ce filmările s-au încheiat. Din păcate, lanțul de iubire s-a rupt rapid, iar concurenta a rămas tot singurică. Acum, vă spunem că nici iubitul său, Dany, cu care se iubea de 5 ani, n-a rămas mai prejos! Tănărul a încercat și el o relație cu ispita cu care a stat cel mai mult pe Insulă, iar aseara și-a sărbătorit și ziua împreună cu aceasta.

Deși toți se așteptau ca Maria să rămână ori cu iubitul său, Dany Boy, ori cu ispita Marcel, cu care a socializat cel mai mult de pe Insulă, brașoveanca a bătut la a treia ușă și a încercat să se cupleze cu ispita Beni. S-au vizitat reciproc, Maria a și cunoscut-o pe mama lui Beni, însă chimia n-a fost suficient de puternică, iar relația s-a răcit rapid. Maria a rămas, într-un final, tot singură. Puteți citi toată povestea AICI.

Pe Insulă, Dany Boy a socializat cel mai mult de ispita Mădălina, după cum s-a văzut cu ochiul liber încă din primul episod. Pe măsura ce timpul a trecut, cei doi au devenit din ce în ce mai apropiați. La polul opus, și Maria a fost din ce în ce mai prietenoasă cu ispita Marcel, însă, după ce filmările s-au încheiat, între ce doi nu s-a concretizat nimic afară. Fiecare a pornit pe drumul său, Maria către Brașov și Marcel înapoi în Tenerife, iar povestea lor a luat sfârșit pentru totdeauna. Ba chiar Marcel și-a făcut și o nouă iubită cu care se afișează nonstop pe rețelele de socializare, semn că a dat-o uitării pe Maria definitiv și irevocabil.

Dany Boy o ține ”caldă” pe ispita Mădălina

Nu putem spune același lucru și despre Dany Boy, însă! După 5 ani alături de Maria și un episod în care acesta ar fi agresat-o fizic, concurentul a decis să dea o șansă relației sale cu… ispita! Sursele spun că, imediat după ce emisiunea din Thailanda a luat sfârșit, Dany a venit la București după Mădălina! Și-a lăsat fosta parteneră la Brașov și a venit la Capitală, în numele iubirii.

CANCAN.RO a aflat că cei doi și-au petrecut câteva săptămâni de vis, însă lucrurile n-au rămas așa pentru mult timp, iar Dany Boy și Mădălina au început să se ciondănească. Ulterior, Dany Boy și-ar fi încercat norocul și cu alte domnișoare, iar Mădălina ar fi rămas să plângă în pernă. Ironia sorții, ispita a fost cea care a rămas cu ochii în soare, iar concurentul a plecat să facă alte cuceriri. În loc să fie cea care ispitește și lasă, Mădălina a ajuns să fie cea lăsată și abandonată. Ba chiar sursele susțin că blondina a suferit la modul serios, dovadă că pe Insulă chiar s-a îndrăgostit de Dany Boy pe bune! Tânărul n-ar fi renunțat însă de tot la Mădălina! I-ar fi dat când una caldă, când una rece ispitei, ca să o țină totuși aproape, în cazul în care vrea să revină la ea.

Și fix așa s-a întâmplat! Deși a mai ”umblat” și pe la alte domnișoare, Dany Boy s-a reîntors de curând în București, la Mădălina. Ba chiar aseară și-a și sărbătorit ziua de naștere alături de ispita care i-a stricat relația de 5 ani. Cei doi au petrecut până în zori într-un club din Centrul Vechi, semn că au mai dat o șansă relației lor. Informațiile uluitoare nu se opresc aici! Cornel a ”comis-o” grav aseară!

Dany Boy a uitat-o pe Maria definitiv, acum petrece cu Mădălina. (SURSA: INSTAGRAM.COM)

Cornel și ispita Maria, seară de pomină în club. Unde e Iustina?!

Dany Boy și ispita Mădălina n-au petrecut singuri, însă! În club au fost și Cornel și Claudiu. Nu știm de ce, însă băieții și-au lăsat iubitele acasă, pe Iustina și Simona, și-au ieșit în club cu… ispitele! Spunem acest lucru pentru că lor li s-au alăturat și Anca Zotoiu și, culmea culmilor, Maria Tebieș. Da, da, ați citit bine! Cornel și Maria ar fi petrecut împreună-n club, de ziua lui Dany!

Deși Iustina, însărcinată încă de pe Insulă, a avut o cădere nervoasă, a plâns și și-a scos inelul de logodnă după ce l-a văzut pe Cornel în preajma Mariei Tebieș, acum, concurentul și ispita ar fi ieșit în club împreună. Nu știm cum a permis Iustina acest lucru, însă imaginile vorbesc de la sine!

Ispita Maria și Cornel, din nou împreună, chiar și după crizele Iustinei. (SURSA: INSTAGRAM.COM)

În timp ce Claudiu și Cornel au ieșit în Centrul Vechi, Simona și Iustina au fost lăsate acasă. Destul de ciudat, nu? Pare-se, cei doi bărbați au ales să petreacă până în zori de ziua lui Dany Boy, însă fără partenerele lor. În timp ce Dany a ales să fie alături de ispita Mădălina, Claudiu și Cornel au decis să se distreze fără femeile din viața lor. După cum reiese foarte clar din imagini, Maria Tebieș a fost și ea invitată la ziua aniversară, iar ea și Cornel ar fi dat nas în nas.

Suntem extrem de curioși ce părere ar avea Iustina despre marea întâlnire dintre actualul ei soț și ispita Maria, mai ales după crizele pe care le-a făcut când a văzut cât de apropiați erau cei doi pe Insulă. Destul de bizară aceasta întâlnire la ceas de seară, nu credeți? Insărcinata Iustina a fost lăsată acasă, iar Cornel a plecat în club cu băieții și ispitele.

Până una, alta, din imagini putem observa cât de bine s-au distrat cu toții. Atât ispitele Maria și Mădălina, cât și Dany Boy și Cornel, se pare, au avut parte de clipe minunate, mai ales că au ”asezonat” momentele petrecute împreună cu mai mult alcool, după cum vedem cu ochiul liber.

(Nu rata: CORNEL O VA FACE PE IUSTINA SĂ PLÂNGĂ, DIN NOU. APROPIERE ȘI ATINGERI INTERZISE LA INSULA IUBIRII: „AM SIMȚIT CĂ MĂ DOREȘTE”)

Iustina și Simona, lăsate acasă de către partenerii lor. (SURSA: INSTAGRAM.COM)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Nadia Comăneci, secretele siluetei de invidiat la 63 de ani. Cele trei alimente pe care le evită. „Mănânc deștept”
Nadia Comăneci, secretele siluetei de invidiat la 63 de ani. Cele trei alimente pe care...
Ce cartiere din București s-au zguduit cel mai puternic în timpul cutremurului de 5.3 grade
Ce cartiere din București s-au zguduit cel mai puternic în timpul cutremurului de 5.3 grade
A murit maestrul naiului din România! Artistul s-a stins din viață după ce a făcut infarct
A murit maestrul naiului din România! Artistul s-a stins din viață după ce a făcut...
Un vlogger român a plecat în Ucraina pentru a vedea cum se trăiește acolo. A rămas uimit de prețuri: „În România se plătește de 3 ori mai mult”
Un vlogger român a plecat în Ucraina pentru a vedea cum se trăiește acolo. A...
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate...
VIDEO. Replica lui Ciolacu după ce Ciucă a spus că PSD e urmașul PCR
VIDEO. Replica lui Ciolacu după ce Ciucă a spus că PSD e urmașul PCR
VIDEO: Dezastrul lăsat în urma inundațiilor. Un drum național este închis. Ciobani cu o turmă de oi sunt blocați timp de 3 zile
VIDEO: Dezastrul lăsat în urma inundațiilor. Un drum național este închis. Ciobani cu o turmă...
Dacia testează un nou SUV cu 7 locuri în România. Va fi cea mai scumpă Dacie din istorie - FOTO
Dacia testează un nou SUV cu 7 locuri în România. Va fi cea mai scumpă...
Suma incredibilă pe care fostul soț al Ozanei Barabancea o plătea copiilor: 35 de lei pensie alimentară. Cum s-a descurcat soprana
Suma incredibilă pe care fostul soț al Ozanei Barabancea o plătea copiilor: 35 de lei...
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”
VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la...
Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”
Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată...
CALCUL. Profitul obținut astăzi de un român care ar fi cumpărat un lingou de aur în 2019
CALCUL. Profitul obținut astăzi de un român care ar fi cumpărat un lingou de aur...
BANCUL ZILEI. Bulă ajunge la birou și urlă: - Adu-mi repede o cafea, măi săracule!
BANCUL ZILEI. Bulă ajunge la birou și urlă: - Adu-mi repede o cafea, măi săracule!
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Veste BOMBĂ! Ce vrea să facă China pe Lună? Are și parteneri!
Veste BOMBĂ! Ce vrea să facă China pe Lună? Are și parteneri!
Vedeta Antena 1 s-a mutat la PRO TV, după valul de demisii ale celor trei chefi. Mutare neașteptată în televiziune
Vedeta Antena 1 s-a mutat la PRO TV, după valul de demisii ale celor trei...
Locul de muncă în care poți face bani frumoși. Se plătește în lire sterline, n-ai nevoie de studii superioare, dar ești obligat să ai un câine
Locul de muncă în care poți face bani frumoși. Se plătește în lire sterline, n-ai...
Ai cont și card la BCR? Anunț oficial pentru toți clienții. Sunt beneficii unice
Ai cont și card la BCR? Anunț oficial pentru toți clienții. Sunt beneficii unice
Viața la bloc. Toții proprietarii de apartamente sunt obligați. Poți chiar să îți pierzi apartamentul
Viața la bloc. Toții proprietarii de apartamente sunt obligați. Poți chiar să îți pierzi apartamentul
Alina Sorescu a făcut anunţul, ce se întâmplă cu divorţul de Alexandru Ciucu
Alina Sorescu a făcut anunţul, ce se întâmplă cu divorţul de Alexandru Ciucu
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
Restricţii de circulaţie în Capitală pentru Zilele Bucureştiului
Restricţii de circulaţie în Capitală pentru Zilele Bucureştiului
Traian Băsescu nu cedează. Decizia luată de fostul președinte al României
Traian Băsescu nu cedează. Decizia luată de fostul președinte al României
Pensionarea anticipată, schimbată de noua lege. Condiții mult mai aspre
Pensionarea anticipată, schimbată de noua lege. Condiții mult mai aspre
Ce a primit o badantă româncă de la bătrâna de 92 de ani pe care a îngrijit-o. „A obligat-o!”
Ce a primit o badantă româncă de la bătrâna de 92 de ani pe care...
E complex! Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor începe lucrările
E complex! Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor...
Ce a putut să facă un român în scara blocului, chiar la ușa apartamentului său. Cineva a pozat totul și a arătat dovada
Ce a putut să facă un român în scara blocului, chiar la ușa apartamentului său....
Cutremur cu magnitudinea de 5,2 in Romania:
Cutremur cu magnitudinea de 5,2 in Romania: "Păstraţi-vă calmul, pot urma replici ale cutremurului"
Creatura care întinerește în loc să îmbătrânească. A fost descoperită recent și ar putea revoluționa medicina
Creatura care întinerește în loc să îmbătrânească. A fost descoperită recent și ar putea revoluționa...
Acesta este “Drumul binelui” din România. Locul fascinant, inclus în patrimoniul UNESCO, pe care toți călătorii ar trebui să-l vadă măcar o dată în viață
Acesta este “Drumul binelui” din România. Locul fascinant, inclus în patrimoniul UNESCO, pe care toți...
Mădălin Ionescu, recunoscător soției lui. De ce o apreciază foarte mult pe Cristina Șișcanu
Mădălin Ionescu, recunoscător soției lui. De ce o apreciază foarte mult pe Cristina Șișcanu
×