Puterea din spatele puterii! MIHAIL IVAN: ”Credința este ancora!”
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Vedete » Cristina Cioran este gata să îi ierte tot lui Alex Dobrescu, după ce bărbatul și-a cerut scuze public. Urmează marea împăcare?! „Dacă crede că este pregătit…”

Cristina Cioran este gata să îi ierte tot lui Alex Dobrescu, după ce bărbatul și-a cerut scuze public. Urmează marea împăcare?! „Dacă crede că este pregătit…”

De: Alina Drăgan 18/07/2024 | 18:26
Cristina Cioran este gata să îi ierte tot lui Alex Dobrescu, după ce bărbatul și-a cerut scuze public. Urmează marea împăcare?! „Dacă crede că este pregătit...”

De o bună perioadă, Alex Dobrescu și Cristina Cioran sunt în război. Cei doi au aruncat unul la adresa altuia cu numeroase acuzații și au făcut scandal public. Astfel, în urma celor întâmplate, blondina a reușit să obțină un ordin de protecție împotriva bărbatului, fapt ce pare că nu l-a afectat prea tare până acum. Din cauza ordinului de protecție, Alex Dobrescu nu se poate apropia de fiica sa, fapt ce l-a resimțit din plin astăzi, 18 iulie, când micuța lui a împlinit trei ani. Faptul că nu a putut să își vadă fiica în această zi importantă l-a făcut pe Alex Dobrescu să îngroape securea războiului și să își ceară scuze, iar Cristina Cioran pare că este gata să îl ierte. Urmează oare marea împăcare?

Alex Dobrescu și Cristina Cioran sunt în proces de o perioadă îndelungată. După ce blondina a afirmat că a fost lovită de fostul partener, acesta a primit ordin de protecție și nu are voie să se apropie la o anumită distanță de ea și de fiica lor. Ei bine, acum, de ziua de naștere a micuței Ema, Alex Dobrescu pare că și-a regândit strategia și a ajuns să își ceară scuze în mod public pentru tot ce i-a făcut fostei partenere.

(CITEȘTE ȘI: ALEX DOBRESCU ȘI-A STRIGAT DISPERAREA ÎN CANCAN.RO: ”ÎMI VREAU FAMILIA ÎNAPOI!” CONDIȚIA PUSĂ DE CRISTINA CIORAN: ”EU CHIAR L-AM IUBIT!”)

„Știu ce am de făcut acum”

Astăzi, 18 iulie, fiica lui Alex Dobrescu și a Cristinei Cioran își aniversează ziua de naștere. Micuța Ema a fost sărbătorită așa cum se cuvine la grădinița de vară, însă de la eveniment a lipsit chiar tatăl ei, care nu are voie să se apropie de ea. Acest lucru pare că l-a făcut să sufere destul de mult pe Alex Dobrescu. Astfel că bărbatul și-a regândit strategia și vrea acum să remedieze tot ce a stricat.

Fostul partener al Cristinei Cioran pare că a înțeles că a greșit, așa că și-a cerut scuze în mod public și speră ca blondina să îi permită din nou să se apropie de fiica lui. Alex Dobrescu spune că nu vrea să mai lipsească la momentele importante din viața micuței și este gata să facă orice pentru asta.

„Nu am voie, în continuare, să iau legătura cu cea mică. Am primit niște poze de la ziua ei care i-a fost serbată la grădiniță. Am primit niște poze de la doamna educatoare. Am văzut că totul se desfășoară conform a ceea ce și-au dorit cei de acolo și mama ei, totul e frumos, dar nu ăsta e principalul. Am realizat că am greșit. Nu vreau să mai fie momente în viața copilului meu pe care să le văd din poze. Momente importante pe care le pierd.

Știu ce am de făcut acum, știu exact ce am de făcut. Să revin în viața copilului meu, astfel încât să ne putem bucura împreună de momentele astea frumoase. Nu înțelege prea multe la 3 ani, dar trebuie să știe că o iubesc din tot sufletul meu și abia aștept să mă întorc lângă ea și lângă Cristina. Îmi pare rău pentru comportamentul avut că nu sunt acolo lângă ea, dar voi fi cât de curând”, a mărturisit Alex Dobrescu, la Antena Stars.

Urmează marea împăcare?!

Deși în urmă cu ceva timp spunea că nu vrea să mai audă de fostul partener, Cristina Cioran pare că a fost mișcată de regretele lui Alex Dobrescu. Aceasta a declarat că vede că bărbatul încearcă să se schimbe, așa că este deschisă să îi mai acorde încă o șansă și să îl lase lângă fetița lor. Veștile sunt îmbucurătoare, iar acum toată lumea se întreabă dacă va urma și marea împăcare. Își vor mai da cei doi oare încă o șansă? Rămâne de văzut.

„Frică mi-a fost atunci când nu era el, când devenea altcineva. Era foarte greu de gestionat situația. A fost o perioadă foarte dificilă și foarte grea care, din fericire, a trecut. Au trecut deja patru luni. L-am văzut în interviuri, l-am văzut că regretă tot ce s-a întâmplat și că ar vrea să restabilească relația cu fetița lui. Dacă crede că este potrivit, dacă crede că este pregătit să facă asta, nu am clar nimic împotrivă”, a declarat Cristina Cioran, potrivit spynews.ro.

(VEZI ȘI: REACȚIA CRISTINEI CIORAN CÂND S-A ÎNTÂLNIT, DUPĂ 3 LUNI, CU ALEX DOBRESCU)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune și activează în presa online de patru ani. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Absolventă a Facultății de Comunicare citeste mai mult
Parteneri
El 64 de ani, ea 30! Cuplu BOMBĂ în showbiz. S-au amorezat când nu se aștepta nimeni
El 64 de ani, ea 30! Cuplu BOMBĂ în showbiz. S-au amorezat când nu se...
Ion Țiriac și-a cumpărat avion de peste 60.000.000 de euro
Ion Țiriac și-a cumpărat avion de peste 60.000.000 de euro
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Ce etnie are, de fapt, Theo Rose. Jurata de la Vocea României a mărturisit fără perdea: „N-am ieșit cu fuste...”
Ce etnie are, de fapt, Theo Rose. Jurata de la Vocea României a mărturisit fără...
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda!...
Toalete cu uși decupate, la un liceu din Sibiu. Directoarea instituției: „Băile sunt curate, pot fi folosite foarte bine”
Toalete cu uși decupate, la un liceu din Sibiu. Directoarea instituției: „Băile sunt curate, pot...
VIDEO Hairstylistul vedetelor a făcut scandal în trafic, iar șoferița agresată a depus plângere la poliție. Cum se apără Bassam Dabbas
VIDEO Hairstylistul vedetelor a făcut scandal în trafic, iar șoferița agresată a depus plângere la...
Este legal să depășești coloana de mașini? Cum se face, corect, o depășire?
Este legal să depășești coloana de mașini? Cum se face, corect, o depășire?
Mesajul dureros transmis de tatăl Denisei, stewardesa găsită moartă în Japonia: „Până când ne vom revedea” Părinții tinerei așteaptă ca trupul neînsuflețit al Denisei să ajungă în România
Mesajul dureros transmis de tatăl Denisei, stewardesa găsită moartă în Japonia: „Până când ne vom...
Inundații catastrofale, la Galați: patru oameni au murit, iar străzile au fost măturate de ape. Iadul s-a dezlănțuit pe pământ
Inundații catastrofale, la Galați: patru oameni au murit, iar străzile au fost măturate de ape....
VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat? Momentul în care a ales să îi spună adevărul. „S-a panicat, mi-a spus să mă fac bine.”
VIDEO Cum i-a spus Mihai Albu fiicei sale despre boala nemiloasă cu care s-a confruntat?...
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte să fie ucisă cu sânge rece! Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc: „Doamne ferește”
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte...
"A venit viitura şi l-a înecat". Patru oameni au murit în Galaţi, în urma celor...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Iubito, ce mâncăm azi? Bubulina: - Crize de nervi la grătar cu garnitură de…
BANCUL ZILEI. Bulă: - Iubito, ce mâncăm azi? Bubulina: - Crize de nervi la grătar...
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Oamenii de știință au găsit FORME de VIAȚĂ deasupra Pământului!
Oamenii de știință au găsit FORME de VIAȚĂ deasupra Pământului!
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea...
Țara unde oamenii trăiesc cel mai mult. Deși viața e frumoasă și liniștită, puțini ar putea să se mute aici
Țara unde oamenii trăiesc cel mai mult. Deși viața e frumoasă și liniștită, puțini ar...
Ce să pui în zacuscă pentru ca aceasta să nu mai fie amară și să obții un gust deosebit. Ingredientul secret al bucătarilor de top
Ce să pui în zacuscă pentru ca aceasta să nu mai fie amară și să...
Amendă de 4.000 de lei pentru proprietarii de apartamente. Obligatoriu pentru cei care au termopane
Amendă de 4.000 de lei pentru proprietarii de apartamente. Obligatoriu pentru cei care au termopane
Gina Pistol, gafă de zile mari la Masterchef! Ce a făcut celebra prezentatoare
Gina Pistol, gafă de zile mari la Masterchef! Ce a făcut celebra prezentatoare
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
Opţiunile lui Putin pentru a răspunde rachetelor ucrainene ar putea include un test nuclear, spun experţii: „Ar fi o escaladare dramatică a conflictului”
Opţiunile lui Putin pentru a răspunde rachetelor ucrainene ar putea include un test nuclear, spun...
Este obligatoriu de la 1 noiembrie. Trebuie să aveți anvelope de zăpadă
Este obligatoriu de la 1 noiembrie. Trebuie să aveți anvelope de zăpadă
Locul din România care atrage străinii ca un magnet. E doar la câteva ore de București
Locul din România care atrage străinii ca un magnet. E doar la câteva ore de...
Ce a pățit Nelu Cortea în Ungaria, după ce a fost auzit vorbind în limba română. Prezentatorul Podcastito Asia Express e revoltat
Ce a pățit Nelu Cortea în Ungaria, după ce a fost auzit vorbind în limba...
Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu. Ce mănâncă la miezul nopţii şi ce băuturi alcoolice consumă
Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu. Ce mănâncă la miezul nopţii şi ce băuturi alcoolice...
Din ce face bani ispita Maria Tebieș după Insula Iubirii. Cu ce se mai ocupă pe lângă medicină
Din ce face bani ispita Maria Tebieș după Insula Iubirii. Cu ce se mai ocupă...
De ce Connect-R și Alex Velea nu au permis de conducere? Răspunsul amuzant al artistului
De ce Connect-R și Alex Velea nu au permis de conducere? Răspunsul amuzant al artistului
Proiectul uriaș care ar pune România lângă cele mai mari țări din Europa: linia de tren de mare viteză care leagă Bucureștiul de alte capitale importante
Proiectul uriaș care ar pune România lângă cele mai mari țări din Europa: linia de...
Planta care nu te lasă să îmbătrânești. Este bogată în colagen, conține multe vitamine și i se mai spune “aurul verde al frumuseții”
Planta care nu te lasă să îmbătrânești. Este bogată în colagen, conține multe vitamine și...
Cum a făcut față Daliana Răducan celebrității lui Răzvan Simion, la începutul relației
Cum a făcut față Daliana Răducan celebrității lui Răzvan Simion, la începutul relației
×