Acasă » Vedete » Ce s-a întâmplat cu Daria Radionova, fosta iubită a lui Alex Bodi. Cumpăna prin care a trecut rusoaica: ”Nu v-am spus cât de zdrobită am fost”

Ce s-a întâmplat cu Daria Radionova, fosta iubită a lui Alex Bodi. Cumpăna prin care a trecut rusoaica: ”Nu v-am spus cât de zdrobită am fost”

De: Alexandra Costea 26/06/2024 | 20:49

O mai știți pe Daria Radionova? Șatena a format un cuplu cu omul de afaceri Alex Bodi, la scurt timp după ce acesta s-a despărțit de Bianca Drăgușanu. Cei doi au ajuns chiar și în punctul în care afaceristul i-a oferit și inelul de logodnă. La scurt timp după logodnă, cei doi s-au despărțit cu scandal, mai exact în primăvara anului 2021. Iată ce s-a întâmplat în ultimul timp cu rusoaica, mai ales că aceasta și-a șters pozele de pe Instagram și a dispărut de pe rețelele de socializare!

Relația Dariei și a lui Alex Bodi a fost de asemenea marcată de multe certuri și împăcări. Chiar dacă cei doi au ales să-și spună adio definitiv în primăvara anului 2021, tânăra rusoaică a decis, la un moment dat, să dispară de pe rețelele de socializare. Iată care a fost anunțul de la acea vreme al Driei Radionova!

„I-am oferit tot ce pot să ofer, am fost o persoană loială, iubitoare și grijulie, cu inimă pură și intenții bune. A fost o lecție dificilă în viața mea și sunt recunoscătoare că am primit-o. Cel mai important lucru pe care l-am învățat este că oamenii nu se schimbă și abia acum înțeleg că Bianca a avut dreptate cu tot ce a spus despre el. O înțeleg”, a spus la acea vreme fosta iubită a lui Alex Bodi.

După mai bine de doi ani în care nimeni nu a mai știut absolut nimic despre rusoaică, Daria Radionova a venit cu explicații despre dispariția sa. Mai mult, fosta iubită a mului de afaceri a postat mai multe fotografii din Dubai, orașul în care a ales să se stabilească definitiv.

„Probabil ați observat că sunt mai puțin activă de ceva timp. Cei care mă urmăresc știu că am trecut prin momente dificile, dar nu v-am împărtășit adevăratele mele emoții. Nu v-am spus cât de zdrobită am fost. Mi-a luat doi ani să mă întorc… casa mi-a fost jefuită și mi-au luat tot ce aveam… cel puțin mi-au lăsat pisicile mele, dar le-au stropit cu clor și erau pe cale să moară…”, s-a plâns tânăra rusoaică.

Citește și: DECIZIA DE ULTIMĂ ORĂ LUATĂ DE BIANCA DRĂGUȘANU DUPĂ DESPĂRȚIREA DE GABI BĂDĂLĂU: ”O SĂ VEDEȚI!”

Daria Radionova a trăit clipe de coșmar cât timp a locuit în Londra

Se pare că Daria deținea un magazin cu haine de blană în Londra, un salon de frumusețe și conducea o mașină de lux. Cu toate acestea, tânăra a fost nevoită să renunțe la tot și să se mute în altă parte. Aceasta a recurs la acest gest pentru a uita de tot ce i s-a întâmplat. Se pare că fosta lui Alex Bodi a trăit un adevărat coșmar în Marea Britanie după începerea războiului dintre Rusia și Ucraina, doar pentru că este rusoaică.

Bunurile Dariei au fost vandalizate în toiul nopții, iar acest lucru a determinat-o să-și facă bagajele și să se mute în Dubai.

„Lamborghini-ul meu frumos și iubit a fost distrus pe stradă pe timpul nopții și s-au mai întâmplat alte lucruri pe care prefer să le uit… în acele vremuri grele nimeni nu m-a ajutat, în afară de familia mea. Am avut atât de multă ură și gelozie toată viața, dar nu înțeleg, de ce? ce le-am făcut tuturor acestor răufăcători? Am observat că atunci când treceam prin momente grele, unii oameni erau fericiți că trec prin toate astea. Wow, dar știi că karma este reală și Dumnezeu există. Fiecare își va primi răsplata.  În ciuda zvonurilor că am un „sugar daddy”-NU, nu am avut niciodată și nici nu am. Toată viața mea am lucrat. Mergeam în fiecare zi la magazinul și la salonul meu făcând pași mici spre visele mele și le-am realizat pe toate și sunt în curs de a realiza și mai mult. La 20 de ani aveam tot ce mi-am dorit și sunt mândră de mine. Indiferent de ceea ce cred sau spun oamenii, eu știu adevărul și pentru mine cel mai important este că Dumnezeu îmi cunoaște călătoria vieții. Restul pentru mine nu contează. Nu sunt aici să demonstrez nimic nimănui. Scriu toate acestea pentru cei care trec și ei prin momente grele în viața lor și se gândesc să renunțe. Nu, nu renunța, crede că ești puternic și că numai lucrurile bune urmează să vină, crede că fiecare lecție are rezultate pozitive pentru tine. Dacă ceva nu merge bine sau dacă ceva cu adevărat te afectează sau te rupe în bucăți, știi că este un pas către un viitor mai bun și vei deveni mai puternic, nu renunța”, le-a explicat Daria urmăritorilor săi.

Daria Radionova trăiește în lux și opulență în Dubai

În momentul de față, Daria Radionova își are reședința în Dubai, unde se bucură de viața de lux și opulență. Ea conduce un impresionant Rolls-Royce Wraith, decorat în întregime cu peste un milion de cristale Swarovski, atrăgând astfel toate privirile.

Deși Daria nu a dezvăluit publicului dacă are un partener, pe contul ei de socializare sunt postate numeroase imagini cu buchete splendide de flori pe care le-a primit în diverse ocazii. Aceste gesturi par să sugereze existența unui admirator secret care îi trimite aceste daruri romantice.

Citește și: ALEX BODI RUPE TĂCEREA DUPĂ CE A PETRECUT 2 SERI LA RÂND CU BIANCA DRĂGUȘANU! CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎNTRE EI, DE FAPT, LA 4 ANI DE LA DIVORȚ

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Și-a început cariera în presă în anul 2021, la Kanal D. A lucrat ca redactor aproape 3 ani pentru site-ul stirilekanald.ro. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Alexandra a absolvit citeste mai mult
Parteneri
Cele patru ZODII care vor avea succes pe plan financiar în iulie. Acești nativi vor da lovitura
Cele patru ZODII care vor avea succes pe plan financiar în iulie. Acești nativi vor...
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Cine este Oana Ciolacu, nașa Andei Adam? E cea mai bună prietenă din Vegas a Prodancăi!  „Ne știm din tinerețe. Sunt milionarii Vegas-ului”
Cine este Oana Ciolacu, nașa Andei Adam? E cea mai bună prietenă din Vegas a...
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România...
Fraudă la Bac 2024. Ce s-a întâmplat Gorj imediat după începerea examenului. Scandalul e uriaș
Fraudă la Bac 2024. Ce s-a întâmplat Gorj imediat după începerea examenului. Scandalul e uriaș
Grave acuzații la adresa lui Mircea Geoană. Dezvăluiri făcute în această dimineață
Grave acuzații la adresa lui Mircea Geoană. Dezvăluiri făcute în această dimineață
Cel mai ieftin Duster pe GPL: Motorizarea cu autonomie de peste 1.000 KM!
Cel mai ieftin Duster pe GPL: Motorizarea cu autonomie de peste 1.000 KM!
Yosif, soțul Andei Adam a dezvăluit motivul pentru care a luat numele de familie al artistei după nuntă: „Ea este o persoană cunoscută”. Cum a reacționat Anda Adam
Yosif, soțul Andei Adam a dezvăluit motivul pentru care a luat numele de familie al...
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula...
Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”
Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge...
Tragedie în lumea interlopă! Nepoata lui Cosmos de la Iași a murit strivită de un perete! Momentul cumplit a fost surprins de o cameră de supraveghere
Tragedie în lumea interlopă! Nepoata lui Cosmos de la Iași a murit strivită de un...
"Să nu mai plângeţi că nu aveţi turişti. La noi se aplică 500% adaos pe...
BANCUL ZILEI. Bubulina e dusă la Urgență. Doctorul către Bulă: - Îmi pare rău, domnule, pare în comă!
BANCUL ZILEI. Bubulina e dusă la Urgență. Doctorul către Bulă: - Îmi pare rău, domnule,...
Totul despre iPhone 16. Lansarea este așteptată în septembrie
Totul despre iPhone 16. Lansarea este așteptată în septembrie
PROGRES tehnologic remarcabil: au fost creat CELULELE SOLARE care se „VINDECĂ” singure!
PROGRES tehnologic remarcabil: au fost creat CELULELE SOLARE care se „VINDECĂ” singure!
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
BAC 2024. Cum se rezolvau, de fapt, subiectele la Limba și literatura română. Baremul de la bacalaureat 2024 conform edu.ro și Ministerul Educației. Update
BAC 2024. Cum se rezolvau, de fapt, subiectele la Limba și literatura română. Baremul de...
Subiecte Română Bacalaureat 2024. Ce le-a picat elevilor la real și uman la BAC 2024. Eseu despre o nuvelă studiată la subiectul III. Update
Subiecte Română Bacalaureat 2024. Ce le-a picat elevilor la real și uman la BAC 2024....
Rămâi fără BANII CASH. Avertisment pentru românii care scot numerar la bancomat
Rămâi fără BANII CASH. Avertisment pentru românii care scot numerar la bancomat
E cutremur! S-au dat de gol pe Internet, Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău s-au împăcat: „Merită pentru copii”
E cutremur! S-au dat de gol pe Internet, Claudia Pătrăşcanu şi Gabi Bădălău s-au împăcat:...
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri reduse
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri...
O vedetă OnlyFans, ofiţer de penitenciar, face sex cu un deţinut din Londra. Videoclipul devine viral, iar ea este arestată
O vedetă OnlyFans, ofiţer de penitenciar, face sex cu un deţinut din Londra. Videoclipul devine...
Se plătește impozit de 70%. Legea se aplică din 1 iulie. Fiscul nu mai iartă pe nimeni
Se plătește impozit de 70%. Legea se aplică din 1 iulie. Fiscul nu mai iartă...
Babs, adevărul despre despărțirea de Dorian Popa: Ne-am pierdut noi doi, ca oameni
Babs, adevărul despre despărțirea de Dorian Popa: Ne-am pierdut noi doi, ca oameni
Alex, de 26 de ani, din Italia, a DISPĂRUT după ce a mers la o petrecere la mănăstire. Gestul de neînțeles făcut cu puțin timp înainte
Alex, de 26 de ani, din Italia, a DISPĂRUT după ce a mers la o...
Cum a putut reacţiona Monica Gabor când şi-a văzut fiica alături de tatăl falit pe care îl ajută cu bani, la doar 17 ani
Cum a putut reacţiona Monica Gabor când şi-a văzut fiica alături de tatăl falit pe...
Primele declarații ale soțului Ilenei Stana Ionescu după moartea actriței. Andrei Ionescu e sfâșiat de durere
Primele declarații ale soțului Ilenei Stana Ionescu după moartea actriței. Andrei Ionescu e sfâșiat de...
Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au plecat”
Drama neștiută a actriței Ileanei Stana Ionescu! Coșmarul casei din Pipera: ”Au furat și au...
Actrița Ileana Stana Ionescu a murit. Avea 87 de ani și peste șase decenii în teatru și film. Regretul cu care s-a stins
Actrița Ileana Stana Ionescu a murit. Avea 87 de ani și peste șase decenii în...
Cât costă 100 de grame de cartofi prăjiți în Eforie Nord. Prețul uriaș pe care l-a plătit un turist
Cât costă 100 de grame de cartofi prăjiți în Eforie Nord. Prețul uriaș pe care...
Gestul prin care atragi energia negativă în viața ta. Multe persoane îl fac, dar nu înțeleg de ce le merge rău
Gestul prin care atragi energia negativă în viața ta. Multe persoane îl fac, dar nu...
×