Acasă » Vedete » Cum a reușit Daniela Iliescu să treacă peste toate scandalurile. Ultimul a fost chiar cu soacra ei: „Mă supăra treaba asta…”

Cum a reușit Daniela Iliescu să treacă peste toate scandalurile. Ultimul a fost chiar cu soacra ei: „Mă supăra treaba asta…”

De: Cristina Cruceru 25/06/2024 | 21:58
Cum a reușit Daniela Iliescu să treacă peste toate scandalurile. Ultimul a fost chiar cu soacra ei: „Mă supăra treaba asta...”
Daniela Iliescu și Culiță Sterp / Foto: Instagram

Daniela Iliescu este foarte apreciată în mediul online datorită felului ei de a fi. Iubita lui Culiță Sterp ține legătura constant cu cei care o urmăresc și le oferă acestora detalii inedite din viața și experiența ei. Nu mai este niciun secret faptul că de la începutul relației ei cu artistul, s-a confruntat și cu numeroase critici și vorbe grele. Chiar și așa, a făcut față cu brio situațiilor dificile, iar acum le-a mărturisit tuturor cum a reușit acest lucru. 

Daniela Iliescu a trecut prin multe situații dificile, la începutul relației ei cu artistul Culiță Sterp. Povestea lor de dragoste a fost expusă publicului, tocmai prin prisma celebrității cântărețului. Aceasta s-a ales cu o mulțime de critici, până ca lumea s-o cunoască fix așa cum este. Acum, Daniela este foarte apreciată în mediul online, pentru felul ei sincer și direct de a fi. Mulți sunt cei care o laudă și pentru cum l-a crescut pe băiețelul ei, Milan, care a avut parte de o educație aleasă.

CITEȘTE ȘI: MAMA GETA, MAREA ABSENTĂ DE LA ZIUA NEPOTULUI EI DUPĂ SCANDALUL CU DANIELA ILIESCU. FANII AU PUS-O LA ZID: ”A DEMONSTRAT CĂ ARE O PROBLEMĂ CU NORA”

Pentru că urmăritorii ei din online au fost curioși cum a reușit tânăra să facă față cu brio situațiile grele, Daniela Iliescu a ales să le răspundă cu lux de amănunte. Iubita lui Culiță a dezvăluit că și-a dorit să fie rezervată în multe privințe, încă de la început, pentru că nu-i stă în fire să vorbească urât despre alte persoane. Chiar și așa, când a avut ceva de spus, mereu a spus fără să ezite.

„Eu mi-am dorit foarte mult și îmi doresc să fiu rezervată în anumite privințe, dar pentru că sunt atât de multe curiozități, o să vreau să spun doar câteva lucruri, nu vreau să vorbesc despre nimeni pentru că nu îmi stă în caracter treaba asta.

Cred că lucrurile astea nu sunt doar de ceva timp. Eu tot am încercat și m-am antrenat să fac față răutăților de la începutul relației noastre, de când mi s-a încercat să se creeze o imagine foarte proastă și la început chiar mă supăra treaba asta pentru că știam că nu este adevărat și mă durea oarecum pentru faptul că lumea nu mă vedea așa cum sunt eu.

Târziu am înțeles de ce se încearcă asta și de ce cu orice ocazie s-a încercat să se creeze o imagine urâtă. Până într-un punct când am zis: „OK, asta nu e despre mine, nu trebuie să o iau așa, nu trebuie să o iau personal, Dumnezeu va avea grijă de noi, de fiecare, eu trebuie doar să las timpul să își facă treaba, este important cum o știu apropiații mei, cum mă știe Dumnezeu când pun capul pe pernă’, în rest nu mi-a mai păsat”, a spus Daniela Iliescu, pe internet.

CITEȘTE ȘI: MAMA GETA, PUSĂ LA ZID DUPĂ MESAJUL TRIMIS NEPOTULUI DE ZIUA SA DE NAȘTERE. DANIELA ILIESCU, REACȚIE TRANȘANTĂ: ”N-AM PENTRU CE SĂ SUFĂR”

Daniela Iliescu, despre greutățile prin care a trecut în relația cu artistul Culiță Sterp

Daniela Iliescu a recunoscut că a lăsat timpul și karma să-și facă treaba și a preferat să stea în banca ei. Oamenii au început să o cunoască cu adevărat pe parcursul aparițiilor ei în mediul online, iar acum se numără printre puținele influencerițe îndrăgite.

„Iar despre cum fac față la toate situațiile și toate răutățile din online pe anumite subiecte, tot timpul mi-am pus în cap de când eram însărcinată, iar fetele care mă cunosc mă întrebau cum rezist și însărcinată.

Mereu am spus că o să las timpul să arate că așa cum suntem noi și cel mai mult îmi doresc să le dau timp pentru că am apărut nouă, nu mă cunoșteați, m-ați cunoscut datorită lui Culiță și el m-a scos în fața voastră.

Am zis că timpul o să își facă treaba, Karma la fel, pentru că eu cred în asta și Dumnezeu are grijă de fiecare în parte după acțiunile noastre. Dacă ar mai fi să spun ceva foarte sincer este că la un moment dat devine frustrant. Tu vrei să fie bine și te duci către oameni cu inima deschisă.

Eu mă duc către oameni cu inima deschisă și armonie, iar când lucrurile se întorc împotriva ta total opus, nu înțelegi de ce.

Mereu te întrebi cu ce ai greșit, dar până la urmă mi-am dat seama că nu e despre mine și că trebuie să-mi fac treaba în continuare treaba, așa cum sunt eu, oamenii care vor să mă aprecieze o să mă aprecieze, oamenii care n-o să mă aprecieze, n-o să mă aprecieze orice aș face, pentru că la un moment dat am încercat și asta, să încerc să fac extra și am zis: „dar eu pe cine încerc să impresionez?’ Eu te plac pe tine așa cum ești, tu trebuie să mă placi pe mine așa cum sunt”, a mai spus iubita lui Culiță Sterp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristina Cruceru este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A absolvit Facultatea de Litere din Craiova, specializarea Jurnalism, apoi masterul „Jurnalism Tematic” din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
BANCUL ZILEI | Șeful statului îl cheamă urgent la palat pe ministrul de Finanțe
BANCUL ZILEI | Șeful statului îl cheamă urgent la palat pe ministrul de Finanțe
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din optimile EURO 2024
Cine transmite la TV România – Olanda. Aici vezi azi, de la 19:00, meciul din...
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Primele imagini de la capela unde a fost depusă Ileana Stana Ionescu. Soțul regretatei actrițe nu s-a dezlipit de sicriul acoperit cu drapelul țării: „Prea puțini au venit să-i aducă o floare!”
Primele imagini de la capela unde a fost depusă Ileana Stana Ionescu. Soțul regretatei actrițe...
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit...
VIDEO „Dezastru, în viața mea n-am văzut așa ceva!” O furtună violentă a pus la pământ o pădure întreagă în Maramureș
VIDEO „Dezastru, în viața mea n-am văzut așa ceva!” O furtună violentă a pus la...
Grecii sunt furioși peste măsură. Luni au primit cea mai proastă veste posibilă pentru ei
Grecii sunt furioși peste măsură. Luni au primit cea mai proastă veste posibilă pentru ei
Nou indicator RUTIER, introdus în România! Ce faci dacă-l întâlnești?
Nou indicator RUTIER, introdus în România! Ce faci dacă-l întâlnești?
Cât a ajuns să coste o porție de mici la terasa Obor. Prețurile s-au mărit considerabil, dar clienții tot stau la cozi uriașe
Cât a ajuns să coste o porție de mici la terasa Obor. Prețurile s-au mărit...
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”
Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat...
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România...
Perle la Bac 2024:
Perle la Bac 2024: "Din păcate, eu am învăţat doar poezia Luceafărul"
BANCUL ZILEI. Profesorul: - Bulă, dacă într-un măr sunt 3 viermi și tu mănânci unul, câți mai rămân?
BANCUL ZILEI. Profesorul: - Bulă, dacă într-un măr sunt 3 viermi și tu mănânci unul,...
Ce televiziuni transmit meciul România - Olanda? Cum să vezi meciul online gratis
Ce televiziuni transmit meciul România - Olanda? Cum să vezi meciul online gratis
Poveste plină de COMPASIUNE despre cum își îngrijeau oamenii de NEANDERTHAL COPIII BOLNAVI
Poveste plină de COMPASIUNE despre cum își îngrijeau oamenii de NEANDERTHAL COPIII BOLNAVI
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Mihai Stoica, nemilos după România – Olanda 0-3: „El e principalul vinovat!”
Mihai Stoica, nemilos după România – Olanda 0-3: „El e principalul vinovat!”
Taurii și Racii au dat lovitura! Cinci zodii cărora viața li se schimbă în bine până la sfârșitul lunii iulie
Taurii și Racii au dat lovitura! Cinci zodii cărora viața li se schimbă în bine...
Codul Rutier 2024. Amendă între 990 - 1.320 lei. Nu ai voie să întorci! 6-8 puncte-amendă
Codul Rutier 2024. Amendă între 990 - 1.320 lei. Nu ai voie să întorci! 6-8...
E cutremur la naţională! Incredibil, răsturnare de situaţie la meciul decisiv cu Olanda
E cutremur la naţională! Incredibil, răsturnare de situaţie la meciul decisiv cu Olanda
Adevărul șocant despre Paper Mario, 20 de ani mai târziu!
Adevărul șocant despre Paper Mario, 20 de ani mai târziu!
EURO 2024: ROMÂNIA - OLANDA 0-3, în optimile de finală. Tricolorii, eliminaţi: au început în forţă, dar batavii au pus stăpâne pe joc şi au marcat / În tribune, mareea galbenă a dominat vizual şi sonor / Echipa şi-a atins limitele sportive, dar rămânem cu dăruirea care i-a reconectat pe fani cu naţionala
EURO 2024: ROMÂNIA - OLANDA 0-3, în optimile de finală. Tricolorii, eliminaţi: au început în...
Amendă de 1.000 de lei. Românii au interzis. Legea este deja în vigoare
Amendă de 1.000 de lei. Românii au interzis. Legea este deja în vigoare
Ce urmează în România, după fenomenele extreme. Nici meteorologilor nu le vine să creadă
Ce urmează în România, după fenomenele extreme. Nici meteorologilor nu le vine să creadă
Test psihologic | Tu cum ții TELEFONUL în mână? Răspunde și vei afla cel mai ascuns adevăr despre tine
Test psihologic | Tu cum ții TELEFONUL în mână? Răspunde și vei afla cel mai...
Primele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda
Primele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de...
Primele declarații ale soțului Ilenei Stana Ionescu după moartea actriței. Andrei Ionescu e sfâșiat de durere
Primele declarații ale soțului Ilenei Stana Ionescu după moartea actriței. Andrei Ionescu e sfâșiat de...
Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”
Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul...
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, din nou în fața altarului. La ce eveniment important au participat
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, din nou în fața altarului. La ce eveniment important au...
Drumul unic din România pe care au început să vină din ce în ce mai mulți turiști. Peisajul este de vis, foarte multe persoane vin aici să stea cu cortul
Drumul unic din România pe care au început să vină din ce în ce mai...
Animalul foarte cunoscut care a început să dispară treptat din Europa. Toți românii l-au văzut măcar o dată în viață
Animalul foarte cunoscut care a început să dispară treptat din Europa. Toți românii l-au văzut...
×