Acasă » Video » Babs, fosta lui Dorian Popa, ”selectată” în grămada de femei a fraților Tate! A venit cu japca la munte, dar tot nu i-a cucerit pe milionari. ”Era ofticată rău!”

Babs, fosta lui Dorian Popa, ”selectată” în grămada de femei a fraților Tate! A venit cu japca la munte, dar tot nu i-a cucerit pe milionari. ”Era ofticată rău!”

De: Beatrice Dumitru 22/06/2024 | 23:40
Babs, prezentă la petrecerea organizată de frații Tate

Babs, fosta lui Dorian Popa, pare să profite din plin de viața de femeie liberă. De când ea și artistul și-au spus ”adio”, Claudia Iosif o ține numai în cluburi și petreceri, de parcă ar fi scăpat din cușcă după ce a ieșit din relația de 11 ani. CANCAN.RO detonează bombă bombelor, însă! Recent, Babs a fost ”selectată” de frații Tate în anturajul lor! Nu singură însă, ci la gramadă cu alte șapte femei, alături de care s-a distrat de minune la o cabană din munți!

Babs, fosta iubita a lui Dorian Popa, pare că-și trăiește a doua adolescență de când s-a despărțit de artist. Stă weekend de weekend doar în cluburi, dă petreceri peste petreceri în noua sa vilă și pozează cât de sexy poate în mediul online. Nu știm de ce a căpătat acest comportament fix după separarea de cântăreț, însă un lucru este cert: n-a rămas neobservată și a ajuns pe mâinile fraților Tate!

Acuzați de viol și trafic de persoane, frații Tate, pare-se, sunt pe gustul lui Babs! O schimbare de preferințe de 180 de grade, am putea spune! De la cântăreți la foști pușcăriași! Cine suntem noi să judecăm, însă? Știți cum e, gusturile nu se discută! Doar ne miram cât de repede și-a schimbat creatoarea de modă tiparul de bărbat!

(NU RATA: CLAUDIA IOSIF, CERUTĂ ÎN CĂSĂTORITE, DUPĂ CE L-A LĂSAT PE DORIAN POPA. CUM A REACŢIONAT)

Babs ar fi pus ochii pe frații Tate

Ieri, CANCAN.RO vă dezvăluia, în exclusivitate ca de obicei, că frații Tate s-au distrat cu opt domnișoare la munte. Milionarii și fetele în cauză s-ar fi plimbat cu ATV-urile, chiar dacă ar fi consumat alcool, iar unele dintre ele nu ar fi avut nici măcar permis auto! Distracția s-a terminat urât pentru una dintre ele, care și-a rupt mâna, după ce ar fi căzut de pe ATV. Atunci, Cobra și Tristan i-ar fi arătat ușa de la intrare și ar fi gonit-o acasă, ca să nu strice petrecerea cu plânsetele și durerile ei. Într-un final, fata ar fi ajuns la secția de Poliție unde ar fi povestit cele întâmplate.

Surpriza abia acum vine! Sunteți gata?! Printre cele opt fete ”selectate” să petreacă alături de milionari, într-o cabană izolată de la munte, a fost și Babs! Bam, bam! Sursele noastre ne-au oferit detalii picante despre comportamentul lui Babs față de frații Tate, pe care aceasta ar fi încercat din răsputeri să-i impresioneze! A dat puternic din coate, dar fără succes!

”A venit cu mașina personală ca să-i impresioneze pe Cobra și pe Tate. A venit cu mașina decapotată la 40 de grade. Ei au luat niște fete dintr-un anturaj, iar ea a insistat mult să meargă. S-a purtat exemplar doar ca să stea pe lângă ei, dar ce credeți? Ei nu au băgat-o în seamă! Ei erau mai mult cu alte fete, iar ea se vedea că era ofticată rău! Dorian Popa nu a pierdut nimic!”, spune sursa noastră.

Babs, fosta lui Dorian, alături de frații Tate și cele șapte domnișoare. (SURSA FOTO: INSTAGRAM.COM)

Fosta lui Dorian Popa, comportament bizar lângă frații Tate

Detaliile despre fosta lui Dorian Popa nu se termină aici! Deși a dat tot ce-a avut mai bun, și-a luat cea mai sexy ținută din dressing și stătea nonstop cu ochii pe cei doi milionari, Babs a trecut neobservată de către Cobra și Tristan! Eforturile sale au fost în zadar, așa că n-a reușit să pună mâna pe niciunul dintre ei. Ba mai mult, Babs ar fi dat dovadă că nu are nici cei șapte ani de acasă!

”Plescăia o gumă cu gura deschisă întruna. Era nonstop doar pe frații Tate, ea voia să fie wife (soție)”, încheie sursa noastră, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Seara se distrează cu frații Tate, ziua stă la iarbă verde

Pe conturile sale de socializare, Babs postează de la vila cu pricina priveliști cu natura și masajul pe care și-l face aproape dezbrăcată complet, la munte. Nici urmă de frații Tate, însă! Pesemne, fosta lui Dorian nu este prea mândră de noul său anturaj și nu-și asumă până la capăt asocierea cu cei doi foști deținuți. Se distrează cu ei, dar îi ține-n umbră. Știți cum este, no face, no case!

Babs are nevoie de un masaj puternic după petrecerile alături de frații Tate! (SURSA FOTO: INSTAGRAM.COM)

(VEZI ȘI: LE-AU SEDUS CU MASERATI! FLANCAȚI DE BODYGUARZI, TRISTAN ȘI ANDREW ”COBRA” TATE AU DESCINS ÎN FORȚĂ ÎNTR-UN CLUB DIN HERĂSTRĂU ȘI N-AU PLECAT CU MÂNA GOALĂ!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A terminat Facultatea de Jurnalism, în 2019, în București. De atunci, a lucrat la mai multe publicații media. În prezent, este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.
Parteneri
Ea este fata cu părul cel mai lung din România: măsoară 1,60 metri. „Când intră în baie, îi ia jumătate de oră numai să îl descurce”
Ea este fata cu părul cel mai lung din România: măsoară 1,60 metri. „Când intră...
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Soțul Ilenei Stana Ionescu, sfâșiat de durere. Primele declarații după moartea actriței:  „Nu și-a luat adio de la mine..”
Soțul Ilenei Stana Ionescu, sfâșiat de durere. Primele declarații după moartea actriței: „Nu și-a luat...
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România...
Două surori din Italia au găsit o sumă uriașă în pivnița bunicului lor. Când au mers la bancă, bucuria lor s-a transformat în coșmar
Două surori din Italia au găsit o sumă uriașă în pivnița bunicului lor. Când au...
Vacanță de coșmar în Turcia pentru o familie de români. Un bărbat a murit strivit de mașina de teren, de față cu soția și copilul
Vacanță de coșmar în Turcia pentru o familie de români. Un bărbat a murit strivit...
Nemții au lansat „GARSONIERA” Dacia Duster. Pentru minimaliști – VIDEO
Nemții au lansat „GARSONIERA” Dacia Duster. Pentru minimaliști – VIDEO
Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitura din Italia. Familia nu s-a dezlipit de sicriu
Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitura din Italia. Familia...
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula...
Anda Adam a îmbrăcat rochia de mireasă! Suma uriașă pe care artista a dat-o pentru cele două ținute din ziua evenimentului. “Mă bucur că am ocazia să port astfel de rochie.”
Anda Adam a îmbrăcat rochia de mireasă! Suma uriașă pe care artista a dat-o pentru...
Tragedie în lumea interlopă! Nepoata lui Cosmos de la Iași a murit strivită de un perete! Momentul cumplit a fost surprins de o cameră de supraveghere
Tragedie în lumea interlopă! Nepoata lui Cosmos de la Iași a murit strivită de un...
Val de scumpiri de la 1 iulie. Cu cât va creşte factura la gaze la un apartament cu trei camere
Val de scumpiri de la 1 iulie. Cu cât va creşte factura la gaze la...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Bună ziua, televizoare color aveţi? Vânzătorul:- Bineînţeles!
BANCUL ZILEI. Bulă: - Bună ziua, televizoare color aveţi? Vânzătorul:- Bineînţeles!
3 aplicații RIVALE pentru Google Maps și Waze. Își fac bine treaba chiar și offline
3 aplicații RIVALE pentru Google Maps și Waze. Își fac bine treaba chiar și offline
EFECTUL MIRACULOS pe care îl are CAFEAUA pentru oamenii SEDENTARI!
EFECTUL MIRACULOS pe care îl are CAFEAUA pentru oamenii SEDENTARI!
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Amenda fabuloasă de care puțini românii care stau la bloc au habar. Este obligatoriu să ai acordul vecinilor. Au început deja controalele
Amenda fabuloasă de care puțini românii care stau la bloc au habar. Este obligatoriu să...
Ce s-a ales, de fapt, de prima prezentatoare de la TVR. Puțini români își mai aduc aminte de ea. Cât de frumoasă era Cleo Stieber
Ce s-a ales, de fapt, de prima prezentatoare de la TVR. Puțini români își mai...
Doliu național! Marea actriță a României e acum în ceruri: Toți cei mari au fost unici în felul lor
Doliu național! Marea actriță a României e acum în ceruri: Toți cei mari au fost...
Când nimeni nu se mai aştepta, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au spus STOP războiului. Cei doi petrec clipe unice la Paris.
Când nimeni nu se mai aştepta, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au spus STOP războiului....
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri reduse
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri...
Rusia ameninţă că va doborî aeronavele de cercetare NATO din spaţiul internaţional de deasupra Mării Negre. Cum ar trebui să reacţioneze Alianţa?
Rusia ameninţă că va doborî aeronavele de cercetare NATO din spaţiul internaţional de deasupra Mării...
Verdictul FINAL pentru Elena Udrea. Înalta Curte a luat decizia
Verdictul FINAL pentru Elena Udrea. Înalta Curte a luat decizia
Documente obligatorii. Fără ele nu poți ieși din țară cu mașina
Documente obligatorii. Fără ele nu poți ieși din țară cu mașina
Ileana Stana Ionescu, de etnie italiană, va fi înmormântată în cimitirul unde este înhumat un alt italian celebru
Ileana Stana Ionescu, de etnie italiană, va fi înmormântată în cimitirul unde este înhumat un...
Pasiunea secretă pe care a avut-o Ileana Stana Ionescu: Aşa a fost să fie! Am urmat un alt drum
Pasiunea secretă pe care a avut-o Ileana Stana Ionescu: Aşa a fost să fie! Am...
Primele declarații ale soțului Ilenei Stana Ionescu după moartea actriței. Andrei Ionescu e sfâșiat de durere
Primele declarații ale soțului Ilenei Stana Ionescu după moartea actriței. Andrei Ionescu e sfâșiat de...
A murit Ileana Stana Ionescu:
A murit Ileana Stana Ionescu: "Cu adâncă durere anunţăm stingerea din viaţă celei care a...
Andreea Marin a răbufnit după ce o urmăritoare i-a criticat fiica. Cum i-a răspuns vedeta: „Nu are iubit, are prieten”
Andreea Marin a răbufnit după ce o urmăritoare i-a criticat fiica. Cum i-a răspuns vedeta:...
Horoscop zilnic pentru luni, 1 iulie 2024. Vești bune pentru Berbec și Rac
Horoscop zilnic pentru luni, 1 iulie 2024. Vești bune pentru Berbec și Rac
A murit prima femeie care l-a învins pe Gigi Becali! Ce decizie a luat patronul FCSB după eșecul din 2000
A murit prima femeie care l-a învins pe Gigi Becali! Ce decizie a luat patronul...
×