Acasă » Exclusiv » Frații Tate au făcut o nouă victimă după ce ar fi condus ATV-urile în stare de ebrietate! Au gonit-o acasă, deși și-a rupt mâna. “Mi-au spus să plec în loc să le stric petrecerea!” + Cum ar fi încercat Poliția să-i acopere pe britanici

Frații Tate au făcut o nouă victimă după ce ar fi condus ATV-urile în stare de ebrietate! Au gonit-o acasă, deși și-a rupt mâna. “Mi-au spus să plec în loc să le stric petrecerea!” + Cum ar fi încercat Poliția să-i acopere pe britanici

De: Beatrice Dumitru 21/06/2024 | 23:40
Frații Tate, din nou în centrul atenției

Frații Tate sunt, din nou, în mijlocul unui scandal de proporții după ce ar fi condus niște ATV-uri sub influența alcoolului, alături de 8 domnișoare, la fel de ”distrate” și ele! Ceea ce trebuia să fie aventură de proporții s-a transformat într-un calvar și dureri de nedescris pentru una dintre ele! CANCAN.RO a aflat totul cu lux de amănunte și a stat de vorbă cu victima frațiilor Tate, în exclusivitate! Tânăra a povestit cum a fost la un pas de tragedie, iar detaliile despre frații milionari nu se opresc aici!

Frații Tate lovesc din nou! De data aceasta, o tânără a fost la un pas de tragedie după o după-amiază petrecută în compania milionarilor. Tristan și Andrew sunt deja faimoși pentru petrecerile pline de fițe și figuri cu care epatează în mediul online. Femei care de care mai sexy, băuturi fine și locații de lux, știm deja tiparul. De data aceasta, cei doi s-au gândit să schimbe puțin peisajul și să opteze pentru o activitate în aer liber! Și rău au făcut! N-a fost deloc o alegere inspirată, mai bine rămâneau în vila lor de lux!

Să începem cu începutul… E deja cunoscut faptul că celor doi afaceriști le place să petreacă alături de cât mai multe femei, așa că la fel s-a întâmplat și în acest caz. Mai exact, Tristan și Cobra Tate au ”selectat” opt domnișoare sexy cu care au mers să se plimbe cu ATV-urile, în Comarnic. Ce gest nobil, nu e așa? Au scos fetele la o gură de aer curat! Nimic de zis până acum! Problema este că atât milionarii, cât și fetele cu pricina ar fi consumat alcool, spun sursele noastre! Mult alcool, ca să fim mai preciși! În plus, unele dintre fete nici măcar nu ar fi avut permis de conducere! Chiar și așa, cele două aspecte nu le-au împiedicat pe domnișoare să pornească în această aventură. Până la urmă, cum să refuzi doi milionari?! Ziceți și voi!

A fost la un pas de tragedie, sub ochii fraților Tate

Din păcate însă, aventura fraților milionari și a celor opt domnișoare s-a transformat într-un vis urât pentru una dintre ele. Victima susține că s-a urcat pe ATV alături de o altă femeie de origine americană, care a și condus ATV-ul, chiar dacă nu avea permis! Probabil prea ”aburite” de la atâta alcool, dar și din cauza lipsei de experiență, cele două ar fi făcut accident cu ATV-ul sub privirile fraților Tate!

Victima s-ar fi lovit extrem de grav la mână, după cum susțin sursele noastre. Deși aceasta se aștepta ca Tristan sau Cobra Tate să o ajute și să fie ceva mai empatici cu ea, frații nu au dat nici doi bani pe durerea ei. Pe ea o durea mână, pe ei în cot de ea!

După accidentul cu ATV-ul, s-au reîntors la locația din Comarnic și au început un party, în ciuda durerilor pe care victima le îndura. Pentru că nu se simțea deloc bine fizic, domnișoara ar fi început să plângă, moment în care, ce credeți? Un angajat din staff-ul fraților Tate ar fi poftit-o politicos afară, pe motiv că nimeni nu-și dorește ca ea să strice petrecerea. Ați înțeles, da? După ce s-ar fi urcat cu toții sub influența alcoolului pe ATV-uri, iar ea s-ar fi lovit serios la mână, a fost trimisă acasă, ca să nu strice vibe-ul de la party!

Acesta ar fi fost momentul în care victima fraților Tate ar fi părăsit petrecerea și ar fi mers alături de o altă amică la Poliție, pentru a depune declarație. Calvarul nu s-a oprit aici însă, căci la secție aceasta nu ar fi fost deloc băgată în seamă, ci ar fi fost ignorată în continuare și de către agenții de Poliție!

CANCAN.RO a discutat cu victima fraților Tate! (SURSA FOTO: INSTAGRAM.COM)

(VEZI ȘI: MESAJUL HALUCINANT TRANSMIS DE ANDREW TATE DIN SPATELE GRATIILOR. FANII AU RĂMAS ULUIȚI)

Victima fraților Tate, declarații exclusive după accident

CANCAN.RO a luat legătura cu victima fraților Tate care ne-a oferit primele declarații despre coșmarul trăit sub ochii nepăsători ai milionarilor.

”Abia mi-am pus acum mâna în ghips! Ne-am dus să ne plimbăm. Niciuna dintre noi nu avea permis de conducere! Una dintre ele, care a căzut cu mine, era de origine americană. La Poliție am ajuns după ce am ajuns să mă doară mâna foarte rău. M-am dus în cameră, iar cineva din staff-ul lor mi-a spus să plec mai bine decât să stric petrecerea. Am stat la Poliție de la 10 până la 5 dimineața. Mai aveam puțin și leșinam, dar m-au ținut cu forța, doar ca să nu dau nicio declarație! Au vrut să tragă de timp ca să cedez eu, dar nu am cedat! Am mâna luxată, nu aveam cum! Toată lumea ținea cu ei! Am fost la locul accidentului, au văzut și ATV-ul zgâriat! Chiar și așa, voiau să tragă de timp, să nu dau eu declarații! O să mă duc acum oricum la IML și la tot, nu e nicio problemă! Până la urmă, mi-au luat declarații, dar în prezent refuză să îmi comunice numărul dosarului”, susține victima fraților Tate.

(NU RATA: FRAȚII TATE SFIDEAZĂ DE LA BUCUREȘTI INSTANȚELE DIN MAREA BRITANIE! ”FERMA DE VIDEOCHATISTE” PRODUCE ÎN CONTINUARE: AROGANȚĂ DE 700.000 €!)

Gonită de la petreceri și cu dureri crunte, victima susține că a rămas mască după ce a remarcat nepăsarea fraților Tate, care au privit-o lipsiți de milă.

”Accidentul nu s-a produs din vina mea! Alta fată conducea, iar ea nu avea permis! Dacă nu ținea ATV-ul cu picioarele, ea ar fi murit! Le-am scris fraților Tate după ce am plecat de la Poliție, dar nu mi-au răspuns! Nu au avut nicio reacție când am făcut accident! Nu i-a interesat deloc!”, adaugă victima.

CANCAN.RO are mult mai multe detalii picante legate de petrecerea din Comarnic dată de frații Tate! Printre cele opt domnișoare ”selectate” de milionari se numără iubita unuia dintre cei mai mari artiști din România! Vă dăm doar un indiciu: s-a despărțit de cântăreț în urmă cu doar câteva luni, după o relație de 11 ani! Rămâneți cu ochii pe noi ca să vedeți cum se distrează acum alături de frații Tate! Rămâneți cu ochii pe CANCAN.RO!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A terminat Facultatea de Jurnalism, în 2019, în București. De atunci, a lucrat la mai multe publicații media. În prezent, este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.
Parteneri
Puterea secretă pe care o ai în funcție de ZODIE. Cum poți să devii mereu câștigător
Puterea secretă pe care o ai în funcție de ZODIE. Cum poți să devii mereu...
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de tras palme între femei!
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de...
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată pe plajă
Andreea Mantea n-a mai ascuns NIMIC! Imaginile astea ar trebui interzise! Cum s-a lăsat pozată...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Primele imagini de la capela unde a fost depusă Ileana Stana Ionescu. Soțul regretatei actrițe nu s-a dezlipit de sicriul acoperit cu drapelul țării: „Prea puțini au venit să-i aducă o floare!”
Primele imagini de la capela unde a fost depusă Ileana Stana Ionescu. Soțul regretatei actrițe...
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit...
Fraudă la Bac 2024. Ce s-a întâmplat Gorj imediat după începerea examenului. Scandalul e uriaș
Fraudă la Bac 2024. Ce s-a întâmplat Gorj imediat după începerea examenului. Scandalul e uriaș
FOTO O româncă a câștigat al șaptelea titlu de Miss Fitness Universe. Anca are 37 de ani și are 2 copii
FOTO O româncă a câștigat al șaptelea titlu de Miss Fitness Universe. Anca are 37...
Cum sunt reciclate, de fapt, anvelopele uzate? Puțini se gândesc la cum sunt refolosite
Cum sunt reciclate, de fapt, anvelopele uzate? Puțini se gândesc la cum sunt refolosite
Cât a ajuns să coste o porție de mici la terasa Obor. Prețurile s-au mărit considerabil, dar clienții tot stau la cozi uriașe
Cât a ajuns să coste o porție de mici la terasa Obor. Prețurile s-au mărit...
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”
Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat...
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România...
O companie din Italia angajează români pe salarii de aproape 4.000 de euro pe lună. Plăteşte şi pentru cursuri de germană
O companie din Italia angajează români pe salarii de aproape 4.000 de euro pe lună....
BANCUL ZILEI. Profesorul: - Bulă, dacă într-un măr sunt 3 viermi și tu mănânci unul, câți mai rămân?
BANCUL ZILEI. Profesorul: - Bulă, dacă într-un măr sunt 3 viermi și tu mănânci unul,...
Samsung Galaxy Ring: detalii noi despre culori, mărimi și baterie
Samsung Galaxy Ring: detalii noi despre culori, mărimi și baterie
Poveste plină de COMPASIUNE despre cum își îngrijeau oamenii de NEANDERTHAL COPIII BOLNAVI
Poveste plină de COMPASIUNE despre cum își îngrijeau oamenii de NEANDERTHAL COPIII BOLNAVI
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Barem matematică la BAC 2024. Cum se rezolvau subiectele și la ce notă să te aștepți la bacalaureat 2024 după corectare. Update
Barem matematică la BAC 2024. Cum se rezolvau subiectele și la ce notă să te...
Subiecte Matematică BAC 2024. Ce au avut de rezolvat elevii de clasa a XII-a de la toate profilele la bacalaureat 2024. Update
Subiecte Matematică BAC 2024. Ce au avut de rezolvat elevii de clasa a XII-a de...
Statul VA ȘTI TOTUL imediat. Decizia care se aplică din 1 iulie în toată România
Statul VA ȘTI TOTUL imediat. Decizia care se aplică din 1 iulie în toată România
Emily Burghelea, absolut desfigurată pe internet: „E o minune că sunt în viață!” Ce a pățit celebra influenceriță
Emily Burghelea, absolut desfigurată pe internet: „E o minune că sunt în viață!” Ce a...
Adevărul șocant despre Paper Mario, 20 de ani mai târziu!
Adevărul șocant despre Paper Mario, 20 de ani mai târziu!
NATO ar putea avea un reprezentant permanent în Ucraina
NATO ar putea avea un reprezentant permanent în Ucraina
Devii imediat proprietar pe teren. Nu te costă aproape nimic: Am ajuns pe harta lumii
Devii imediat proprietar pe teren. Nu te costă aproape nimic: Am ajuns pe harta lumii
Sofia Vicoveanca tarif negociabil la nunți. Câte cere vedeta pentru a întreține atmosfera
Sofia Vicoveanca tarif negociabil la nunți. Câte cere vedeta pentru a întreține atmosfera
BACALAUREAT 2024 | Un cuvânt de la proba de Limba Română, cel mai căutat pe internet. Numărul căutărilor a crescut chiar în timpul examenului
BACALAUREAT 2024 | Un cuvânt de la proba de Limba Română, cel mai căutat pe...
Răzvan Burleanu a împlinit 40 de ani şi se mândreşte cu o soţie superbă. Se iubesc de peste 20 de ani
Răzvan Burleanu a împlinit 40 de ani şi se mândreşte cu o soţie superbă. Se...
Primele declarații ale soțului Ilenei Stana Ionescu după moartea actriței. Andrei Ionescu e sfâșiat de durere
Primele declarații ale soțului Ilenei Stana Ionescu după moartea actriței. Andrei Ionescu e sfâșiat de...
Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”
Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul...
Christian Sabbagh a plătit 12.000 de euro pentru operația fiului său. Ce probleme de sănătate are cel mic
Christian Sabbagh a plătit 12.000 de euro pentru operația fiului său. Ce probleme de sănătate...
Ce să nu faci atunci când afară e furtună. Nu proceda niciodată așa atunci când tună și fulgeră
Ce să nu faci atunci când afară e furtună. Nu proceda niciodată așa atunci când...
Prin ce a trecut un român care a mers cu mașina în vacanță în Grecia: “Aseară am fost eu câștigătorul…”
Prin ce a trecut un român care a mers cu mașina în vacanță în Grecia:...
×