Selly, pe numele său Andrei Șelaru, este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din România. La doar 22 de ani, celebrul vlogger se bucură de gustul succesului și chiar el a recunoscut că îi intră în conturi aproximativ 10.000 de euro pe lună. Așadar, își permite să umble pe la localurile de fițe din Capitală. Recent, tânărul a dezvăluit care este restaurantul său preferat și ce preparate alege să mănânce atunci când merge acolo.
Dan este un tânăr cunoscut în mediul online pentru că întreabă diferite vedete care sunt restaurantele lor preferate și merge să guste preparatele din locurile respective. Ulterior, el le spune internauților dacă sunt sau nu „aprobate”. De această dată, pe lista lui a fost localul frecventat de Selly.
Selly a dezvăluit că restaurantul său preferat este Casa di David. Localul se află în Herăstrău și este frecventat de milionarii români. Mai mult decât atât, celebrul vlogger a spus și ce alege să mănânce atunci când merge acolo.
„Restaurantul meu preferat este Casa di David. Ar trebui să îți iei pastele cu homar, obligatoriu, sunt foarte bune. Și ca starter îți recomand creveții cu sweet chilli și tartarul de vită cu trufe.”, a spus Selly în videoclipul de pe TikTok.
Într-un astfel de restaurant luxos, și prețurile sunt pe măsură. Nu oricine își permite să servească masa la acest local. Spre exemplu, tartarul de vită preferat de Selly costă 106 lei, iar creveții cu sos 92 de lei. Prețul pastelor cu homar este și mai scump. Pentru o singură porție, clienții trebuie să scoată din buzunar 182 de lei, potrivit meniului online al restaurantului Casa di David.
Totuși, cei care ales să meargă la acest local select au parte de o experiență culinară extraordinară. După ce a aflat preferințele lui Selly, TikTokerul Dan a mers la Casa di David și a mărturisit că mâncarea este foarte bună.
„Restaurantul din Herăstrău, unde milionarii își fac veacul, e frecventat și de mine din când în când căci îmi place mirosul ăla de bani. Oamenii aici vin și pentru vibe, iar mâncarea nu-i deloc rea dacă mergi pe mâna lui Selly.
Tartarul de vită este condimentat ușor, lăsând trufa să strălucească, în combinație cu înghețata de parmezan și neapărat salată. Creveții nu sunt mici și sunt gătiți cum trebuie. Înțeleg de ce îi plac lui Selly. S-a mâncat tot, să nu ne auzim vorbe la proces.
Pastele cu homar sunt, într-adevăr, obligatorii. Sosul este dens și concentrat cu o aromă de crustacee puternică. Și nimic nu se compară cu un desert la apus de soare pe lacul Herăstrău.”, a povestit Dan.