O femeie de 35 de ani a decis să își schimbe total de viață. În anul 2022, tânăra a pus piciorul în prag și s-a apucat de slăbit. Inițial, a pornit cu pași mici, după care s-a obișnui cu un stil de viață sănătos. Așa a reușit să dea jos 90 de kilograme, iar acum pare că este alt om. Ea a dezvăluit că are 5 mese sănătoase și a explicat ce mănâncă pentru a se menține la greutatea actuală.
Leah Mancuso, în vârstă de 35 de ani, stabilită în Scottsdale, Arizona, avea 175 de kilograme atunci când a decis că este momentul să renunțe la obiceiurile alimentare nesănătoase. Acum, a reușit să ajungă la 85 de kilograme, după ce a dezvoltat noi mese de bază.
„Încerc să mănânc mai ales alimente cel puțin minim procesate, dar și să le fac foarte, foarte ușor, pentru că nu-mi place să gătesc. O mulțime de lucruri foarte simple, dar am simțit că măcar mănânc alimente adevărate”, a declarat Leah Mancuso pentru Business Insider.
Citește și: CÂT DE MULT S-A SCHIMBAT EMA OPRIȘAN, FOSTA CONCURENTĂ DE LA INSULA IUBIRII. A SLĂBIT 27 DE KILOGRAME
Primul pas spre o dietă sănătoasă a fost alegerea unui mic dejun inspirat. Leah Manusco a dezvăluit că a început să consume ouă dimineața, acestea fiind o sursă bună de proteine care îți dau senzația de sațietate. Tânăra le-a pregătit în diverse combinații, precum omletă cu brânză de vaci, cu fructe alături, ouă prăjite, cu fructe alături sau ouă poșate pe pâine cu maia, prăjită.
Un alt aliment important în dieta femeii a fost brânza de vaci. Ea a dezvăluit că a mâncat aproape zilnic boluri ci brânză de vaci. Uneori a consumat-o simplă, alteori a realizat diverse combinații pentru a o îndulci.
„Adaug sirop de arțar pentru a îndulci și, de asemenea, uneori adaug o pudră proteică aromatizată pentru a adăuga mai multe proteine. Apoi completez cu granola și fructe.”, a spus tânăra.
Tartinele cu pâine cu maia au reprezentat o altă masă importantă în dieta tinerei. Leah Manusco le-a combinat cu salam, brânză de capră și pesto sau gem, șuncă și brânză de capră. De asemenea, la unele mese le-a consumat cu ton, maioneză, brânză de vaci și murături. Această pâine este mult mai ușor de digerat decât una normală.
O altă combinație de succes a fost formată din fâșii de pui organice congelate și cartofi. După care, a stropit preparatul cu ulei de avocado și l-a gătit în friteuză cu aer. Iar ultima masă despre care tânăra a povestit este un preparat cu paste, cârnați și legume.
În acest caz, femeia a folosit paste proteice sau tăieței cu maia. Leah le-a pregătit cu divers legume precum broccoli, ardei grași sau conopidă rasă. De asemenea, a adăugat și un sos special, cum ar fi marinara sau pesto amestecat cu brânză de vaci.
Leah Manusco a mărturisit că nu a renunțat definitv la alimentele sale preferate. Tânăra mai consumă, uneori, și mâncare de tip fast-food, însă doar atunci când iese în oraș cu prietenii. În rest, preferă să se delecteze cu preparatele care au ajutat-o să devină un alt om.
„Obișnuiam să-mi petrec mult timp luând mâncare de la fast-food și mâncând singură în camera mea, iar acest lucru nu este sănătos pentru noi din multe motive. În schimb, am decis să mă bucur de ele atunci când sunt cu oamenii și cu comunitatea.”, a mărturisit tânăra.