Acasă » Altceva Podcast » Povestea pe care puțini o știu: Dana Săvuică s-a trezit pe perfuzii, la spital! ”Am leșinat pe stradă!” + Cum a scăpat de dependența de…

Povestea pe care puțini o știu: Dana Săvuică s-a trezit pe perfuzii, la spital! ”Am leșinat pe stradă!” + Cum a scăpat de dependența de…

De: Loriana Dasoveanu 13/06/2024 | 19:00

Dana Săvuică a fost dintotdeauna o promotoare a stilului de viață sănătos, iar asta se vede cu ochiul liber. La cei 54 de ani ai săi, vedeta arată demențial, însă are multă grijă de ea. Ceea ce nu știe însă lumea este că Dana Săvuică a ajuns pe perfuzii în spital din cauza unei dependențe! Acum, fosta prezentatoare tv a vorbit într-un interviu exclusiv pentru CANCAN.RO despre problema cu care s-a confruntat, cum ajunsese ceva ce i-a făcut mult rău să fie nelipsită din stilul ei de viață, dar și cum ani mai târziu a ajuns pe masa de operație din cauza că a ignorat semnele pe care propriul corp i le dădea. 

Dana Săvuică a ajuns pe perfuzii din cauza unei băuturi consumate în exces. Celebra prezentatoare este cunoscută ca având un stil de viață sănătos, însă acest lucru s-a întâmplat după ce s-a lovit cu probleme de sănătate. Dana Săvuică a vorbit despre cele mai mari greșeli pe care le-a făcut și i-au afectat sănătatea, dar a tras și un semnal de alarmă pentru toți oamenii care se consideră invincibil. Vedeta a spus că este posibil ca viața să te lovească fix când te aștepți cel mai puțin, exact așa cum i s-a întâmplat și ei.

Ce dependență a avut Dana Săvuică: „Era „prietena” mea”

Dana Săvuică a vorbit deschis despre dependența care a adus-o pe perfuzii într-un interviu CANCAN.RO cu Loriana Dasoveanu
Dana Săvuică a vorbit deschis despre dependența care a adus-o pe perfuzii

(CITEȘTE ȘI: PRIMUL IEPURAȘ PLAYBOY DIN ROMÂNIA NU SE LEAPĂDĂ DE PĂCATE NICI ÎN POST! “NU AM NEVOIE SĂ INTRU ÎN BISERICĂ!”)

„Eu când aveam 20 de ani stăteam mult la soare, îmi plăcea să am un bronz brun-roșcat. Beam în loc de apă băuturi non-alcoolice gazoase. Sucul acela negru care într-o zi m-a făcut să leșin pe stradă. M-am trezit dintr-odată cu perfuzii în braț. Medicul m-a întrebat: Ce ai mâncat? Ce ai băut? I-am spus ce am mâncat, și s-a mirat că mi s-a făcut rău pentru că mâncasem bine și sănătos. Apoi, i-am spus că am băut doi litri pe zi de suc. Mi-a spus că asta mi-a făcut rău, să încerc să renunț, să ies din dependența asta”, a spus Dana Săvuică pentru CANCAN.RO.

Dana Săvuică își amintește că oriunde mergea avea sticla de suc după ea, iar de apă nici nu se atingea „Aveam o sticlă de doi litri care era cu mine peste tot, era „prietena” mea. Făceam asta mereu. Am reușit să ies treptat din dependența asta. Nu merge să te lași dintr-odată, ci treptat”, a mai dezvăluit ea.

Vedeta s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate Sursa Instagram.com/Dana.Savuica
Vedeta s-a confruntat cu probleme serioase de sănătate Sursa Instagram.com/Dana.Savuica

(VEZI ȘI: PRIMUL MODEL PLAYBOY ȘI-A LUAT INIMA-N DINȚI ȘI A SPUS TOT! ”FĂCEAM COMPARAȚII, POZE…” + A ”SPART” SHOWBIZUL!)

Nu este prima experiență care a pus-o la pat pe Dana Săvuică. În urmă cu câțiva ani, vedeta a suferit o intervenție chirurgicală complicată din cauza… încăpățânării.

„Momentul în care am realizat că sănătatea este cea mai importantă a fost atunci când am dezvoltat partea de călătorie. Am devenit un travel blogger, iar asta a avut repercursiuni asupra sănătății mele. Trăgeam de bagaje, căram kilograme întregi în spate și într-o zi am făcut o hernie de disc care a condus la o operație. Coloana mă durea de ceva timp, deci corpul îmi transmițea semnale de mult timp, dar eu nu am avut timp pentru mine. Nu am stat să mă gândesc de ce mă doare spatele și m-am trezit în situația în care am făcut o operație” , a spus ea pentru CANCAN.RO.

„M-a lovit viața și atunci am spus: „Stop!”

Fosta prezentatoare tv a conștientizat în acele momente dificile că trebuie să pună stop, să ia o pauză și să își dea timp să se vindece. „Atunci mi-am dat seama clar când m-a lovit viața. Mi-a spus: Stop, gata, stai acasă să te vindeci și acum o iau mai ușor, știi. Experiența de viață îți arată că totul este imprevizibil și toată alergătura pe care o facem noi ca să avem, ca să fim, ca să dobândim, nimic nu are relevanță dacă nu ești sănătos” ,  a mai dezvăluit Dana Săvuică.

Dana Săvuică a mărturisit că are o predispoziție către cancer la sân. Vedeta a aflat acest lucru în urma unui test genetic pe care l-a făcut, iar acum controalele sunt la ordinea lunii pentru ea. „Noi trăim într-un stres continuu și suntem atacați de acești factori care nu fac bine organismului nostru și atunci da, trăiesc într-un stres din cauza asta. Nu mă dărâmă, dar mă face conștientă că trebuie să merg la doctor. Mi-am făcut un test ADN și a ieșit că aș avea o predispoziție după o anumită vârstă către cancer mamar. Este vorba despre a preîntâmpina, de a controla și mă duc în fiecare an și-mi fac această ecografie mamară. Îmi fac investigație, cu analize, cu tot din cap până-n picioare. Să știu de el din fază incipientă, dacă cumva se va-ntâmpla” , a dezvăluit Dana Săvuică.

Cine deține informații despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Loriana Dasoveanu lucrează pe zona de Lifestyle la CANCAN.RO care face parte din Grupul de Presă Gândul Media Network. A debutat ca jurnalist la Antena Stars în anul 2018, acolo unde a fost redactor, reporter și prezentator, ulterior a lucrat la citeste mai mult
Parteneri
Caz șocant în Constanța: Un student și-a INCENDIAT profesorul pentru că i-a dat o notă mică!
Caz șocant în Constanța: Un student și-a INCENDIAT profesorul pentru că i-a dat o notă...
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere...
Anamaria Prodan arată la 51 de ani ca la 20! Impresara şi-a pus fanii pe jar cu cele mai îndrăzneţe apariţii
Anamaria Prodan arată la 51 de ani ca la 20! Impresara şi-a pus fanii pe...
Bărbații celebrii cu care s-a iubit Iulia Vântur. Cine i-a cucerit inima înainte de a deveni iubita lui Salman Khan
Bărbații celebrii cu care s-a iubit Iulia Vântur. Cine i-a cucerit inima înainte de a...
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a...
Patru polițiști au fost surprinși la pândă cu radarul. Fotografia care a înfuriat șoferii:
Patru polițiști au fost surprinși la pândă cu radarul. Fotografia care a înfuriat șoferii: "De-a...
„Războaiele foamei” vor fi mai mari decât conflictele sângeroase pentru petrol, avertizează o mare companie din industria agricolă
„Războaiele foamei” vor fi mai mari decât conflictele sângeroase pentru petrol, avertizează o mare companie...
Cum te încadrezi CORECT pe bandă după viraj? Mulți șoferi greșesc la această manevră
Cum te încadrezi CORECT pe bandă după viraj? Mulți șoferi greșesc la această manevră
Cod galben de ploi și vijelii în România până vineri! Lista județelor vizate
Cod galben de ploi și vijelii în România până vineri! Lista județelor vizate
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
Alexandra din Casa Iubirii, deschisă spre Gagea și Patrick. Pentru cine are bruneta mai multă simpatie. „Ai fost și ești o prioritate.”
Alexandra din Casa Iubirii, deschisă spre Gagea și Patrick. Pentru cine are bruneta mai multă...
Andreea Antonescu a spus ce crede despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea! Ce reacție a avut când a auzit de nunta secretă a prietenei sale: „Adevărul îl știm noi”
Andreea Antonescu a spus ce crede despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea! Ce reacție...
Cine sunt tinerii găsiţi morţi într-un hotel din Capitală. Ultimele clipe cu Alexandra şi Marinel în viaţă, surprinse de o cameră de supraveghere
Cine sunt tinerii găsiţi morţi într-un hotel din Capitală. Ultimele clipe cu Alexandra şi Marinel...
BANCUL ZILEI. Soacra îl întreabă pe Bulă: - Am auzit că i-ai făcut fiicei mele o cerere în căsătorie. De ce...
BANCUL ZILEI. Soacra îl întreabă pe Bulă: - Am auzit că i-ai făcut fiicei mele...
TOP 3 televizoare la prețuri CORECTE la Flanco
TOP 3 televizoare la prețuri CORECTE la Flanco
Cea mai PUTERNICĂ rachetă a Europei, gata de lansare!
Cea mai PUTERNICĂ rachetă a Europei, gata de lansare!
Bianca Drăgușanu și Dan Capatos, schimb dur de replici, în direct! Vedeta a răbufnit, după ce prezentatorul TV a luat-o la rost că e implicată în scandaluri: „Băi, stai că mă enervezi!”
Bianca Drăgușanu și Dan Capatos, schimb dur de replici, în direct! Vedeta a răbufnit, după...
Ce a găsit în hotel o familie care a mers la all inclusive în stațiunea Saturn: „Mi-a venit instant să vomit”
Ce a găsit în hotel o familie care a mers la all inclusive în stațiunea...
Când și în ce oraș va juca România cu Olanda. Program complet optimi EURO 2024
Când și în ce oraș va juca România cu Olanda. Program complet optimi EURO 2024
Anunț oficial despre centralele termice. Proprietarii de apartamente trebuie să știe
Anunț oficial despre centralele termice. Proprietarii de apartamente trebuie să știe
Ce nebunie, răsturnare de situaţie la Euro 2024, e DEZASTRU pentru naţională!
Ce nebunie, răsturnare de situaţie la Euro 2024, e DEZASTRU pentru naţională!
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri reduse
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri...
Ginghis Han nu este singurul cu o moştenire genetică impresionantă
Ginghis Han nu este singurul cu o moştenire genetică impresionantă
Greșeala comisă de Traian Băsescu! Viețile oamenilor erau în joc. „Au fost ameninţări că se va trage”
Greșeala comisă de Traian Băsescu! Viețile oamenilor erau în joc. „Au fost ameninţări că se...
Schimbări majore pentru salariul minim. Intră în vigoare de la 1 iulie
Schimbări majore pentru salariul minim. Intră în vigoare de la 1 iulie
Primele IMAGINI cu tinerii găsiți fără suflare într-un hotel din București / Mama fetei: „Mi-am văzut copilul într-un hal fără de hal”
Primele IMAGINI cu tinerii găsiți fără suflare într-un hotel din București / Mama fetei: „Mi-am...
Ea îl ajută pe Istvan Kovacs să uite de toate criticile. Denisa este model și arată uluitor!
Ea îl ajută pe Istvan Kovacs să uite de toate criticile. Denisa este model și...
Din 15 iulie, 10 ispite feminine aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor Insula Iubirii
Din 15 iulie, 10 ispite feminine aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor...
Ambasada Rusiei, mesaj neașteptat după calificarea României în optimi la Euro 2024
Ambasada Rusiei, mesaj neașteptat după calificarea României în optimi la Euro 2024
Ramona Păun și-a supărat părinții când a ales jurnalismul. Ce profesie și-ar fi dorit aceștia pentru ea
Ramona Păun și-a supărat părinții când a ales jurnalismul. Ce profesie și-ar fi dorit aceștia...
Subiectele la Matematică pentru Evaluare Naţională 2024, clasa a VIII-a. Cum puteai lua o notă foarte bună. Update
Subiectele la Matematică pentru Evaluare Naţională 2024, clasa a VIII-a. Cum puteai lua o notă...
România câştigă grupa E la Euro 2024! Va întâlni Olanda în optimi după Georgia – Portugalia 2-0
România câştigă grupa E la Euro 2024! Va întâlni Olanda în optimi după Georgia –...
×