Acasă » Exclusiv » “Justițiarul de Berceni” îl dă în vileag pe cântărețul lui Gigi Becali. Nicu Grameni i-a cântat miliardarului, e crainic la Dinamo și e acuzat de corupere de minori. L-a agățat pe o platformă dedicată LGBT și… Întâlnire-șoc la Arena Națională!

“Justițiarul de Berceni” îl dă în vileag pe cântărețul lui Gigi Becali. Nicu Grameni i-a cântat miliardarului, e crainic la Dinamo și e acuzat de corupere de minori. L-a agățat pe o platformă dedicată LGBT și… Întâlnire-șoc la Arena Națională!

De: Delina Filip 01/06/2024 | 18:40

Alexandru Constandachi, omul din spatele proiectului “Justițiarul de Berceni”, aruncă bomba. Recunoscut pentru prinderea pedofililor și postarea acestora în mediul online, vloggerul îl dă acum în vileag pe Nicu Grameni, unul dintre cântăreții preferați de Gigi Becali. În prezent crainic la Dinamo, bărbatul este acuzat de corupere de minori după ce ar fi agățat un copil pe o platformă dedicată LGBT. Întâlnirea-șoc dintre puști și cel care colaborează cu clubul din “Ștefan cel Mare” a avut loc în zona Arenei Naționale. Ce a urmat ulterior este de povestit nepoților. CANCAN.RO are informații și vi le prezintă în exclusivitate.

Alexandru Constandachi a trecut prin toate, inclusiv prin amenințările cu moartea, care au venit din partea pedofililor capturați. Nu a lăsat, însă, niciodată capul jos. Din contra, s-a ambiționat și mai mult. Ultima lui victimă este o persoană cunoscută în showbiz și nu numai. Aici ne referim la Nicu Grameni, în clipa de față crainic al stadionului Dinamo. Nu are, totuși, contract ferm cu “câinii”. Părțile merg pe colaborare. Bărbatul vine la meci, își face numărul, încasează “cașcavalul” și pleacă acasă.

A atacat pe o platformă dedicată LGBT

Până la finalul anului trecut, Nicu Grameni a fost și angajat al Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti, unde a fost organizator de competiții la Academia “câinilor”. Mai exact, s-a ocupat de sectorul juvenil! Din ianuarie, înțelegerea nu i-a mai fost, însă, prelungită. Între timp, cel care i-a cântat la petreceri inclusiv lui Gigi Becali pare să-și fi găsit o altă ocupație în timpul liber. Ar fi căzut, însă, într-o mare capcană. Proiectul “Justițiarul de Berceni” l-ar fi anturat pe o platformă de întâlniri dedicată cuminității LGBT.

( CITEȘTE ȘI: „JUSTIȚIARUL DE BERCENI” LOVEȘTE DIN NOU! CE A PĂȚIT UN PRAHOVEAN DE 28 DE ANI, DUPĂ CE A „COMBINAT” O MINORĂ PE INTERNET )

Nu l-a interesat că e minor

Acolo, crainicul lui Dinamo ar fi intrat în discuție cu un cont al unui minor. Puștiul în vârstă de 15 ani i-a transmis lui Nicu Grameni că nu a ajuns încă la majorat, dar acest lucru nu l-a interesat pe Nichos, așa cum s-a autointitulat pe respectiva platformă. Ulterior, între cei doi au urmat mai multe discuții pe care, din motive lesne de înțeles, CANCAN.RO nu le va face publice. Pentru că sunt, de-a dreptul, halucinante. Dar să revenim. La un moment dat, adolescentul i-a transmis lui Nicu Gremeni că este junior la FCSB, repetând, cu fiecare ocazie, că nu este major.

Nicu Grameni este crainic la Dinamo
Nicu Grameni este crainic la Dinamo

Nicu Grameni s-a lăudat la greu

Nicu Grameni nu ar fi părut deloc deranjat de acest aspect. Mai mult, s-a lăudat că lucrează la Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti (deși nu mai ocupa nicio funcție acolo de la 1 Ianuarie 2024), că este crainic al clubului alb-roșu și că ar cunoaște multă lume din cadrul grupării patronate de Gigi Becali. Pentru a-i lua ochii puștiului, s-a lăudat că i-ar fi cântat inclusiv lui Vasi Geambazi, nu doar latifundiarului din Pipera. Mai mult, a specificat că nu este doar crainic, ci și artist și că a susținut reprezentații pentru oameni importanți.

(NU RATA: ”VOCEA” LUI DINAMO E LĂUTARUL LUI GIGI BECALI! ASCULTĂ MELODIA DEDICATĂ PATRONULUI FCSB)

I-a trimis poze cu organele genitale

După un timp, pe respectiva platformă dedicată LGBT, Nicu Grameni i-a trimis și câteva poze minorului cu propriile organe genitale. Ulterior, discuția s-a mutat pe WhatsApp. Unde, în continuare, Nichos a marșat că îi cunoaște pe toți cei de la Academia FCSB-ului, că el în prezent lucrează la Dinamo și că îl așteaptă un baraj decisiv cu Csíkszereda și că, recent, a cântat la o nuntă la Sibiu. Din informatiile CANCAN.RO, evenimentul a fost inaintea partidelor cu ciucanii, la un oficial dinamovist al clubului din SuperLiga. În cele din urmă, a urmat și întâlnire dintre crainicul “câinilor” și minor. Ar fi convenit să se cunoască și personal în zona Arenei Naționale.

A susținut că este vorba de o înscenare

Cei doi s-au văzut, iar Nicu Grameni nu a stat pe gânduri și l-ar fi invitat pe puști la el în mașină. A fost momentul când echipa “Justițiarul de Berceni” a intervenit și l-a confruntat pe cel care colaborează cu Dinamo. Pe durata discuției, acesta a încercat să se disculpe. Mai exact, că ar fi fost vorba de o înscenare și a amenințat că persoanele pe care le consideră responsabile vor fi acționate în instanță. Nichos nu a recunoscut nimic, a precizat că are familie și că ar fi conversat doar amical cu respectivul minor, căruia i-ar fi dat întâlnire doar pentru a se cunoaște.

Alexandru Constandachi, omul din spatele proiectului “Justițiarul de Berceni”
Alexandru Constandachi, omul din spatele proiectului “Justițiarul de Berceni”

Cazul este unul grav, iar CANCAN.RO nu-l va abandona. Când va fi cazul, va reveni cu noi detalii. Deci, rămâneți pe poziții.

S-a lăudat că e cântărețul lui Gigi Becali

La un moment dat eram trupa pe care el o prefera la petrecerile la care participa. A fost o perioadă de câțiva ani în care am fost prezenți. Și chiar a fost o perioadă plăcută! Surprinzător poate, pentru mulți, e că niciodată nu s-a pus problema că eu sunt dinamovist și nu am ce căuta acolo. Am cântat pentru Gigi Becali, nu pentru rivalul Gigi Becali! Orice aș gândi despre el, păstrez pentru mine. Sincer, la câți bani am câștigat de pe urma sa, ar fi chiar urât să spun ceva urât de dumnealui”, precizat Nicu Grameni într-un interviu acordat pentru gsp.ro, în august 2023.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Delina Filip
Absolventă a "Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării" București. A urmat cursurile școlii de televiziune ”Intact Media Academy”, iar apoi a lucrat în cele mai importante trusturi de presă din România. S-a alăturat echipei CANCAN.RO citeste mai mult
Parteneri
Salariu minim brut va fi diferit pentru trei categorii de angajați, de luni! Sunt domenii cu două câștiguri brute și, implicit, alte pensii
Salariu minim brut va fi diferit pentru trei categorii de angajați, de luni! Sunt domenii...
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere...
Anamaria Prodan arată la 51 de ani ca la 20! Impresara şi-a pus fanii pe jar cu cele mai îndrăzneţe apariţii
Anamaria Prodan arată la 51 de ani ca la 20! Impresara şi-a pus fanii pe...
Gabriela Lucuțar, înșelată de soț! A fost acesta adevăratul motiv al divorțului?! „Regina Întunericului” face lumină! „Recunosc…”
Gabriela Lucuțar, înșelată de soț! A fost acesta adevăratul motiv al divorțului?! „Regina Întunericului” face...
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a...
Patru polițiști au fost surprinși la pândă cu radarul. Fotografia care a înfuriat șoferii:
Patru polițiști au fost surprinși la pândă cu radarul. Fotografia care a înfuriat șoferii: "De-a...
Vacanță de coșmar în Turcia pentru o familie de români. Un bărbat a murit strivit de mașina de teren, de față cu soția și copilul
Vacanță de coșmar în Turcia pentru o familie de români. Un bărbat a murit strivit...
Radar în Bulgaria: poți ignora amenda sau o vei primi acasă, prin poștă?
Radar în Bulgaria: poți ignora amenda sau o vei primi acasă, prin poștă?
Claudia Puican, prima fotografie cu bebelușul în brațe: „Simt atâta iubire”. Ce surpriză i-a pregătit artista micuțului
Claudia Puican, prima fotografie cu bebelușul în brațe: „Simt atâta iubire”. Ce surpriză i-a pregătit...
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
Dialogul dintre Patrick și Gagea. Concurentul nu poate trăi cu gândul că fosta lui iubită are ochi și pentru Patrick: „Dacă ea se folosește de mine ca să te reaprindă pe tine?”
Dialogul dintre Patrick și Gagea. Concurentul nu poate trăi cu gândul că fosta lui iubită...
Andreea Antonescu a spus ce crede despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea! Ce reacție a avut când a auzit de nunta secretă a prietenei sale: „Adevărul îl știm noi”
Andreea Antonescu a spus ce crede despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea! Ce reacție...
Cine sunt tinerii găsiţi morţi într-un hotel din Capitală. Ultimele clipe cu Alexandra şi Marinel în viaţă, surprinse de o cameră de supraveghere
Cine sunt tinerii găsiţi morţi într-un hotel din Capitală. Ultimele clipe cu Alexandra şi Marinel...
BANCUL ZILEI. Soacra îl întreabă pe Bulă: - Am auzit că i-ai făcut fiicei mele o cerere în căsătorie. De ce...
BANCUL ZILEI. Soacra îl întreabă pe Bulă: - Am auzit că i-ai făcut fiicei mele...
TOP 3 aplicații rivale pentru Google Maps si Waze care-și fac treaba foarte bine
TOP 3 aplicații rivale pentru Google Maps si Waze care-și fac treaba foarte bine
Cea mai PUTERNICĂ rachetă a Europei, gata de lansare!
Cea mai PUTERNICĂ rachetă a Europei, gata de lansare!
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Ce să pui peste porumbul fiert ca să iasă delicios și aromat. Trucul genial pe care puține gospodine îl cunosc
Ce să pui peste porumbul fiert ca să iasă delicios și aromat. Trucul genial pe...
Patru zodii primesc un cadou neașteptat în următoarele 4 zile. O mare dorință devine realitate
Patru zodii primesc un cadou neașteptat în următoarele 4 zile. O mare dorință devine realitate
Reguli NOI pentru românii care merg la MEDIC. Decizia se aplică legal din 1 iulie
Reguli NOI pentru românii care merg la MEDIC. Decizia se aplică legal din 1 iulie
Cum a reacționat Monica Bîrlădeanu, după ce s-a aflat data nunții cu Valeriu Gheorghiță! Cei doi urmează să se căsătorească în scurt timp! „Vorbește lumea”
Cum a reacționat Monica Bîrlădeanu, după ce s-a aflat data nunții cu Valeriu Gheorghiță! Cei...
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri reduse
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri...
EXCLUSIV. Cazul Pandarof stă de 2 ani în DIICOT, în timp ce instituţia refuză să transmită informaţii publice despre caz, sub pretextul că şi-ar periclita o anchetă în desfăşurare. Surse: pe interceptări ar fi „picat” şi fostul prim adjunct SRI
EXCLUSIV. Cazul Pandarof stă de 2 ani în DIICOT, în timp ce instituţia refuză să...
E complet ilegal. Niciun român nu are dreptul să CEARĂ asta. Ajungi la închisoare
E complet ilegal. Niciun român nu are dreptul să CEARĂ asta. Ajungi la închisoare
Rovinieta poate fi achiziționată din 27 iunie și de pe Ghișeul.ro
Rovinieta poate fi achiziționată din 27 iunie și de pe Ghișeul.ro
Turist în GRECIA anului 2024. Reprezentantul Forum Thassos, despre cazurile de FURTURI și creșterile de prețuri. ”E o destinație...”
Turist în GRECIA anului 2024. Reprezentantul Forum Thassos, despre cazurile de FURTURI și creșterile de...
Ea îl ajută pe Istvan Kovacs să uite de toate criticile. Denisa este model și arată uluitor!
Ea îl ajută pe Istvan Kovacs să uite de toate criticile. Denisa este model și...
Din 15 iulie, 10 ispite feminine aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor Insula Iubirii
Din 15 iulie, 10 ispite feminine aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor...
Confesiunea cutremurătoare a mamei fetei ucise de iubit într-un hotel din București:
Confesiunea cutremurătoare a mamei fetei ucise de iubit într-un hotel din București: "Mi-am văzut copilul...
Andreea Marin a vorbit despre o nouă sarcină. Vedeta și-ar dori să devină mamă, chiar dacă împlinește 50 de ani
Andreea Marin a vorbit despre o nouă sarcină. Vedeta și-ar dori să devină mamă, chiar...
Ce a găsit în hotel o familie care a mers la all inclusive în stațiunea Saturn: „Mi-a venit instant să vomit”
Ce a găsit în hotel o familie care a mers la all inclusive în stațiunea...
Când și în ce oraș va juca România cu Olanda. Program complet optimi EURO 2024
Când și în ce oraș va juca România cu Olanda. Program complet optimi EURO 2024
×