Acasă » Vedete » ”Mă enervează! Eu nu sunt așa!” Gabriela Prisăcariu, la momentul adevărului: nu e totul numai lapte și miere în casa lui Dani Oțil

”Mă enervează! Eu nu sunt așa!” Gabriela Prisăcariu, la momentul adevărului: nu e totul numai lapte și miere în casa lui Dani Oțil

De: Loriana Dasoveanu 31/05/2024 | 13:33

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează un cuplu de câțiva ani, iar în 2021 a venit pe lume fiul lor, Luca Tiago. Deși ambii părinți sunt foarte ocupați, el este la cârma celui mai longeviv matinal al Antenei 1, iar Gabriela este model în prezentările lui Cătălin Botezatu și are deseori evenimente, cei doi se implică mult în creșterea și educarea fiului lor în vârstă de doi ani și jumătate. Gabriela a spus într-un interviu CANCAN.RO cum stau lucrurile la ei în casă, cine este părintele autoritar, dar și ce o enervează la soțul ei, Dani Oțil. 

Ce o enervează pe Gabriela la soțul ei, Dani Oțil

Se spune că nu există un manual care să te învețe cu exactitate cum să fii părinte, este o meserie pe care o înveți în timp. Gabriela Oțil este și ea de acord cu acest lucru. Fiul ei și al lui Dani Oțil are doi ani și jumătate și este o explozie de energie, fapt care îi consumă mult pe cei doi. Iar, în privința educației lui Tiago, Gabriela și Dani sunt uneori pe lungimi diferite de undă. Iată ce a mărturisit Gabriela Oțil despre soțul ei și cât de mult se contrazic în privința educației micuțului lor.

Gabriela spune ce o deranjează la soțul ei, Dani Oțil Sursa Instagram.com
Gabriela spune ce o deranjează la soțul ei, Dani Oțil Sursa Instagram.com

(VEZI ȘI: GABRIELA PRISĂCARIU I-A PUS INTERDICȚIE LUI DANI OȚIL! ESTE VORBA DESPRE BĂIATUL LOR: ”NU-MI DORESC SĂ MEARGĂ ACOLO!”)

CANCAN.RO: Ești peste tot, așa te menții practic, cu alergatul asta de zi cu zi și cu stilul acesta de viață atât de agitat care face din viața ta. 

Gabriela Oțil: Așa mă mențin. Nu apuc să mănânc sau mai bine spus, mănânc ce îi revine lui Tiago, dar nu mă plâng. Este bine să avem de lucru.

CANCAN.RO: Cu siguranță, însă până la un punct. Nu este cazul să ne epuizăm, mai ales că îmi spuneai că nu mănânci atât de mult. De unde îți iei energia? 

Gabriela Oțil: Beau foarte multă cafea, îmi place cafeaua la maximum, fac o oră de sport pentru energie și mă încarc de la Tiago. Oricât de obosită aș fi, când îi văd moaca, mă încarc.

CANCAN.RO: Să-nțeleg că nu ești nici acum autoritară cu Tiago. Știu că mi-ai mai spus în trecut că nu te lasă sufletul să fii, dar acum a mai crescut și el și poate lucrurile sunt altfel. 

Gabriela Oțil: Încerc să fiu autoritară pentru că acum el începe să-și dea seama de niște lucruri și până unde poate merge și atunci încerc să mă impun, dar nu prea îmi iese. Nu am cum, când îi văd fața, îmi e greu. Dar încerc să respectăm o limită. Vreau să fie un copil educat, nu alintat. Parenting, parenting, dar până la o anumită limită.

CANCAN.RO: Am văzut că a început grădinița, cum a fost în primele zile? 

Gabriela Oțil: Primele două săptămâni au fost bune. Mă așteptam să fie mult mai rău pentru că el este super atașat de mine și atunci îmi imaginam ceva extrem de rău, dar este nine. Nu trebuie să-l conving să meargă. Toată lumea îmi spune că va fi și mai rău, dar sunt pregătită.

CANCAN.RO: Deci ești înarmată cu multă răbdare. Erai așa și în adolescență sau ai învățat în timp să fii așa? 

Gabriela Oțil: Eu nu știam ce înseamnă cuvântul răbdare. La mine totul este pe repede înainte și vreau acum să se întâmple. De când îl am pe Tiago încerc să învăț ce înseamnă să ai răbdare.

CANCAN.RO: Dar Dani, nu pare nici el să fie foarte răbdător, spune-mi tu cum este. 

Gabriela Oțil: El are cea mai multă răbdare, are toată răbdarea din lume și asta mă enervează. Are răbadre, este calm, știe să explice. Eu nu sunt așa, strig: „Haideți mai repede!”

CANCAN.RO: Am văzut că ați fost în vacanță în Marrakech.

Gabriela Oțil: Da, am fost acum de Paște în Marrakech. Mi-am dorit de foarte mult timp să ajung în locația asta și mă bucur că în sfârșit am reușit.

CANCAN.RO: Care este următoarea destinație de vacanță? Mă gândesc că aveți deja un program făcut? 

Gabriela Oțil: Da, o să mergem cu Tiago undeva la mare o săptămână, și o săptămână noi doi. Am învățat de anul trecut când am fost la mare cu el că nu este vacanță cu Tiago, dar ne bucurăm de fiecare moment alături de el, mai ales că vedem cât de mult contează pentru el aceste experiențe. El ne zice ce s-a întâmplat anul trecut când noi am fost la mare. Ține minte și ne-am dat seama cât de mult contează pentru el aceste experiențe. Are foarte multă energie, de când se trezește până adoarme el aleargă doar.

Cât a suferit Gabriela în cariera de model: „Am plâns direct! Mă durea extrem de tare”

Gabriela Prisăcariu Oțil spune cât de mult a suferit în cariera de model Foto: CANCAN.RO Loriana Dasoveanu
Gabriela Prisăcariu Oțil spune cât de mult a suferit în cariera de model Foto: CANCAN.RO

(VEZI ȘI: CE SPUNE BOTEZATU DESPRE SOȚUL GABRIELEI PRISĂCARIU: “MIȘTOCĂREALA AIA FOARTE FINĂ, FOARTE RAFINATĂ!”)

CANCAN.RO: Se spune că în funcție de cum este primul copil, îl faci sau nu pe al doilea? 

Gabriela Oțil: Nu îl mai facem pe al doilea, ne este suficient. Nu a fost un copil care să doarmă noaptea, se trezește în continuare în timpul nopții. După aproape trei ani nu avem o noapte dormită cap-coadă.

CANCAN.RO: Cine stă cu el noaptea? Bănuiesc că tu, din moment ce Dani are program matinal

Gabriela Oțil: Eu stau cu el pentru că Dani trebuie să fie la muncă, dar când am nevoie se trezește și Dani.

CANCAN.RO: Vreau să-mi spui care a fost cea mai ciudată experiență pe care ai trăit-o ca model? 

Gabriela Oțil: Emisiunea și prezentările pentru Cătălin m-au călit, dar cea mai dureroasă a fost o prezentare la Cătălin Botezatu. Mi-a prins părul în coc cu agrafa și când mi-a dat drumul la păr am plâns direct pentru că mă durea extrem de tare. Încă am sensibilitate după atâta timp, nu pot să-mi țin părul prins. A fost o prezentare dureroasă. S-a întâmplat acum zece ani, dar nu-mi pot ține părul prins în coadă.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Loriana Dasoveanu lucrează pe zona de Lifestyle la CANCAN.RO care face parte din Grupul de Presă Gândul Media Network. A debutat ca jurnalist la Antena Stars în anul 2018, acolo unde a fost redactor, reporter și prezentator, ulterior a lucrat la citeste mai mult
Parteneri
Ea este fata cu părul cel mai lung din România: măsoară 1,60 metri. „Când intră în baie, îi ia jumătate de oră numai să îl descurce”
Ea este fata cu părul cel mai lung din România: măsoară 1,60 metri. „Când intră...
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Ce s-a ales de fosta iubită a lui Tavi Clonda. S-a vehiculat că ar fi părăsit-o pentru Gabriela Cristea
Ce s-a ales de fosta iubită a lui Tavi Clonda. S-a vehiculat că ar fi...
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România...
Două surori din Italia au găsit o sumă uriașă în pivnița bunicului lor. Când au mers la bancă, bucuria lor s-a transformat în coșmar
Două surori din Italia au găsit o sumă uriașă în pivnița bunicului lor. Când au...
Vacanță de coșmar în Turcia pentru o familie de români. Un bărbat a murit strivit de mașina de teren, de față cu soția și copilul
Vacanță de coșmar în Turcia pentru o familie de români. Un bărbat a murit strivit...
Nemții au lansat „GARSONIERA” Dacia Duster. Pentru minimaliști – VIDEO
Nemții au lansat „GARSONIERA” Dacia Duster. Pentru minimaliști – VIDEO
Cum pot beneficia românii de umbrelă și șezlong gratuit pe plajele din Thasos. Oferta de nerefuzat prezentată de un turist român: „Comanzi orice vrei”
Cum pot beneficia românii de umbrelă și șezlong gratuit pe plajele din Thasos. Oferta de...
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia
Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula...
Sebastian din „Casa Iubirii” a invitat-o pe Julia la biliard. Care a fost reacția tinerei. „Mă gândeam că Patrick ieri ne-a combinat.”
Sebastian din „Casa Iubirii” a invitat-o pe Julia la biliard. Care a fost reacția tinerei....
Tragedie în lumea interlopă! Nepoata lui Cosmos de la Iași a murit strivită de un perete! Momentul cumplit a fost surprins de o cameră de supraveghere
Tragedie în lumea interlopă! Nepoata lui Cosmos de la Iași a murit strivită de un...
Români prinşi în infernul de foc din Turcia. Un incendiu puternic pârjoleşte staţiunea Kuşadasi:
Români prinşi în infernul de foc din Turcia. Un incendiu puternic pârjoleşte staţiunea Kuşadasi: "Ne-au evacuat,...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Bună ziua, televizoare color aveţi? Vânzătorul:- Bineînţeles!
BANCUL ZILEI. Bulă: - Bună ziua, televizoare color aveţi? Vânzătorul:- Bineînţeles!
3 aplicații RIVALE pentru Google Maps și Waze. Își fac bine treaba chiar și offline
3 aplicații RIVALE pentru Google Maps și Waze. Își fac bine treaba chiar și offline
S-a aflat ce s-a întâmplat cu LOCUITORII de pe INSULA PAȘTELUI! Experții au RECUNOSCUT!
S-a aflat ce s-a întâmplat cu LOCUITORII de pe INSULA PAȘTELUI! Experții au RECUNOSCUT!
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Sfatul zilei pentru luni, 1 iulie 2024. Berbecii trebuie să fie mai atenți la nevoile celor din jur
Sfatul zilei pentru luni, 1 iulie 2024. Berbecii trebuie să fie mai atenți la nevoile...
Amenda fabuloasă pe care o riscă toți românii care stau la curte. Aveți doar 15 zile la dispoziție să rezolvați situația
Amenda fabuloasă pe care o riscă toți românii care stau la curte. Aveți doar 15...
S-a stins cel mai iubit actor. A fost una dintre cele mai adorabile ființe
S-a stins cel mai iubit actor. A fost una dintre cele mai adorabile ființe
Mireasa Anda Adam a strălucit, la propriu, într-o rochie plină de pietre prețioase, care cântărește 25 kg. Imagini unice de la nunta faraonică
Mireasa Anda Adam a strălucit, la propriu, într-o rochie plină de pietre prețioase, care cântărește...
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri reduse
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri...
Rusia ameninţă că va doborî aeronavele de cercetare NATO din spaţiul internaţional de deasupra Mării Negre. Cum ar trebui să reacţioneze Alianţa?
Rusia ameninţă că va doborî aeronavele de cercetare NATO din spaţiul internaţional de deasupra Mării...
Noua regulă din Codul Rutier. Ce trebuie să facă șoferii după ce sunt testați de poliție
Noua regulă din Codul Rutier. Ce trebuie să facă șoferii după ce sunt testați de...
Bacalaureat 2024. Informații de ultimă oră pentru candidați
Bacalaureat 2024. Informații de ultimă oră pentru candidați
Care este temperatura IDEALĂ în frigider, pe timpul verii. Cum să optimizezi consumul de energie
Care este temperatura IDEALĂ în frigider, pe timpul verii. Cum să optimizezi consumul de energie
Derapaj incredibil al lui Gigi Becali la adresa Elenei Lasconi: Cum să stăpânească 10 milioane de bărbaţi din România?
Derapaj incredibil al lui Gigi Becali la adresa Elenei Lasconi: Cum să stăpânească 10 milioane...
Anda Adam și Yosif Mohaci se căsătoresc religios. Primele imagini de la eveniment. Ce rochie de mireasă poartă artista
Anda Adam și Yosif Mohaci se căsătoresc religios. Primele imagini de la eveniment. Ce rochie...
Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci
Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta...
Andreea Marin a răbufnit după ce o urmăritoare i-a criticat fiica. Cum i-a răspuns vedeta: „Nu are iubit, are prieten”
Andreea Marin a răbufnit după ce o urmăritoare i-a criticat fiica. Cum i-a răspuns vedeta:...
Cât costă, de fapt, să închiriezi o lună de zile un apartament în Grecia. Ieși de 15 ori mai ieftin decât un concediu prin agenție. Cazarea e la câțiva pași de mare și într-un loc adorat de români
Cât costă, de fapt, să închiriezi o lună de zile un apartament în Grecia. Ieși...
Câţi ani trebuie să trăiască un român, de fapt, după pensionare. Doar așa își va recupera toţi banii daţi statului la contribuţii
Câţi ani trebuie să trăiască un român, de fapt, după pensionare. Doar așa își va...
×