Totul despre muzică! MIKE GODOROJA, de la Ray Charles, Led Zeppelin, Babasha și Adi Minune
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Știri » (P) Componente PC cu livrare rapidă, direct la ușa ta

(P) Componente PC cu livrare rapidă, direct la ușa ta

De: Alina Nistor 15/05/2024 | 17:58
(P) Componente PC cu livrare rapidă, direct la ușa ta

Ai nevoie de componente PC noi? În mediul online le găsești la prețuri foarte bune, iar varietatea de produse îți va fi, cu siguranță, pe plac. Mai mult, dacă te decizi să comanzi, livrarea ți se va face până la ușă sau, dacă preferi să ridici coletul de unul singur, o poți face cu ușurință de la cel mai apropiat easybox.

Dar ce componente PC îți trebuie? Indiferent de ceea ce ai avea nevoie, o mulțime de produse pentru PC așteaptă să fie explorate și achiziționate. Mii de componente pentru a-ți face calculatorul din nou funcțional sau pentru a-i oferi un upgrade.

Oferta online s-ar putea să-ți dea puține bătăi de cap, dar nu te descuraja. Dacă știi exact ceea ce cauți, atunci în doar câteva minute vei rezolva totul. Asta fără a trebui să colinzi alte magazine fizice în căutarea pieselor care s-ar putea să nici nu se găsească în apropiere de tine.

Ce componente PC poți achiziționa online?

Mai mult decât un portal în care te poți conecta cu oamenii, mediul online este locul în care găsești aproape orice. Nu încape îndoială că, tot online, poți accesa cele mai avantajoase oferte la componente PC. Aici ai șansa de a face cunoștință cu mii de astfel de componente, de la cele mai ieftine, până la cele mai costisitoare.

În funcție de site-ul pe care alegi să-l accesezi, la categoria care te interesează, și anume cea de componente pentru calculatorul tău, poți găsi o multitudine  de produse. Trebuie doar să știi ce cauți și de ce cauți un anume component pentru PC.

Fără a te gândi ce shop fizic îți poate veni în ajutor, la doar câteva click-uri distanță de tine, se întâlnesc componente pentru calculator care mai de care mai performante. Așadar, aducem în atenția ta faptul că online, deoarece online-ul înseamnă varietate de produse, poți achiziționa:

Procesoare pentru PC-ul tău

PC-ul tău are nevoie de un procesor nou? Găsești o mulțime de modele online! Verifică de care dintre modele ai nevoie, iar dacă oferta găsită ți-e pe plac, adaugă procesorul în coș! În funcție de bugetul tău, poți cumpăra un procesor puțin mai vechi sau te poți îndrepta spre modelele cele mai noi de pe piață.

Poate știi multe despre componente PC, te ai într-ale calculatoarelor sau chiar ești pasionat de ele. Dacă te afli în cazul acesta, atunci în mod cert te vei descurca fără ajutor. Dacă, însă, nu ești sigur de ce mai exact ai nevoie, apelează la un prieten sau chiar un expert care să te ajute.

Mai apoi poți reveni online pentru a cumpăra componenta lipsă PC-ului tău!

Plăci de bază pentru computerul tău

S-a defectat placa de bază a computerului tău. Ce faci? Prin două-trei click-uri, ajungi online la plăcile de bază care îți sunt de interes. Vezi ofertele potrivite bugetului pe care-l ai și, dacă ești mulțumit de ce ai găsit, comandă.

Poate fi ceva mai simplu de-atât? Online va fi mereu mai ușor, mai la îndemână. Este valabil atât în cazul în care PC-ul tău are nevoie de un procesor nou, dar și atunci când trebuie să iei o placă de bază.

Uită-te după prețurile cele mai bune și cumpără fără a depune prea mult efort! Tot ceea ce ai nevoie va ajunge curând la ușa ta prin curier sau poate fi ridicat de la easybox, în cazul în care preferi această metodă de livrare.

Cele mai noi modele de plăci video pentru PC

Unui PC îi trebuie multe pentru a funcționa corespunzător. Tot la categoria componente PC și gaming, poți găsi cele mai noi modele de plăci video pentru calculatorul tău. Opțiuni ai nenumărate! Producători precum Asus, Gigabyte, MSI și alții îți pun la dispoziție plăci video cu memorie începând de la 1 GB, până la 40 GB.

Nu știm ce cauți cu exactitate, dar știm că vei găsi, fie că ai un buget mai mic sau mai mare.

Hotărăște-te în privința producătorului, memoriei și prețului și cumpără placa video care să-ți permită să te joci fără întreruperi! Doar cei care iubesc foarte mult jocurile pe calculator vor înțelege cât de important este ca PC-ul să fie dotat cu cele mai bune componente!

Alte componente PC online, dar și de gaming

Am vorbit despre faptul că online pot fi găsite elementele de bază ale unui PC. Am amintit de procesoare, de plăci de bază și de plăci video. Este cazul, însă, să spunem că acestea sunt doar esențialul. Comercianții aduc în atenția celor care au un computer propriu și alte elemente.

De pildă, există categoria memorii, memorii care pot fi alese în funcție de tipul de RAM, de producător, de capacitate sau chiar de frecvență și voltaj.

Și tot la categoria de componente PC și gaming se mai pot găsi online și SSD-uri, Hard Disk Drive-uri, mouse-uri  PC/gaming, mouse Pad-uri, boxe PC, camere web, căști și microfoane.

La fel de bine, online sunt mai ieftine și plăcile de sunet, coolerele, elementele periferice necesare unui computer și nu în ultimul rând, tastaturile.

Cu alte cuvinte, online poți găsi de la cele mai însemnate și voluminoase elemente, până la cele mai mici și auxiliare. De la plăci de bază și procesoare, până la mouse-uri și stick-uri USB. De la cele mai ieftine produse, până la cele mai costisitoare, potrivite pentru persoanele care doresc să-ți doteze computerul cu ceea ce e mai bun.

Dacă faci parte din categoria persoanelor care preferă calitatea înainte de toate și nu se uită la preț, atunci vei găsi și pentru gusturile tale ceva. Online este loc pentru toate prețurile, de la cel mai mic, până la cel mai ridicat.

Ce ai nevoie pentru computerul tău în momentul de față? Ce te-ai gândit să cumperi pentru a-l face să funcționeze mai bine decât înainte?

Găsește acele componente PC de care nu se poate lipsi, online! Alege-le cu grijă și nu uita că, indiferent de dimensiunea comenzii, poți opta pentru livrare direct la ușa ta! Simplu, rapid, eficient! Fără să aștepți prea mult pentru produsele tocmai achiziționate!

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Absolventă a Facultății de Filosofie și Științe Social-Politice din Cadul Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași. A urmat apoi studii universitare de masterat, ”Marketing Politic și Comunicare”, în cadrul aceleiași universități. citeste mai mult
Parteneri
Imagini rare cu fosta soție a lui Adi Mutu. Cum arată Consuelo la 51 de ani! Ce a pierdut fostul Briliant
Imagini rare cu fosta soție a lui Adi Mutu. Cum arată Consuelo la 51 de...
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime...
Doliu imens în televiziune. Un legendar prezentator și jurnalist A MURIT
Doliu imens în televiziune. Un legendar prezentator și jurnalist A MURIT
Tunelurile vechi de aproape 130 de ani care leagă două orașe importante pe sub munți. De ce au fost abandonate
Tunelurile vechi de aproape 130 de ani care leagă două orașe importante pe sub munți....
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Liam Payne „a sărit de pe balconul camerei sale” înainte să moară, spun autoritățile. Fostul membru One Direction avea 31 de ani
Liam Payne „a sărit de pe balconul camerei sale” înainte să moară, spun autoritățile. Fostul...
„Vom ataca dureros”. Avertismentul Iranului pentru Israel
„Vom ataca dureros”. Avertismentul Iranului pentru Israel
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj
Care sunt limitele de viteză pentru Categoria B?
Care sunt limitele de viteză pentru Categoria B?
Cât a costat, de fapt, rochia pe care Theo Rose a purtat-o la nunta cu Anghel Damian: „M-a surprins că există așa ceva”. Artista a spus adevărul pe o rețea socială
Cât a costat, de fapt, rochia pe care Theo Rose a purtat-o la nunta cu...
Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...
Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...
Anamaria Prodan a declarat că Laurențiu Reghecampf și-a văzut băiatul după 2 ani și jumătate și a stat cu el doar 3 minute jumătate:
Anamaria Prodan a declarat că Laurențiu Reghecampf și-a văzut băiatul după 2 ani și jumătate...
Cătălin este șoferul de ridesharing ucis de client, după ce s-au certat! Călăul său l-a înjunghiat de zeci de ori, iar apoi a încercat să-și ascundă urmele. Doi copii au rămas acum orfani de tată
Cătălin este șoferul de ridesharing ucis de client, după ce s-au certat! Călăul său l-a...
Val de ger peste România. Unde se vor întregistra aproape -10 grade
Val de ger peste România. Unde se vor întregistra aproape -10 grade
BANCUL ZILEI. Bulă: – Vreau să-mi tatuați numele iubitei mele acolo, jos!
BANCUL ZILEI. Bulă: – Vreau să-mi tatuați numele iubitei mele acolo, jos!
Această nouă funcție Google Maps creează probleme pentru șoferi. Despre ce este vorba?
Această nouă funcție Google Maps creează probleme pentru șoferi. Despre ce este vorba?
Descoperire ARHEOLOGICĂ de mare importanță! Datează din secolul IV
Descoperire ARHEOLOGICĂ de mare importanță! Datează din secolul IV
Gina Pistol și Laura Cosoi, față în față! Gestul neașteptat făcut de soția lui Smiley atunci când a văzut-o pe fosta lui iubită
Gina Pistol și Laura Cosoi, față în față! Gestul neașteptat făcut de soția lui Smiley...
Wizz Air a pus în vânzare bilete ieftine către două destinații adorate de români. Prețurile pornesc de la 75 de lei
Wizz Air a pus în vânzare bilete ieftine către două destinații adorate de români. Prețurile...
Zodiile pe care le lovește Cupidon toamna aceasta. Urmează cea mai romantică perioadă pentru ele
Zodiile pe care le lovește Cupidon toamna aceasta. Urmează cea mai romantică perioadă pentru ele
Statul te caută de bani. Românii sunt obligați să plătească. Trebuie să declare banii
Statul te caută de bani. Românii sunt obligați să plătească. Trebuie să declare banii
Corneleee, Iustina de la Insula Iubirii şi-a dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta!
Corneleee, Iustina de la Insula Iubirii şi-a dat jos de la mână inelul de logodnă...
Nintendo a dezvăluit un ceaș deșteptător: Cum arată și cât costă Nintendo Sound Clock Alarmo
Nintendo a dezvăluit un ceaș deșteptător: Cum arată și cât costă Nintendo Sound Clock Alarmo
Ministrul de Externe din Israel confirmă decesul liderului Hamas: o realizare militară şi morală
Ministrul de Externe din Israel confirmă decesul liderului Hamas: o realizare militară şi morală
S-a pus limită la bani. Cine depășește 160 de euro trebuie să declare la vamă
S-a pus limită la bani. Cine depășește 160 de euro trebuie să declare la vamă
Vești surprinzătoare de la ANM. Vine ce ne dorim mai puțin
Vești surprinzătoare de la ANM. Vine ce ne dorim mai puțin
Amenzi de 3.000 de lei pentru locuitorii de la bloc și de la case. Ce nu mai au voie să facă
Amenzi de 3.000 de lei pentru locuitorii de la bloc și de la case. Ce...
Soţia unui celebru milionar român, apariţie de senzaţie în Capitală! Viviana s-a afişat cu bijuteria de 600.000 de euro
Soţia unui celebru milionar român, apariţie de senzaţie în Capitală! Viviana s-a afişat cu bijuteria...
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat...
Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale
Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au...
Țara care s-a umplut de șerpi mari. Se află în Europa, iar românii o vizitează pentru că e plină de clădiri ce au arhitectură spectaculoasă
Țara care s-a umplut de șerpi mari. Se află în Europa, iar românii o vizitează...
Motivul pentru care ar trebui să renunți la ustensilele de gătit din plastic. Iată ce spun medicii despre riscurile la care te expui fără să știi
Motivul pentru care ar trebui să renunți la ustensilele de gătit din plastic. Iată ce...
Bianca Drăgușanu, filmată de un șofer în timp ce încurca traficul din Capitală. Cum a reacționat vedeta: „A dat geamul jos și m-a luat peste picior”
Bianca Drăgușanu, filmată de un șofer în timp ce încurca traficul din Capitală. Cum a...
×