Puterea din spatele puterii! MIHAIL IVAN: ”Credința este ancora!”
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Vedete » De ce a plecat, de fapt, Jador de la Survivor All Stars. Invitat la Măruță, faimosul nu s-a mai abținut și a răbufnit: „M-au dat afară”

De ce a plecat, de fapt, Jador de la Survivor All Stars. Invitat la Măruță, faimosul nu s-a mai abținut și a răbufnit: „M-au dat afară”

De: Cristina Cruceru 07/03/2024 | 20:06
De ce a plecat, de fapt, Jador de la Survivor All Stars. Invitat la Măruță, faimosul nu s-a mai abținut și a răbufnit: „M-au dat afară”
Jador, despre Survivor All Stars / Foto: Captură Video

Jador rupe tăcerea! După ce a fost descalificat de la Survivor All Stars, fostul faimos a răbufnit și a spus tot ce crede despre cei care i-au fost colegi de breaslă. Printre multe altele, manelistul a făcut dezvăluiri și despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de Oana Ciocan. Cum s-au cunoscut cei doi și cum evoluează relația lor?

Jador a fost descalificat din competiția din Dominicană, după ce ar fi fugit din junglă de dorul iubitei. Acesta aștepta să intre în emisiune și Oana Ciocan, însă acest lucru s-a întâmplat abia după ce a plecat el. Cântărețul a fost nevoit să părăsească producția de la Pro TV, spre surprinderea tuturor. Doar că, el susține că motivul ar fi fost altul, nicidecum plecarea lui prin junglă din tabăra roșie.

Colegii săi de breaslă s-ar fi aliat împotriva lui și ar fi cerut să fie eliminat. Jador crede că acest lucru vine din cauza faptului că în finala Survivor All Stars, câștigătorul ar fi ales pe voturi. Ei bine, acest lucru le-ar fi dat de gândit faimoșilor, căci le-a trecut prin cap faptul că manelistul poate câștiga ușor competiția.

„A avut vreunul curajul să fugă? Sunt primul care am fugit din Survivor (…) Noi nu știam care e premiul și că finala e pe voturi. Când am aflat că finala e pe voturi, s-a urcat toată echipa în capul meu.(…) Știți cu toții de ce am fugit. Am vrut să grăbesc venirea Oanei acolo. Și nu știu de ce s-au supărat colegii mei, că n-am afectat pe nimeni. Pe mine m-au dat afară.

(…) De ce m-au descalificat pe mine? Culiță a fugit 8 ore, eu am fugit o oră. Ca ultimul prost. Mereu am fost cel mai rău din școală, în clasă. Eu mereu oaia neagră, și în familie și la Survivor”, a spus Jador, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

CITEȘTE ȘI: DISCUȚIA NEDIFUZATĂ DINTRE JADOR ȘI OANA CIOCAN, DUPĂ CEREREA ÎN CĂSĂTORIE DE LA SURVIVOR ALL STARS: ”MI-A SPUS SĂ FIU…”

Fostul faimos a recunoscut că i-a plăcut acest sezon Survivor, însă a fost mai greu sezonul precedent în care el a participat. Jador susține că mulți dintre coechipierii lui credeau că producția îl tratează favorabil, însă acest lucru nu ar fi fost adevărat.

„Mi-a plăcut foarte mult. A fost extraordinar. A fost mai greu celălalt. A fost mai greu din punct de vedere al oamenilor. Eu cu oamenii n-am o problemă, sunt obișnuit să nu mă placă. Sezonul ăsta am primit două linguri de orez în plus. (…) Toată lumea credea că mie îmi dă mâncare, că pe mine mă tratează altfel producția de acolo”, a continuat manelistul.

CITEȘTE ȘI: CUM AU REACȚIONAT COLEGII OANEI CIOCAN DUPĂ CE A FOST CERUTĂ ÎN CĂSĂTORIE DE JADOR. „I-AI DAT CU CIOCANUL ÎN CAP”

Ce spune Jador despre Zanni, „rivalul” său de la Survivor

Fostul faimos consideră că el era singurul din echipa roșie care-i amenința trofeul lui Zanni. Jador este de părere că trapperul nu are nimic cu el, de fapt, și că tot ce s-a întâmplat în Dominicană, rămâne acolo. Cât despre Iancu, cei doi și-au rezolvat neînțelegerile, iar manelistul și-a cerut scuze pentru faptul că a avut „gura mare”.

„Eu sunt sigur că el în realitate nu are nimic cu mine. Eu sunt singurul din echipă de la noi care-i amenința premiul. Zanni nu are nimic. Eu îi apreciez inteligența. I-a manipulat pe toți din echipă. Mie-mi place de el pe partea asta. Ce a fost la Survivor, rămâne la Survivor.

Cine nu trece și ține ranchiună. Eu lui Jorge i-am dat mesaj aseară. I-am spus că eu am fost prost. După ce a plecat din echipă, eram cumva dușmani. Nu înțelegeam de ce. Asta fost o chestie. Eu nu trebuia să mă iau de el. Am dat în imaginea lui și am fost eu prost. Îmi pare rău.

Eu sunt și acum prieten cu Iancu. Noi ne-am împăcat. Îmi pare rău de foarte multe lucruri pe care le-am făcut. Iancu, eu m-am cunoscut cu el la o emisiune, nu m-am apropiat atât de tare precum m-am apropiat de Culiță. (…)

Am un orgoliu dus la extrem, orgoliul ăsta masculin. Am greșit, Iancule, mi-am cerut scuze, ne-am luat în brațe, suntem prieteni. Eu am gura mare, dar îmi cer scuze după. Alții fac asta? Asta e puterea”, a mai spus cântărețul de manele.

Cum s-au cunoscut Jador și Oana Ciocan

Jador și Oana Ciocan s-au cunoscut la vizita medicală pe care au făcut-o înainte să plece la Survivor. Cei doi s-au mutat împreună și lucrurile merg ca pe roate.

„A trebuit să fac această vizită medicală alături de o parte din Războinici. Când am ajuns acolo eram nedormit de 10 zile și era Oana acolo, în fața mea. Eu am crezut că e o asistentă sau ceva. Și am aflat ulterior că ea a fost la Survivor. Am intrat acolo cu Războinicii, am făcut glume, că ea părea super îndrăgostită. Și i-am zis, ‘Treci!’. A doua zi s-a mutat cu mine.

Am și poză de la prima întâlnire. Eu știam că ea va fi cu mine. Am avut și eșecuri în iubire. Au mai fost fete de care am fost îndrăgostit. Oana este o fată super. Eu, jăvrelul de om, nu merit o așa fată bună. Eu chiar am o părere proastă despre mine uneori”, a povestit Jador despre idila cu Oana Ciocan.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristina Cruceru este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A absolvit Facultatea de Litere din Craiova, specializarea Jurnalism, apoi masterul „Jurnalism Tematic” din cadrul Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Nadia Comăneci, secretele siluetei de invidiat la 63 de ani. Cele trei alimente pe care le evită. „Mănânc deștept”
Nadia Comăneci, secretele siluetei de invidiat la 63 de ani. Cele trei alimente pe care...
Ce cartiere din București s-au zguduit cel mai puternic în timpul cutremurului de 5.3 grade
Ce cartiere din București s-au zguduit cel mai puternic în timpul cutremurului de 5.3 grade
A murit maestrul naiului din România! Artistul s-a stins din viață după ce a făcut infarct
A murit maestrul naiului din România! Artistul s-a stins din viață după ce a făcut...
Lora e gata de nuntă! Artista are deja verighetele și ar vrea să schimbe trei rochii în ziua cea mare. Ce tradiție nu va respecta: „Nu se va...”
Lora e gata de nuntă! Artista are deja verighetele și ar vrea să schimbe trei...
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate...
VIDEO. Replica lui Ciolacu după ce Ciucă a spus că PSD e urmașul PCR
VIDEO. Replica lui Ciolacu după ce Ciucă a spus că PSD e urmașul PCR
VIDEO: Dezastrul lăsat în urma inundațiilor. Un drum național este închis. Ciobani cu o turmă de oi sunt blocați timp de 3 zile
VIDEO: Dezastrul lăsat în urma inundațiilor. Un drum național este închis. Ciobani cu o turmă...
Dacia testează un nou SUV cu 7 locuri în România. Va fi cea mai scumpă Dacie din istorie - FOTO
Dacia testează un nou SUV cu 7 locuri în România. Va fi cea mai scumpă...
Nelson Mondialul, dezvăluiri surprinzătoare de la nunta faraonică a lui Livian și a Alexandrei! Cine ar fi cei care au lăsat plicurile goale la mese: „M-am certat cu familia”
Nelson Mondialul, dezvăluiri surprinzătoare de la nunta faraonică a lui Livian și a Alexandrei! Cine...
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”
VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la...
Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”
Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată...
CALCUL. Profitul obținut astăzi de un român care ar fi cumpărat un lingou de aur în 2019
CALCUL. Profitul obținut astăzi de un român care ar fi cumpărat un lingou de aur...
BANCUL ZILEI. Bulă ajunge la birou și urlă: - Adu-mi repede o cafea, măi săracule!
BANCUL ZILEI. Bulă ajunge la birou și urlă: - Adu-mi repede o cafea, măi săracule!
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Veste BOMBĂ! Ce vrea să facă China pe Lună? Are și parteneri!
Veste BOMBĂ! Ce vrea să facă China pe Lună? Are și parteneri!
Vedeta Antena 1 s-a mutat la PRO TV, după valul de demisii ale celor trei chefi. Mutare neașteptată în televiziune
Vedeta Antena 1 s-a mutat la PRO TV, după valul de demisii ale celor trei...
Locul de muncă în care poți face bani frumoși. Se plătește în lire sterline, n-ai nevoie de studii superioare, dar ești obligat să ai un câine
Locul de muncă în care poți face bani frumoși. Se plătește în lire sterline, n-ai...
Ai cont și card la BCR? Anunț oficial pentru toți clienții. Sunt beneficii unice
Ai cont și card la BCR? Anunț oficial pentru toți clienții. Sunt beneficii unice
Cutremur devastator în România. Gheorghe Mărmureanu a anunțat când va avea loc
Cutremur devastator în România. Gheorghe Mărmureanu a anunțat când va avea loc
Alina Sorescu a făcut anunţul, ce se întâmplă cu divorţul de Alexandru Ciucu
Alina Sorescu a făcut anunţul, ce se întâmplă cu divorţul de Alexandru Ciucu
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
Restricţii de circulaţie în Capitală pentru Zilele Bucureştiului
Restricţii de circulaţie în Capitală pentru Zilele Bucureştiului
Decizia pe care o aștepta Elena Udrea. Anunț de ultimă oră de la Înalta Curte de Casație și Justiție
Decizia pe care o aștepta Elena Udrea. Anunț de ultimă oră de la Înalta Curte...
De ce crapă ouăle atunci când le fierbem. Secretele unei consistențe perfecte
De ce crapă ouăle atunci când le fierbem. Secretele unei consistențe perfecte
Ce a primit o badantă româncă de la bătrâna de 92 de ani pe care a îngrijit-o. „A obligat-o!”
Ce a primit o badantă româncă de la bătrâna de 92 de ani pe care...
E complex! Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor începe lucrările
E complex! Milionarul care construiește un castel în România, ultimele detalii despre proiect! Când vor...
Ce a putut să facă un român în scara blocului, chiar la ușa apartamentului său. Cineva a pozat totul și a arătat dovada
Ce a putut să facă un român în scara blocului, chiar la ușa apartamentului său....
Cutremur cu magnitudinea de 5,2 in Romania:
Cutremur cu magnitudinea de 5,2 in Romania: "Păstraţi-vă calmul, pot urma replici ale cutremurului"
Creatura care întinerește în loc să îmbătrânească. A fost descoperită recent și ar putea revoluționa medicina
Creatura care întinerește în loc să îmbătrânească. A fost descoperită recent și ar putea revoluționa...
Acesta este “Drumul binelui” din România. Locul fascinant, inclus în patrimoniul UNESCO, pe care toți călătorii ar trebui să-l vadă măcar o dată în viață
Acesta este “Drumul binelui” din România. Locul fascinant, inclus în patrimoniul UNESCO, pe care toți...
De ce a renunțat Theo Rose la cariera în actorie. Tânăra nu va mai apărea în filme sau seriale: „Așa a fost să fie”
De ce a renunțat Theo Rose la cariera în actorie. Tânăra nu va mai apărea...
×