Kate Middleton (42 de ani) a ajuns pe masa de operație din cauza unor probleme de sănătate. Prințesa de Wales a fost supusă unei intervenții chirurgicale abdominale, motiv pentru care, în următoarea perioadă, nu va activa în viața publică. Boala Prințesei Kate de Wales este ținută, însă, la secret, iar britanicii încep să se îngrijoreze pentru soția viitorului rege. Vezi mai jos informațiile.
Kate Middleton a ajuns pe mâinile medicilor, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate. Nu se cunoaște, cel puțin până în acest moment, despre ce probleme este vorba. Însă, potrivit unui comunicat al Palatului Kensington, Prințesa Kate de Wales a fost supusă unei intervenții chirurgicale abdominale. De altfel, conform comunicatului, operația a fost un succes. Va sta în spital între 10 și 14 zile, apoi se va întoarce acasă, acolo unde își va continua recuperarea. Comunicatul poate fi consultat AICI.
Un expert a analizat situația Prințesei de Wales și a făcut o serie de precizări legate de timpul de spitalizare. Este o ședere lungă în unitatea medicală, motiv pentru care multe persoane și-au pus întrebări, precum:
– Operația abdominală era programată?
– Kate Middleton este pusă în situația de a anula anumite planuri din cauza operației?
– De ce boală suferă?
Vezi și BOALA DE CARE SUFERĂ REGELE CHARLES AL MARII BRITANII. VA FI OPERAT SĂPTĂMÂNA VIITOARE
Până la acest moment, nu există răspunsuri pentru întrebările de mai sus. Însă, cert este că Prințesa Kate de Wales trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere al sănătății. Kate Middleton este internată la Clinica Londra, o unitate medicală de lux și printre cele mai dotate spitale din Anglia. Intervenția chirurgicală a avut loc săptămâna trecută. De altfel, tot săptămâna trecută, Palatul Buckingham a dezvăluit că Regele Charles al III-lea va fi supus și el la o procedură medicală pentru prostata mărită.
În cazul soției Prințului William, va sta până la 14 zile în unitatea medicală. Apoi, se va întoarce acasă, pentru o lungă recuperare. Activitatea ar urma să și-o reia abia după Paște, aspect recomandat de medici. Inițial, s-a adus în discuție și o boală gravă, însă se crede că starea sa este non-canceroasă. Despre operațiile abdominale a vorbit dr. Deborah Lee.
„În cazul operațiilor abdominale, majoritatea oamenilor vor sta în spital de la patru, până la șapte zile. După operația laparoscopică, perioada de spitalizare este redusă la două până la patru zile. Depinde foarte mult de ceea ce s-a făcut exact. Dacă un pacient ajunge la ATI, mai mult ca sigur perioada de spitalizare se extinde. Apoi recuperarea este anevoioasă. Pot trece două luni sau mai mult până când pacientul se simte confortabil și se poate mișca natural și fără dureri”, a spus medicul pentru Express.co.uk.
Sursă foto: capturi video YouTube – ITV News