Iuliana Pepene este răvășitoare oriunde apare. De data asta, a făcut-o la celebrul restaurant Mandaloun, acolo unde se adună spuma ”greucenilor” din Capitală. Îmbrăcată în negru, talie de viespe, blondina a făcut furori. Capetele s-au întors după ea, discret, e drept, cât să permită ochilor ”înfometați” de frumos s-o imortalizeze. Iar la plecare, vedeta i-a năucit pe ospătari! CANCAN.RO vă prezintă îmaginile, în exclusivitate.
Compleu negru, pantaloni înalți, care i-au scos în evidență talia subțire, bluziță scurtă, cât să i se vadă abdomenul lucrat. Așa și-a făcut apariția la restaurant Iuliana Pepene și a captat, imediat, atenția. Prezentatoarea de la Observator își parcase superbul bolid la doi pași de intrarea în Mandaloun, așa că tocurile lungi nu au ”obosit” până la masa pe care o rezervase.
Iuliana a înfulecat ceva, a dat pe gât o apă plată și a mai ”jonglat” cuvintele cu niște prieteni pe care i-a găsit acolo. A dat nas în nas și cu Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău (Vezi AICI imagini exclusive), în local, dar și afară, atunci când a plecat. Cei doi, care tocmai fumaseră pipa păcii, după o ceartă care i-a despărțit aproape o lună, își parcaseră mașinilă chiar lângă a ei.
Iuliana Pepene i-a ”turmentat” și pe ospătari cu fizicul ei chiar de invidiat. La ieșire, privirile lor s-au lipit de vedeta Antenei, care, simțindu-le, le-a întors un sâmbet parcă ispititor. Și-a continuat drumul, a ajuns rapid la mașină și a ”tăiat-o” cât ai zice pește.
Cum spuneam, Iuliana Pepene are ce arăta pe stradă. Și nu depune deloc efort pentru silueta de invidiat. Știrista de la Observator a povestit, într-un interviu, că nu are nutriționist și că nici nu petrece mult timp la sala de fitness. Atunci cum reușește să arate perfect?
“Toată lumea mă întreabă dacă am nutriţionist, ori dacă merg frecvent la sală. Ei bine, nu! Muncesc mult, alerg de colo-colo, sunt o fire foarte activă şi cred că asta mă ţine în formă. Iar când mi-e foame, mănânc sănătos, legume şi fructe culese cu mâna mea din grădina bunicilor de la Braşov sau caut în supermarket ce e mai bun, deşi nu se compară cu produsele de acasă.
Dacă stau să le citesc etichetele, plec fără să cumpăr nimic. Îmi plac legumele, crude, fierte, pe grătar, peştele cu ciuperci, ori tartarul de ton sau vită, piureul cu trufe şi nelipsitele salate. Fiecare farfurie trebuie să conţină culoare.
Nu mă omor după alimente crocante, prăjite, ori fast-food. Cred că ăsta-i norocul meu”, a dezvăluit Iuliana Pepene.
Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.